Altın Takı

En Trend Kolye Tasarımları

Kolye tasarımları her yıl farklı trendlere uygun olarak tasarlanıyor. Takı modasını belirleyen birçok unsur olabiliyor. Bu anlamda dünya genelinde en çok satan tasarımların yanı sıra Türk kadınlarının tercih ettiği, birçok tasarımcı tarafından beğeniye sunulan tasarımlar yılın modası olabiliyor. Trend kolye tasarımlarını birçok görsel medyada görmeniz mümkündür.

Yılın tarzı, moda figürleri ve kullanılan materyaller her yıl değişebiliyor. Bir dönem sade takılar moda olurken diğer dönem daha göz dolduran tasarımlara yer verilebiliyor. Tarza uygun nostaljik modeller ise her dönem beğenilmeye devam ediyor. Peki, bu yıl en trend kolye tasarımları nelerdir?

Trend Kolye Modelleri

En Trend Altın Kolye Modelleri

Trend olan kolyeler arasında; çoklu kullanılan zincir kolyelerden gerdanlıklara, kişiye özel tasarımlardan değerli taşlara kadar birçok model bulunuyor.

Trend kolye modelleri;

  • Trend altın kolye modelleri
  • Trend pırlanta kolye modelleri
  • Trend isim kolye modelleri
  • Trend harf kolye modelleri
  • Trend nostaljik modeller
  • Trend gerdanlıklar

Modaya uygun tasarımlar artık birbirinden farklı takıları kullanmanızı kolaylaştıracak. Sınırlı takı tasarımları devri yerine sınırsız takı modelleri olan yeni bir devir başlıyor. Trend modeller, en sevilen değerli taşlar ile göz alıcı tasarımlara imza atılıyor.

En Trend Altın Kolye Tasa

Altın kolye, kadınların olmazsa olmaz takıları arasında bulunuyor. Birden fazla zincirle kısalı uzunlu kullanılan altın kolyelerin yanı sıra tekli olarak kullanılan modellerde var. Her bütçeye uygun ölçüde, farklı ayarda ve kalınlıkta üretilen altın kolyeler, özel indirimlerle, sizleri yeni trende hazırlıyor.

Altın kolye modellerinde en yeni trend modeller; anne-çocuk, aşk-kalp, çiçekler, dorika, nazar boncuğu ve soy ağacı gibi tasarımlardır. Evreni, bebeğinizi, aşkınızı, sevginizi, sonsuzluğu ve doğayı yansıtan birbirinden farklı modeller ile kolyeniz artık ifade biçiminiz olacak.

En Trend Pırlanta Kolye Tasarımları

Farklı karat ve değerde bulunan pırlantalı modelleri ile günlük kullanım da kullanabileceksiniz. Spor modeller, klasik ya da değerli taşların kullanıldığı pırlanta kolyeler ile en trend siz olacaksınız. Safir taşın kullanıldığı ve pırlanta ile süslenen kolyenizle davette en fazla konuşan siz olacaksınız. İster hediye edin ister kendinizi şımartın, en trend kolyeye sahip olacağınıza emin olabilirsiniz.

En Trend İsim Kolye Tasarımları

En trend kolyeler içerisinde her dönem tercih edilen isim kolyeler, size kendinizi daha özel hissettirecek. İsminize özel olan bu kolye ile her yerde kendinizi ifade edeceksiniz. İsminizi söylemek zorunda kalmayacak, sevdiklerinize ve çocuklarınıza bırakacağınız bir hatıra olarak bir ömür saklayacaksınız. Boynunuzdan çıkarmayacağınız kolye tasarımlarında olan kolyeniz için isminizi belirtmeyi unutmayın. Kendini özel hisseden ve kendine değer veren kadınların tercih ettiği isim kolyeler her dönem trend olmaya devam edecek.

En Trend Harf Kolye Tasarımları

Sizin için önemli olan isminizin baş harfi ya da sır gibi sakladığınız sevdiğinizin baş harfini boynunuzda taşımak size iyi gelecek. Bazı şeyler özel kalmalı ve sevdiğiniz kişiye verdiğiniz değeri kolyenizle belli etmelisiniz. Çocuğunuzun baş harfini taşıyarak en sevdiğiniz o değerli varlığı taşımaktan gurur duyacaksınız. Dilediğiniz harfler içerisinde dilerseniz farklı dillerde yer alan harfler için de kolye talep edebilirsiniz.

En Trend Nostaljik Kolye Tasarımları

Nostaljik tasarımlardan vazgeçemeyenlere özel olarak hala üretilen kolyeler çok beğeniliyor. Sedef, akik gibi taşların bolca kullanıldığı, yaprak detayların yer aldığı nostaljik takımları annenize de hediye edebilirsiniz. Bir nevi vintage modasına uyumlu olan bu tasarımlar içerisinde altın renginin en sarısı, nazar boncuğunun en göz alan detayları kullanılıyor. Fildişi kolyelerin bir dönem ne kadar moda olduğunu biliyorsunuzdur. Kullanılan taşlarda ise yarı değerli taşlar yer alıyor. Ametist, firuze ve daha birçok taştan üretilen tasarımlar yeni teknoloji ile daha değerli hale geliyor.

En Trend Nostaljik Gerdanlık Tasarımları

Ben buradayım diyen tasarımlar içerisinde elbette gerdanlık bulunuyor. Taşlı, taşsız, toplu, hasır, beyaz altın, sarı altın gibi birden fazla alternatifle üretilen gerdanlıklar ile sultanlar gibi görüneceksiniz. Liralı ya da tuğralı gerdanlıklar da şık bir görünüm katacak. Bazı davetler tahmininizden daha gösterişli olmanızı gerektirebilir. Altın sizi yansıtan takılar arasındadır. Bu nedenle kendinizi yansıtan bir seçim olarak bu gösterişli gerdanlıkları tercih edebilirsiniz.

En Trend Kolye Tasarımları Nerden Alınır?

En Trend Altın Kolye Modelleri

Kolye tasarımlarından almanız için değerli maden ve uzman işçilik yapan gold firmaları arasından seçim yapmalısınız. Aynı zamanda işçiliklerinden sizler için indirim yapan firmaların bu özel davetini de kaçırmamalısınız. İndirimli ve değerli bir ürün alarak kendinize en büyük iyiliği yapacaksınız.

Değerli olduğunu bilmeli ve trend modelleri kaçırmamalısınız. Her dönem muhakkak çıkarıp takacağınız, yüzyıllardır en değerli madenler ve değerli taşların kullanıldığı tasarımları almaktan korkmayın. Sertifikalı ürünler içerisinde değerli olan birçok ürün bulunabiliyor. İşinde uzman firmalardan kendi tarzınızı sipariş edebilirsiniz.

En Trend Kolye Tasarım Fiyatları Nedir

Kendinize en uygun bütçe ile kolye tasarımlarına sahip olabilirsiniz. İstediğiniz modelleri belirleyerek bütçenize uygun indirimlerden hemen yararlanabilirsiniz. Alacağınız kolyenin bütçenizi aşması durumunda indirimleri kaçırmamak adına farklı modelleri tercih edebilirsiniz. Altın ve değerli taşların değerli olduğunu bilmeli ve fiyatların kısa vadede sürekli yükseldiğini unutmamalısınız. Hem yatırımlık hem de takı olarak kullanabileceğiniz kolye modellerinden uzun vadede oldukça kar edeceksiniz. İlerleyen dönemlerde kolyenizden sıkılmanız halinde satarak daha farklı tasarımlar alabilirsiniz.

Kolyelerin uzun süreli kullanıldığını biliyoruz, gelecek nesillere aktarılan birçok yadigâr arasında kolyeler bulunuyor. Büyükannelerimizden bize kalan gerdanlıklar, kolyeler en güzel hatıralardır. Gelenek haline gelerek genç nesillere hediye olarak takılmaya devam eden, manevi değeri yüksek bir hediye bırakmak isterseniz, siz de bir kolye alabilirsiniz. Uygun fiyat ve indirimlerden yararlanmanızı tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu