Altın Takı

Özel Günler İçin Altın Bileklik Hediye Önerileri

Yıl dönümü, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı ve mezuniyet gibi özel günler insanların birbirlerine hediye verdikleri ve karşılarındaki kişiyi özel hissettirdikleri günlerdir. Bu nedenle özel günlerde unutulmayacak, manevi ve maddi değeri olan hediyeler tercih edilir.

Altın bileklikler özel günler için en uygun hediye seçeneklerini oluşturur. Ancak çok fazla modelinin bulunması özel günler için hediye alacakları seçim konusunda zorlar. Bu nedenle özel günler için altın bileklik hediye önerileri içeriği hazırladık.

Lüks Marka Tercihleri: Bulgari – Cartier Bileklik Modelleri

Özel günler için hediye tercihini lüks markalardan yana kullanabilirsiniz. Böylelikle hediyeyi alacağınız kişiye ne kadar değer verdiğinizi ortaya serersiniz. Lüks marka tercihinizde Bulgari ve Cartier markalarından yararlanabilirsiniz.

Bulgari bileklik modelleri etkileyici çizgiler, semboller ve taşlarla dikkat çeker. Böylelikle hediyeyi alacağınız kişiye yakışacağını düşündüğünüz en iyi modeli alabilirsiniz. Bulgari bilekliklerde tercih edebileceğiniz modeller arasında ise şunlar vardır; sedef işli, sade, kalemli, taşlı, taşsız, pırlanta, sarı beyaz altın ve ortası beyaz bulgari bilekliklerdir.

Lüks takı tercihinizi Cartier markasından yana kullanırsanız her ortamda kullanıma uygun bileklikleri satın alabilirsiniz. Ayrıca şık tasarım ve altın malzemesi sayesinde gösterişli bileklik hediye almış olursunuz. Cartier bileklik modelleri ise İtalyan desenli, füzyon ve köşeli modellerdir.

Cartier markası lüks altın hediye almak isteyenler için bilezik modelleri de tasarlar. Yıl dönümü veya doğum günü hediyesi olarak cartier bilezik tercih edebilirsiniz. Tercih edebileceğiniz modeller arasında ise timsah, kaplan, zebra, füzyon, küp başlı, çivi başı, taş detaylı renkli taşlı modeller vardır.

Siyah Mine Detaylı Beyaz Altın Unisex Bileklik

Pırlanta Bileklik Modelleri İle Şık Hediye Seçenekleri

Pırlanta bileklikler şık hediye seçenekleri arasında bulunurlar. Bu bileklikler taşlı yapıya sahip oldukları için dikkat çekerler. Ayrıca kullanan kişilere daha zengin ve şık görünüm sağlarlar.

Özel günlerde hediye için satın alabileceğiniz pırlanta bileklik modelleri ise şunlardır;

  • Pırlanta zarif model bileklik
  • Baget taşlı pırlanta bileklik
  • Pırlanta çiçek model bileklik
  • Pırlanta günlük spor bileklik
  • Pırlanta su yolu bileklik
  • Pırlanta zümrüt taşlı bileklik
  • Pırlanta safir bileklik
  • Pırlanta markiz ve damla taşlı bileklik
  • Pırlanta göz bileklik

Bu modellere sahip olan ve satın almak istediğiniz pırlanta bilekliklerin sertifikalı ve sigortalı olarak satışa sunulduğundan emin olmalısınız. Böylelikle gerekli durumlarda sertifikanın kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca model seçerken bilekliklerde malzeme, ağırlık, parlaklık ve kesim gibi detayları inceleyerek karar vermelisiniz.

Sadelikten Yana Olanlar İçin İpli Altın Bileklik Modeller

Özel gününü kutlayacağınız kişiler için sade modele sahip hediyeler satın almak isteyebilirsiniz. Altın bilezikler sade tasarımlı modelleriyle bu isteğinizi karşılayabilirler. Özellikle ipli olarak tasarlanan modeller sade görünüme sahiptir ve bu özellikleri sayesinde hediye edilen kişiler tarafından günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilirler.

Hediye olarak satın alabileceğiniz ipli altın bileklik modelleri arasında kalpli, top dorikalı, göz detaylı, tarihli, küp ve sedef detaylı ürünler vardır. Bu modellerin bazıları hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına uygun olan ürünlerdir.

Altın bilekliklerdeki ipler sade ve renkli seçeneklere sahiptir. Renkli takıları sevenler için renkli ipli altın bileklikler uygun hediyeleri oluşturur. Renkli ipli bilekliklerde de küp, göz detayı, top dorikalı ve kalpli modelleri bulmak mümkündür.

Hediye olarak takımlara özel ipli altın bileklikleri satın almanız mümkündür. Özellikle sevdiğiniz kişi Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş taraftarıysa ip renkleri takımları yansıtan bileklikleri hediye olarak alabilirsiniz.

Özel günlerde hediye olarak harfli altın bileklik satın almanız da mümkündür. Harf tercihini isminizin baş harfi veya hediye edeceğiniz kişinin isminin baş harfi olarak tercih edebilirsiniz. İp rengi ve bileklik modeli de belirleyerek şık bir hediye satın alabilirsiniz.

İpli Altın Unisex Tarih Bileklik

Altın Nazar Bileklik – Zincir Bilek İle Kullanışlı Hediyeler

Doğum günü, yıl dönümü ve mezuniyet gibi özel günler için altın nazar bileklik satın alabilirsiniz. Nazara inanan biriyseniz aldığınız hediye ile sevdiğiniz kişinin nazardan korunmasını sağlayabilirsiniz. Hediye olarak tercih edebileceğiniz nazar bilekliklerinde bulabileceğiniz modeller ise yonca, dorika toplu, altın göz, balık sırtı, çakı, pullu, firuze taşlı ve göz taşlı bilekliklerdir.

Nazar bileklik modellerinden satın almak isterseniz ayrıca zincir detaylı olanları satın alabilirsiniz. Beyaz ve sarı altın zincire sahip olan bu bileklikler farklı bir görünüm kazanmışlardır. Böylelikle kullanan kişilerin hoş görünmesine yardımcı olurlar. Altın zincir bileklik tercihinizi ise yeşil taşlı, burgu zincirli, halat zincirli, küp zincirli, gurmet zincirli ve iri gözlü modellerden yana kullanabilirsiniz. Altın zincir ve nazar bilekleri her dönem kullanıma uygun bilekliklerdir. Böylelikle hediyeyi sevdiklerinizin uzun süre kullanmasını sağlayabilirsiniz.

Sonuç

Eşinize, annenize veya sevgilinize doğum günlerinde veya diğer özel günlerde altın bileklik hediye etmek istiyorsanız aradığınız modeli https://www.asligold.com/ adresinden bulabilirsiniz. Aslı Gold birbirinden şık ve etkileyici detaylara sahip bilekleri satışa sunmuştur. Sevdiğiniz kişilerin zevkine uygun modeli bulup hediye edebilirsiniz.

Aslı Gold altın bileklikleri pahalı, güzel ve gösterişli hediye almanıza yardımcı olur. Üstelik bu ürünleri satın alırsanız vade farksız 3 taksitle ödeme imkanı bulursunuz. Ayrıca sevdiğiniz kişilere sigortalı ve sertifikalı olan takıları hediye etme imkanı yaşarsınız.

daha fazla bilgi için sizde hemen blog.asligold.com Ziyaret Edebilirsiniz

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu