Altın Takı

Düğün/Nişan Kombinleri İçin Takı Seçimleri

En özel günlerinizde ışıltınıza ışıltı katmak için en önemli şeylerden biri de tabi ki takılarınız. Gelinliğinizin ya da nişan elbisenizin stiline uygun takı seçimleriyle göz kamaştırın. Elbisenizi boğmayacak, tarzınızı destekleyecek ve zarafetinizi tamamlayacak uygun takı seçimlerini sizin için derledik, keyifli okumalar dileriz.

Straplez Modeller

Boynunuzu ve omuzlarınızı açıkta bırakan bu modellerde neredeyse her tür takı takılabilir. Gerdanlık türü ağır kolyeler ile daha ihtişamlı bir görüntü elde edilebilirsiniz. Elmas veya inci süslü kolyeler ile şıklığınızı ve zarifliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Takı seçiminde saç modelinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Saçların salınmış olduğu saç modellerinde bileklik, yüzük ve özellikle de kolyenizin kendini ortaya çıkarmasına izin verin. Topuz saç modelinde ise büyük küpeler tercih edebilirsiniz. Büyük küpeler için küpelerinizin kolyenizle boğulmadığına emin olun. Straplez model bir elbise için bizim önerimiz sade bir kolye ve minimal bir küpe tercih etmeniz yönünde olacaktır. Aslı Gold olarak pırlanta kolye zevkimize çok güveniyoruz, incelemek isterseniz buraya bekleriz.

İnce Askılı Modeller

İnce askılı modeller son derece gösterişli modellerden biridir. Bu modellerle birçok mücevher çeşidi harika uyum sağlar. Kolye seçiminizde tamamı taşlardan oluşan kolyeler yerine, tek bir görkemli taşı olan kolyelerle daha zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Veya boynunuzu boş bırakıp sallantılı ve gösterişli küpeler ile daha çarpıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Takı seçiminde renkli taşlı modeller ise görünümünüze canlılık katacaktır.

Kalın Askılı Modeller

Kalın askılı modeller dekolte bölgesini dolu gösterirler. Bu sebeple minimal takılar tercih etmelisiniz. Bu modellerde küpe veya kolye takmamak daha ferah görünmenizi sağlar. Küpe veya kolye yerine görkemli yüzükler veya bileklikler tercih edebilirsiniz. Veya kolye tercih etmek istiyorsanız ince bir suyolu kolye takabilirsiniz. Sadeliğinizi koruyan inci ve pırlanta taşlı takılar sizi göz alıcı bir görünüme kavuşturacaktır. Kalın askılı bluz veya elbisenize en çok uyacağını düşündüğümüz takı trendlerine en uygun pırlanta küpe modelleri için tıklayın.

Kapalı Yaka Modeller

Kapalı yaka modeller ile takı seti kullanmak mümkün değil. Bu modellerde boyun bölgeniz kapalı olduğundan kolye yerine ilgi çekici küpeler tercih etmelisiniz. Küpelerinizle uyumlu daha gösterişli bileklik ve yüzükler takabilirsiniz. Takılarınızda tek taşlı tasarımlar ile daha asil bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kayık Yaka Modeller

Kayık yaka modeller dekolte bölgenizi kapatır ve omuzlarınızı ön plana çıkarır. Bu modellerde kolye kullanmak görüntünüzü boğacağından önerilmez. Kolye yerine, sallantılı küpeler takabilirsiniz. Kayık yakanızda fazla detay veya işleme varsa sallantısız ve daha sade küpeler tercih etmelisiniz. Bununla beraber bileklik ve yüzüğünüzü dilediğiniz gibi seçebilirsiniz.

Tek Omuz Modeller

Tek omuzlu modellerde aksesuar seçimini askı detayını gölgede bırakmayacak şekilde seçilmesi son derece önemlidir. Boyun bölgesindeki asimetrik kesim dengesiz ve garip bir görünüm oluşturacağından kolye takılmasını imkansız kılar. Kolye yerine elbisenizi sade küpeler ile kombinleyerek boynunuzun güzelliğini ön plana çıkarabilirsiniz.  Bu modellerde omuz ayrıntılarına uyumlu görkemli bileklik ve yüzükler kullanabilirsiniz.

V Yaka Modeller

V yaka modellerin en önemli özelliği göğüs dekoltesi bölümüdür. Kendi başına çok iddialı olan bu modellerin görkemini takı seçimleriyle gölgelememek son derece önemlidir. Bu sebeple takı tercihlerinizi sade veya minimalist tasarımlardan yana kullanmanızı öneririz.  Eğer kolye takmak isterseniz v yakanızla uyumlu, tek taşlı sade bir kolye takabilirsiniz. Boynunuza taktığınız bu kolye v yaka ile bütünleşerek şeklin akışını bozmadan sizi zarif görünüme kavuşturur.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu