Altın Takı

Tarzınıza Uygun Takı Seçimleri

Tarzınızı yansıtan takı modellerinden almak için yılın modasına ve kendinize uygun tasarımlara göz atabilirsiniz. Takı modelleri arasında; sade, taşlı, altın ya da gösterişli tasarımlara daha yakın hissediyor olabilirsiniz. Klasik ya da daha modern tasarımları üzerinizde taşıyarak daha şık görünebilirsiniz. Her takının kullanım alanı farklı olabilir. Altın setleri daha çok davetlerde tercih edilirken, günlük kullanımda daha sade tasarımları tercih edebilirsiniz. O halde tarzınıza uygun takı seçimleri için önerdiğimiz takı modellerine göz atabilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Takı Türleri Nelerdir?

Takı olarak kullanabileceğiniz ürünleri seçerken erkek ya da kadınlara uygun modellere bakabilirsiniz. Erkekler için kullanılan bazı ürünlerde değerli taşların yer aldığı tespihler de bulunuyor. Takı tasarımları her bütçeye ve tarza uygun olarak yer alıyor. Geriye kendinize en çok yakışacak takıyı seçmek kalıyor.

Takılar;

  • Altın halhal
  • Altın piercing
  • Yüzük modelleri
  • Küpe modelleri
  • Kolye modelleri
  • Altın set modelleri
  • Altın bilezik modelleri
  • Altın bileklik modelleri
  • Altın tespih modelleri
  • Çocuk takıları

Takı türleri de kendi alanında birçok tarza ayrılıyor. Klasik, fantazi, taşlı, sade, modern gibi birçok tasarım ile buluşan takıları üzerinizde taşırken keyif alacaksınız. Takı seçerken nerede kullanmak istediğiniz de belirlemeniz gerekir. Daha çok günlük kullanımda tercih edilen takıları sadece bir davete özel olarak talep edebilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Altın Halhal Modelleri

Altın halhal modellerinde tercih etmek istediğinizde ayağınıza çok yakışacak bu tasarımı yaz aylarında kullanacağınızı unutmayın. Yazın giydiğiniz kıyafetlere, pantolonlara, şortlara ve mayonuza çok yakışacak halhal modelleri içerisinden daha ince ya da kalın modelleri tercih edebilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Altın Piercing Modelleri

Piercing kullanan kadınların enfeksiyon durumuna karşın değerli madenlerden üretilen piercingleri tercih etmeleri sağlık açısından önemlidir. Kaş, dil, göbek ya da dilediğiniz noktaya takacağınız altın piercing vücudunuza zarar vermeyecek. Tarzınıza en uygun piercing modellerini tercih edebiliyorsunuz. Birbirinden farklı modelleri bulmanız, alternatif tasarımlarla dilediğiniz modellere ulaşmanız kolaylaşıyor.

Tarzınıza Uygun Yüzük Modelleri

Yüzük tercihinizi sadece tarzınıza uygun değil, aynı zamanda kullanacağınız yere göre de tercih etmelisiniz. Taşlı ve oldukça gösterişli yüzük modellerini daha özel davetlerde, düğünlerde kullanabilirsiniz. Zarif ve sade modelleri ise dilediğiniz alanda kullanmanız mümkün olacak.

Yüzük modelleri içerisinde;

  • Altın Yüzük
  • Altın Tektaş Yüzük
  • Altın Beştaş Yüzük
  • Altın Tam Tur Yüzük
  • Altın Harf Yüzük
  • Altın Erkek Yüzük
  • Altın Alyans
  • Pırlanta Yüzük
  • Pırlanta Beş Taş Yüzük
  • Pırlanta Tek Taş Yüzük
  • Pırlanta Tam Tur Yüzük

Evlilik yüzüğü, nişan yüzüğü, kişiye özel yüzük ve günlük kullanıma uygun olan bu yüzük türlerinde kullanılan değerli taşlar da farklı olabiliyor. Size en çok yakışan değerli taşlardan üretilen yüzükleri tercih ederek gününüzü enerjik tamamlayabilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Küpe Modelleri

Tarzınıza en uygun küpe modellerini seçerken daha küçük ya da büyük küpeler olarak filtreleme yapabilirsiniz. Sallantılı küpe modellerinde daha modern tasarımların yanı sıra taşlı fantazi tasarımlar da bulunuyor. Altın, halka ve pırlanta küpe modellerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Kolye Modelleri

Tarzına Uygun Takı Modelleri

Yaşınıza, kullanım alanınıza ve tarzınıza uygun bir kolye modeli seçerken her zaman kullanacağınız tasarımlar seçebiliyorsunuz. İhtiyacınız olan ve eksiğinizi tamamlamak istediğiniz tasarımlar içerisinden; altın, pırlanta, isim, harf, nostaljik ya da gerdanlık kolye modellerini seçebilirsiniz. Kişiye özel kolyeler olan isim kolyelerin yanı sıra isminizin görülmesini istemiyorsanız harf kolye de alabilirisiniz.

Tarzınıza Uygun Altın Set Modelleri

Tarzınıza ya da sevdiklerinizin tarzına uygun bir altın seti alarak düğüne katılabilirsiniz. Yemek, düğün, nişan ya da özel organizasyonlarda abiye kıyafetinizin üzerine en fazla yakışan takılar altın setlerdir. Sadece davetlerde değil, günlük olarak da kullanabileceğiniz altın setlerden dilediğiniz zaman alabilirsiniz. Günlük altın setler, düğün için altın setler ve pırlanta setler bulunuyor. Gelinliğinizle birlikte kullanacağınız ya da nişanınızda takacağınız setleriniz bir ömür saklayacağınız hatıralarınız olacaktır.

Tarzınıza Uygun Altın Bileklik Modelleri

Tarzınıza Uygun Takı Seçimleri

İster yatırımlık ister günlük olarak kullanıma uygun birbirinden şık bileklik modelleri bulunuyor. Yılın modasında dilediğiniz kadar abartıya kaçabileceğiniz takılar içerisinde altın özgürce kullanılıyor. Saat yanına en iyi aksesuar olan altın bilekliklerinizde taşlı ya da taşsız modeller bulunuyor.

Tarzınıza Uygun Altın Tespih Modelleri

Tespih bir alışkanlık ve tarzdır. Bu tarzı en iyi yansıtan ise tespihin değeri olarak bilinir. Sizlerin sürekli taşıdığı bir tespih, size yakışan bir değere sahip olmalıdır. En sevdiğiniz altın modellerini alırken yanında alacağınız bir tespih ile bütünlük sağlayabilirsiniz. Hediye olarak da tercih edebileceğiniz özelliğe sahiptir.

Çocuğunuzun Tarzınıza Uygun Çocuk Takıları

En sevdiğiniz varlığınız çocuğunuz için belirli bir yaştan sonra tarz belirlemeniz gerekir. Özellikle kullanacağı takının değerli madenden olması hassas cildine zarar vermez. Çocuk takılarından tercih ederek kendinize ve çocuğunuza en uygun tarzı belirleyeceksiniz. Özellikle anne kız kombinlerinde sıklıkla görülen takılarla, anne kız her zaman şık gezeceksiniz.

Tarzınıza En Uygun Takıları Seçerken Neleri Göz Önünde Bulundurmalısınız?

Tarz bir bütündür bu nedenle takı seçerken bir bütün olarak düşünmeniz gerekir. Kullandığınız makyaj, kıyafet, kullanım alanlarınız bir bütün olarak düşünülmelidir. Tarz, herkese göre farklılık gösterse de şıklık herkesin sahip olması gereken bir duruştur. Şık tasarımlardan üretilen altın modelleri ile her zaman şık olacaksınız.

Pırlantanın yakışmadığı bir tarz hemen hemen yoktur. Spor kıyafetlerde kullanılan altın takılar daha sade modeller olsa da birkaç zincirle ya da birkaç bileklikle göz doldurabiliyor. Pırlanta ya da diğer değerli taşların kullanıldığı altın modelleri, mücevher kutunuzdan çıkardığınız, sizin için en özel yere gideceğiniz günlerde kullanılabiliyor. Kadınlar kendine değer veriyor ve en değerli takıları artık her yerde taşıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu