Altın Takı

Nostaljik Takı Modelleri

Geçmişten günümüze takılar hem kadınların hem de erkeklerin vazgeçilmez aksesuarları arasında yerini almayı başarmıştır. Her kişinin kendine özgü bir tarzı ve zevki vardır. Aslında seçilen takılar da birer kişisel semboldür. Kişiler tercih ettikleri takılarla kişiliklerini yansıtırken kendilerine özgü bir tarz oluşturur. Zaman zaman nostalji rüzgarına kapılarak eski zamanlardan beri halen popülerliğini devam ettiren takılara yönelebiliyoruz. Nostaljik takı modelleri arasında madalyon kolyeler, harfli kolyeler, büyük taşlı yüzük, küpe ve kolyeler gibi birçok farklı tasarımla karşılaşıyoruz. Nostalji havasını sevenler için tam da nostalji şıklığını yakalama zamanı!

Bu yazımızda sizlere nostaljik takı modellerinden bahsedeceğiz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz. ☺

En Güzel Takılar

Gerçek Altın Nostaljik Takılar

Nostaljik aksesuarları sevenler için nostaljik takıları ve altını bir parçada bulabilmek mükemmel bir fikir olacaktır. Eski çağlardan beri halen devam eden nostalji havasını gerçek altın takılarda bulmaya ne dersiniz? Aslı Gold nostalji havasını gerçek altınla bütünleştirerek sizlere sunmaya devam ediyor.

Özel günlerinizde veya davetlerinizde kombininize son dokunuşunuzu altın nostaljik takılarla yaparak şıklığınızı ve göz alıcılığınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. 

Geçmişe Dönüş Nostalji Takı Seçimi

Takı Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öncelikle takı seçiminizi yaparken dikkat etmeniz gereken hususları göz önünde bulundurmalısınız. Aksi takdirde pek hoş olmayan bir görününüm ortaya çıkabilir.

Zevklerinizi Göz Önünde Bulundurun

Her şeyde olduğu gibi takı seçiminde de zevklerinize uygun seçenekler arasından tercih yapmalısınız. Aksi takdirde tarzınız olmayan veya sizinle bütünleşmeyen aksesuarları kombinlemekte zorlanabilirsiniz.

Kombininize Uygun Takılar Seçin

Özel kıyafet kombinlerinizi günlük, sıradan takılarla tamamlayamazsınız. Özel bir davete katılacağınızda göz alıcı, şık ve değerli takılarınız sizlere eşlik edebilir. Günlük hayatınızda ise fazla gösterişli, günlük kıyafetlerinize uygun olmayan takıları tercih etmek tabii ki de doğru olmaz.

Kaliteli Takıları Tercih Edin

Kaliteli, yani uzun süre işlevselliğini yitirmeyecek, deformasyona uğramayacak olan takıları tercih etmek en doğrusu olacaktır. Bu nedenle bütçenize uygun altın takıları tercih edebilirsiniz. Tabii kalite ile fiyat ilişkisini de mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.

Yüz Şeklinize Uygun Olan Takıları Tercih Edin

İlla ki her takının kendine özgü bir güzelliği ve şıklığı vardır. Ancak bazı takı modelleri tüm yüz tiplerine yakışmayabiliyor. Bu nedenle yüz şeklinizi tanıyarak takı seçimi yapmanız da oldukça önemli. Doğru seçimler ile mükemmel şıklığı yakalayabilirsiniz. 

Nostalji Takılar

Nostaljik takılar arasında farklı taşlardan yapılmış kolyeler, küpeler, yüzükler, taşların üzerinde harf detayı barındıran takılar, madalyon kolyeler, farklı figürler taşıyan ancak genellikle büyük formlu taşlı takılar, nazar yani göz detaylı takılar ve daha birçok farklı modellerle karşılaşabiliyoruz. 

Şimdiye kadar nostaljik takıları tercih etmediyseniz bile her tarza uygun bu takılar arasından en az bir tanesine takı dolabınızda yer ayırabilirsiniz. Biraz geçmişe dönerek eski zaman rüzgarları estirmek hiç de fena fikir değil. 

Taşlı Nostaljik Altın Kolyeler

Farklı taşlarla tasarlanmış altın kolyeler ile nostalji şıklığınızı zarif bir biçimde yansıtabilirsiniz. Nostalji kolyeler özel günlerde, davetlerde ya da günlük hayatınızda kombinlerinizin en şık parçası haline gelebilir.

Taşlı Nostaljik Altın Küpeler

Farklı taşlarla tasarlanmış altın ve nostalji havasının bir parçada birleştiği nostaljik küpelerle günlük hayatınızda, özel günlerinizde ya da davetlerinizde göz alıcılığınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Harf Detaylı Nostaljik Altın Kolyeler

Taşlı altın kolyelerin harf detayıyla süslenmiş hali, nostalji havasının en şık hali. Harf detaylı kolyeleri tercih ederek kendi baş harfinizi veya en kıymetlinizin baş harfini göğsünüzde taşıyarak aynı zamanda günlük kullanıma da çok uygun olan bu kolyelerle şıklığınızı da yansıtabilirsiniz. 

Taşlı Nostaljik Yüzükler

Farklı taşlarla tasarlanmış altın nostalji yüzüklerle özel günlerinizde veya davetlerinizde şıklığınıza şıklık katın. Özel gün kombinlerinizi nostaljik yüzüklerle yapacağınız ufak bir dokunuşla bambaşka bir hale getirebilirsiniz.

Nostaljik Takı Setleri

Kolye, yüzük ve küpeden oluşan nostaljik altın takı setleri zarifliğinizi ön plana çıkartarak, kombinlerinizin vazgeçilmez ve en şık parçaları haline gelebilir. 

Aslı Gold’un özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu nostaljik takılar arasında her yaşa ve her tarza uygun birbirinden farklı modeller bulunmaktadır. Zevkinize uygun nostaljik takılara Aslı Gold kalitesi ve güvenilirliği ile ulaşabilmek için altın nostalji tasarımlar kategorimize göz atmayı unutmayın. 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu