Altın Takı

YAZIN SICAKLIĞINI TAŞIYAN TAKI MODELLERİ

Kadınlar için kıyafet kombinlerinin tamamlayıcısı takılarıdır. Hatta takılar kadınlar için en az kıyafetler kadar önemlidir. Çünkü kadınlar kıyafet kombinlerini istedikleri şekilde tamamladığında bile takı takmadığı sürece kendilerini eksik hisseder. Kadınların istedikleri görüntüye kavuşması için onlara ışıltı veren, şıklıklarını gözler önüne seren, dikkatleri üzerlerine çekmesini sağlayan, özgünlüğünü ortaya koyan aksesuarlar takılardır. Onların kişiliklerini ve zevklerini yansıtan aksesuarları takılar kışın olduğu gibi yazın da kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini alır.

Yazın kullandığımız kolye, küpe, bileklik ve yüzükler daha renkli, çiçek, güneş, deniz yıldızı ,kelebek, deniz kabuğu gibi figürleri üzerinde taşıyan, püskül ve renkli ip detayları bulunan aksesuarlardır. Kışın kullandığımız aksesuarlar dışında yazın daha çok göze çarpan takılardan biri de halhal olabilir.

Halhallar

Naif ve kıyafetlerimize ayrı havalar katan daha çok yaz aylarının vazgeçilmezi olan halhallar kadınların severek kullandığı takı çeşitlerindendir. Deniz kabukları, çiçekler ve boncuklarla süslenmiş olan halhallar ayak bileklerinin dikkat çekmesini sağlayarak estetik bir görünüme ulaşmayı sağlıyor.

Yaz düğünleri genelde açık havalarda tercih edildiğinden konsepte en uygun takılardan biri de halhal oluyor. Üstelik yaz kombinlerinizde kullandığınız elbiseler, şortlar ve eteklerle tamamlayabileceğiniz muhteşem bir aksesuar.

Aslı Gold’un özenle üretmiş olduğu yıldız ve inci detaylarını barındıran bu halhal modelini yaz aylarında hem şık hem spor kombinlerinizle tamamlayıp kullanabilirsiniz. Üstelik daha hareketli halhal modelleri de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kolyeler

Kolyeler kadınların kombin tamamlayıcılarından bir tanesi olabilir. Sade bir kıyafetin üzerine kullanılan bir kolye çok şık bir görüntüye kavuşmayı sağlayabilir. Bu nedenle kolye çoğu kadın için aksesuarlar arasında diğer takılardan daha önde gelmektedir.  Yazın kullandığımız kolyeler ise genellikle daha canlı renklerden oluşan farklı figürler taşıyan ve görüntüye hareketlilik katan takılardır. Birçok farklı ve dikkat çekici renklerin kullanıldığı, püskül, zincir ve iplerin göz önüne çıktığı büyük kolyeler yazın daha fazla tercih ediliyor. Tek bir kolye üzerine bir veya daha çok kolye takarak da çok katmanlı kolyeler oluşturularak kullanılabiliyor.

Aslı Gold’un sizlere sunmuş olduğu renkli taşlardan oluşan kelebek figürlü kolye yaz aylarında kombinlerinize hareketlilik katarak tamamlayıcınız olacak. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle üretmiş olduğu pırıltılı taşlardan oluşan ve aynı zamanda güneş figürünü taşıyan altın kolyeyle hem yazın sıcaklığını yansıtacak hem de dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Küpeler

Kıyafet kombinlerinde omuzların sade bir görüntüde kalması veya daha dikkat çekici hale gelerek göz önünde bulunmak, tarzlarını göstermek ve estetik bir görüntüye kavuşmak isteyen kadınların aksesuarları içinde küpeleri yer alır. Kadınlar zaman zaman stillerine göre sade ve şıklık katan küpeler kullanırken bazen de özel günlerde göz önünde olmak için daha büyük şatafatlı küpeler tercih ederler. Yaz aylarında ise kombinlere daha çok hareketlilik ve canlılık katmak için dikkat çekici renklerden oluşan sallantılı, püsküllü, boncuklu küpeler tercih edilebilir.

Aslı Gold’un tasarlamış olduğu nazar boncuk detaylı halka küpeler yazın günlük kombinlerinize hareketlilik katacak. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bileklikler

Kombinlerin daha ışıltılı ve şık bir görünüme kavuşması için günlük hayatta ve özel günlerde tercih edilen takılardan birisi de bileklikler ve bilezikler. Yazın günlük hayatta daha çok boncuk, hasır ve ipli bileklikler tercih ediliyor. Günlük bir elbise kombininin üzerine uygun renklerde boncuklarla veya iplerle süslenmiş bileklikler, üzerinde güneş, çiçek, uğur böceği vb. figürleri barındıran bileklikler tercih edebilirsiniz. Bu şekilde görüntünüze hareketlilik katabileceğiniz gibi aynı zamanda yazın sıcaklığını takılarınızda hissettirebilirsiniz.

Aslı Gold’un tasarlamış olduğu kırmızı ipli günlük hayatta kullanabileceğiniz unisex bileklik yazın spor kombinlerinizde size eşlik edebilir. Üstelik farklı renkleri de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu bu uğur böceği figürlü altın bileklik aynı zamanda nazar boncuklarını da üzerinde taşıyarak renkli ve sıcak bir görüntüye kavuşmanızı sağlayacak. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yüzükler

Her kadının aksesuarları arasında mutlaka birkaç model yüzük bulunmaktadır. Kombinlerin tamamlayıcısı, kıyafetlere ve görüntüye hareketlilik katmak amacıyla hem günlük hayatınızda hem de özel günlerde kullanılan yüzükler sizin tarzınızı yansıtacaktır. Özellikle yaz aylarında kullanılan yüzükler daha çok çiçek, kelebek gibi figürleri taşıyan renkli aksesuarlardır.

Aslı Gold’un tasarlamış olduğu pembe taşlı lotus çiçeği yüzüğü zarif bir görünüm sağlayacaktır. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu