Altın Takı

Doğum Günü Hediyesi Takı Fikirleri

Doğum günü her yıl bir yaş aldığınızı ifade eden en önemli günlerden birisidir. Bu özel günde kendinize ya da sevdiklerinize hediye alabilir, yaşınıza bir yıl daha güzelliklerle katabilirsiniz. Doğum günü olan kişiye özel bir hediye alırken takı olarak tercihinizi yapabilir, ne denli ince düşünceli olduğunuzu anlatabilirsiniz. Birbirinden farklı hediyeler içerisinden seçeceğiniz hediyeyi; kadın, erkek ya da çocuk için belirleyebilirsiniz. Doğum günü sevdiğinizin, çocuğunuzun, annenizin ya da babanızın olabilir. Her doğum gününüzde kendinize, değerli olduğunuzu hatırlatmak için bir takı alabilirsiniz. Peki, doğum günü hediyesi takı fikirleri nelerdir?

Doğum Günü Hediyesi Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Doğum günü hediyesi alırken, hediyeyi kimin için aldığınızı belirlemelisiniz. En sevdiğiniz kişiye özel alacağınız bir hediye için tarzını ve zevkini bilmeniz yeterli olabilir. Doğum günü hediyesi verdiğiniz kişi, hediyenin ne olduğuna değil, onu ne kadar düşünmüş olduğunuza önem verir. Bunu göz önünde bulundurarak, vereceğiniz hediyeyi ihtiyacına uygun olarak seçmeniz nezaketinizi daha fazla göstermenizi sağlar.

Doğum günü hediyesi alırken;

  • Hediye alacağınız kişinin cinsiyetine
  • Hediye alacağınız kişinin tarzına
  • Hediye alacağınız kişinin yakınlık derecesine
  • Hediye alacağınız kişinin ihtiyacına

Özellikle birçok takı tasarımları arasında erkekler için sınırlı kategoriler olsa da en güzel hediyeyi bulabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerin her doğum günü onu düşündüğünüzü bilmeleri, sizin bu düşünceyi boşa çıkarmadığınızı bilmesi çok mutluluk vericidir. Takı çeşitleri içerisinde öncelikle bütçenize uygun, indirimli ürünler içerisinden takıları tercih edebilirsiniz.

Sevdiğinize Doğum Günü Hediyesi

Doğum Günü Hediyesi Takı Fikirleri

Sevdiklerinize özel seçeceğiniz bir takı tasarımında, sevdiğinizin ismine ya da baş harfine özel bir kolye tercih edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye ona ne kadar değerli olduğunu hissettirmek sizin elinizde. Takılar içerisinde altın bileklik ve altın setler gibi oldukça kullanışlı ürüneler de bulunuyor. Dilediğiniz set ile daha sonra birlikte katılacağınız davetlerde gururla taşıyacak bir hediye verebilirsiniz.

Nostaljik hediyelerden hoşlanan sevdiğinize ise birbirinden farklı yarı değerli taşlardan oluşan hediyeler tercih edebilirsiniz. Tamamen bütçenize göre tercih yapacağınız değerli taşlardan oluşan takı setini almak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye olan aşkınızın değerinde elbette bir takı bulmanız mümkün değildir. Ona değerli olduğunu bütçenize uygun tasarımlarla gösterebilir, manevi yönden kendisine kalıcı bir hediye bırakabilirsiniz.

Sevdiğiniz kişinin erkek olması halinde ise birbirinden hoş erkek altın bileklik ya da altın tespih hediye edebilirsiniz. Erkekler için tespihlerin önemini biliyor olmalısınız. Hiç cebinden çıkarmayacağı, dokundukça sizi anımsayacağı oldukça şık tasarımlara sahip olabilirsiniz.

Kendinize Doğum Günü Hediyesi

Kendinize doğum günü hediyesi almak için geç kalmış olabilirsiniz. En büyük değer, kendinize verdiğiniz değerdir diyoruz ve kendinize yakışan takı seçmenizi öneriyoruz. Konu siz olduğunuzda bir yıl içerisinde yaptığınız her birikimi harcayabileceğinizi biliyoruz. En iyi hediye kişinin kendine aldığı hediyedir.

Tarzınızı bilmeniz, neye ihtiyacınız olduğunu tespit etmeniz ve bütçeniz konusunda yapacağınız harcamayı kendinize yapacağınızı göz önünde bulundurursanız gayet güzel bir fikir olacaktır. Yıl da bir kez kendinizi şımartmaya ne dersiniz?

Kimsenin size değerli bir hediye almasını beklemenize gerek yok. Yıl boyu çalıştınız ve en güzel hediyeyi hak ettiniz. O halde kendinize çok şık bir pırlanta set alma zamanınız geldi. Altın setiniz var ise kendinize; kolye, küpe, yüzük ve diğer aksesuarlardan alabilirsiniz.

Annenize Doğum Günü Hediyesi

Doğum Günü Hediyesi Takı Fikirleri

Annenizin, sizin için ne kadar değerli olduğunu söylememize gerek yok. Anne; bazen sizi büyüten kişi, anne yarısı olan teyze, , kayınvalideniz, anneniz kadar yakın ablanız ya da büyükannenizi ifade ediyor olabilir. Herkesin annesi kadar sevdiği birisi muhakkak vardır. Anneler gününde size bu duyguyu yaşatan, koruyup kollayan kim varsa şimdi ona değer verdiğinizi göstermenin tam zamanı.

Anneler gününü buruk geçirmek yerine sizin için bu hayatta kimin değerli olduğunu ve hediyenize kimin layık olduğunu belirleyin. Annelere yakışır bir altın gerdanlık ya da altın set, onların değerine yakışır hediyelerden olacaktır. Elbette bütçenize en uygun anne hediyesi almak için kendinizi kısıtlamayın. Bir çift küpe, altın bir kolye ya da şık bir yüzük aynı etkiyi yaratacaktır.

Babanıza Doğum Günü Hediyesi

En çok hediye kategorisi annelere ve kadınlara göre olsa da babanız için şık bir altın bileklik hoşunuza gidecektir. Babanız için altın tespih alarak onun gün içerisinde her kullandığında mutluluk içerisinde gururlanmasını sağlayacaksınız. Belki ilk maaşınız ile belki de yıllar sonra ilk hediyeniz olarak babanıza bir hatıra vermek istemez misiniz?

Çocuk İçin Doğum Günü Hediyesi

Yeni doğduğu andan itibaren çocuğunuza ne yapacağınızı şaşırmış olabilirsiniz. Sevginizi nasıl anlatsanız, nasıl ifade etseniz bilemiyorsunuz değil mi? Onların yanında uzun süre kalmaya söz versek de uzun vadede bunu bilemeyiz. Çocuklarınıza alacağınız ufacık bir hediye onlara yıllar sonra bile sizleri hatırlatabilir. Çocuğunuza, yeğeninize, en sevdiğiniz dostunuzun en sevdiği varlığa doğum gününde unutamayacağı bir hediye alabilirsiniz.

Doğum Günü İçin Bileklik

Doğum günü hediyesi olarak zarif bir bileklik seçerek her zaman yanında olduğunu hissettirebilirsiniz. Bileklik modelleri tüm doğum günü olan sevdikleriniz için seçebileceğiniz bir üründür.

Doğum Günü İçin Kolye

Hediye edeceğiniz kişinin adına özel bir hediye verebilir, onu sevdiğinizi bir kez daha gösterebilirsiniz. Doğum gününde takacağı bu özel hediyeyi her zaman kullanacaktır.

Doğum Günü İçin Altın Tespih

Altın tespih birçok erkek tarafından olmasını istediği bir aksesuarıdır. Altın tespih hediye edeceğiniz kişiyi çok seviyor olmalısınız? Bu kişi; eşiniz, sevgiliniz, babanız, büyükbabanız, dostunuz ya da iş yaptığınız kişi olabilir. Bazı hediyeler özeldir, altın tespih bu özen hediyeler içerisinde erkeğe uygun olan en iyi hediyeler arasındadır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu