Altın Takı

Beğenilerinize Göre Hangi Takı Tarzına Sahipsiniz?

Tüm insanlar, özellikle de kadınlar olarak takıları severiz. Takılar, görünümümüzü güzelleştirmede her zaman büyük rol oynamışlardır. Her unsurun çeşit çeşit tarzı olduğu gibi herkesin de kendine özel bir tarzı var. Peki sizin takı tarzınız nedir? Gelin cevabı birlikte bulalım, keyifli okumalar dileriz.

1.Sadelik ve Minimal Mi Olsun?

Takıda sadelik ve minimalizm özellikle son yıllarda daha da revaçta. Minimalizmin kelime anlamı sadelik, yalınlık ve indirgemek kavramlarının bütünüdür. Takılarda minimalist tarz ise adeta zarifliğin diğer adı. Bu tarzdaki takılar genellikle oldukça yalın olmasına rağmen ince ayrıntılarla göz doldurur. Düz ve ince tasarımlar özellikle de geometrik dizaynlar bu tarzın vazgeçilmezlerindendir. Küçük boncuklu tasarımlar, küçük motifler, ince çizgiler bunun yanında göze çarpan küçük taşlar ve hafif parıltılı detaylar vurgu yapmak istediğiniz bölgeye yumuşak ve zarif bir dokunuş katacaktır. Minimalist tasarımların göz alıcılığı da buradan gelir, son derece sade olmalarına rağmen küçük ve fark yaratan detaylara sahip olurlar. Dilerseniz sadeliğinizi bozmadan daha hareketli bir görünüme kavuşmak için birden fazla minimal takıyı kombinlemeyi tercih edebilirsiniz. Bu tip takıları tercih etmeniz sizin sadelikten yana olduğunuzu simgeleyecek ve sizi mutlu edecektir.

2.Parıltı ve Gösterişten Yana Mısınız?

Dikkat çekmeyi, güzelliğiniz ve enerjinizle insanları etkilemeyi seviyorsanız muhtemelen takılarınızı da bu yönde tercih edeceksinizdir. Gösterişli takılar son derece dikkat çekici olmalarıyla bilinirler.  Bu takılar ihtişamları, canlılıkları ve ilham katan duruşlarıyla kendilerine özgü bir tarza sahiptirler. Bir kadına en çok yakışan şey tartışmasız görkemdir. Bu göze gelen takılar genellikle büyüklükleriyle veya ışıltılarıyla görkemlerini gösterirler. Büyük bir takı, her zaman dikkat çeker ve etki bırakır. Bunun yanı sıra parıltı ve görkem birbirinden ayrılmaz bir bütündür. Parıltı her zaman kendini ön planda tutar ve göze hitap eder. Büyük boncuklu, ışıltılı taşlı, parlak detaylar vurgu yapmak istediğiniz bölgede bütün ihtişamlarıyla ben buradayım diyecekler. Bu takılar güzelliğinizi tamamlayacak olan canlı ve enerjik duruşu ile size özgüven verecektir. Yoğun kişiliğinizin göstergesi olan görkemli takılar, çekiciliğinizi arttırır ve sizi göz kamaştırıcı bir görünüme kavuşturur. Kişiliğinizi her alanda parıltı ve gösterişten yana kullanıyorsanız, takı tarzınızı da bu başlıkta buldunuz demektir!

3.Klasik Şıklıktan Vazgeçmez Misiniz?

Tüm takılar eşit yaratılmaz. Bazı takılar aniden bir moda akımıyla gelirler ve geldikleri gibi aniden giderler. Ancak bazı takılar klasikliğe ulaşabilirler. Klasik takıların en büyük özelliği tabi ki zamansız olmalarıdır. Bu parçalar üzerinden ne kadar zaman geçse de asla değerlerini yitirmez ve kalıcı kokusunu hiçbir zaman kaybetmezler. Klasik takılar her daim muhteşem tamamlayıcıdırlar. Bu tarz takılar basit tasarımlı olmalarına rağmen son derece şıktırlar. En küçük klasik bir takı parçanız bile sizi tek dokunuşla şıklığın zirvesine ulaştırabilir. Klasik parçaların vazgeçilmezliği de buradan gelir. Basit, kolay ve son derece etkili. Elmas küpeler, inci kolyeler, altın bir kolye bu tarzın vazgeçilmezlerindendir. Hem sade hem de şık olmayı seviyorsanız, zarafetin saflığına ve modası hiç geçmeyen takılara bayılıyorsanız klasik takılar sizin için yaratılmış demektir!

4.Yoksa Farklılık Severim Diyenlerden Misiniz?

Takılar, kişinin stilini ifade etmek için en iyi araçlardan birisidir. Sıradan olmayan insanların sıradan olmayan zevkleri vardır. Sıradan trendleri sıkıcı buluyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Farklılığınız sizi değişken kılan etmendir. Bu nedenle tarzınızı cesur ve benzersiz parçalar kullanarak ortaya koyabilirsiniz. Sadece cesur ve benzersiz değil aynı zamanda farklı stillerdeki takı parçalarını kombinleyerek daha göze çarpan eşsiz bir görünüm elde edebilirsiniz. Tarzımız benzersiz ve kendine has olmaktan yana ise parıltı ve gösteriş, sadelik ve minimal, klasik parçalar harmanlanarak kendi trendinizi kendiniz belirleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu