Altın Takı

En Kolay Kombinlenen Takılar

En Kolay Kombinlenen Takılar

Kıyafetlerin ayrılmaz parçalarından bir tanesi olan takılar her zaman kombinlerin olmazsa olmazları arasında olduklarından kadınların hayatında önemli bir yer tutar. Kolay şekilde kombin yapılması ve sıklıkla şıklık katmak için kullanılması takıların daha çok ön plana çıkmasında en önemli etmenlerdendir.

Sade bir kıyafeti bile göze hoş gelen bir duruma getiren takılarınızın zevk, tasarım ve modele göre birbirinden farklı olanlarını bulmak mümkündür. Kıyafetinize göre spor, şık veya klasik havası katarken aynı zamanda tarzınızın yorumlanmasına da olanak tanır. Bundan dolayı kombin işlemlerinde takılarınıza mümkün olduğunca fazla yer vermek şıklık arayışında yardımcı olacaktır. Kış ve yaz aylarında farklı tasarımlar tercih etmeniz önemli olduğundan takılarınızın ayrımlarını yaparken dikkatli davranmalısınız.

Kolyeleriniz Boynunuzu Renklendirsin

Kolyeler en kolay kombinlenen takılar arasında ilk sıralarda bulunur. Boynuzunu ortaya çıkarak herhangi bir kıyafetle kombin yapıldığında ön plana çıkan kolyenizin şık ve değişik bir hava yakalamak için kullanılması mümkündür. Bunun için:

  • Boynunuzu açıkta bırakan bir kıyafet olmalıdır,
  • Boynunuzun açıklık oranına göre büyük veya küçük olanları seçilebilir,
  • Straplez tarzı omuz açık tasarımların da olmazsa olmazı konumundadır,
  • Boynunuzla alakalı kusurların kapatılmasında da kullanılır.

Kolyeleri tarzınıza göre kıyafetlerle bir araya getirmek kolaydır. Kolay şekilde kombinlenmesi kolyelerin sayı ve tasarım olarak fazla olmasına neden olur. Sade bir kot ve basic bir tişört bile takılan şık, gümüş bir kolye ile dikkat çeken bir hale bürünebilir.

Saçlarınızın En Yakın Arkadaşı: Küpeleriniz

Küpelerinizin saç tipinize göre kolaylıkla kıyafetlerinize uygun hale gelmesi sağlanabilir. Saçlarınız toplu olduğunda uzunluğu, tasarımı ve renkleri tamamen zevkinize kalmış bir şekilde kombin yapılması mümkün olur. Saçlarınızı topladığınızda ise küçük ve kulak hizanızı geçmeyen küpeler zarafet sağlar. Saçlarınız ve makyaj yapınıza göre kulaklarınızı boş bırakmak yerine küpeler ile kombin yapmak daha doğru olur. Aynı zamanda tek ve büyük yapılı küpeler takmak da son zamanların tercih edilenlerindendir.

 

Bileklerinizin Zarifliğine Eşlik Eden Bileklikler

Bileklikler spor giyimin bir parçası olduklarından renk renk olmaları ile fazlasıyla beğeni alır. Spor kıyafet ve elbiselerinizin yanında uygun renklerden olanları kullanmayı denemek yeterlidir. Pembe bir elbise için pembe, sarı ve mavi gibi renkler seçmek, zarif bir şıklık ve özen olduğu algısına neden olur. Aynı zamanda birden fazla bileklik takarak bileklerin daha şık olmasını sağlamanız da bir başka seçenektir.

En kolay kombinlenen takılar

 

Yüzükler ve Eklemlerinizdeki Şıklık

Sadece parmaklar olmamakla birlikte aynı zamanda eklemler için de yüzük modelleri ile kombin yapmak parmaklarınızın inceliğini, güzelliğini ön plana çıkarmak için fırsat olacaktır. Yüzükler tasarım ve yapıları sayesinde sayısız şekilde kombin yapılma kolaylığına sahiptir. Eklem yüzükleri de ince ve zayıf elleri olanlar için iki veya üç tane olacak şekilde kullanılır. Bu sayede parmaklarınızı ön plana çıkaran yazlık elbise veya şık kıyafetlerinizle tam bir bütünlük içinde bulunur. Uyumlu olup olmamasına, nasıl bir tarza ait olması gerektiğine karar vermek yeterlidir. Sadece seçilen eklem yüzüklerinin aynı malzemeden olması önerilir. Daha şık ve özenli duracaktır.

Ayak Bileklerinize Halhal Dokunuşu

Kolay takı kombini arayanlara ayak bileklerine dikkat çekecek önerilerden bir tanesi de halhal yani ayak bileklikleri olur. Ayağınızı açıkta bırakan kıyafetler ve elbiseler için özellikle yaz aylarında vazgeçilmez kolaylık sağlar. Halhal ayak bileklerine güvenen kadınların en kolay kullanım alanı oluşturdukları takılar arasında ilk sıralarda yer alır. İnce, bakımlı ve güzel ayakları olan kadınların hayatında olması gereken takılar arasında bulunur.

Fularlarla Boğazınıza Zenginlik

Fular kullanmak bir kesim kadın ve erkek için olmazsa olmaz durumunda bir takıdır. Klasik giyinmeniz ve kaliteli kombinler yapmanız gereken bir ortamda fularla kullanmak kombinizin daha zengin ve alımlı olmasına olanak tanır. Fuların renkleri, deseni veya kumaşı hangi tarz kombinlerle kullanılması gerektiğini ortaya net şekilde koyar. Tarzınızı yansıtmanız gerektiğinde önemli ve kolay tamamlanan takılardan bir tanesi olabilir.

Gözlüklerle Şıklık Yarışı

Hem yaz hem de kış aylarında gözlükler kullanmak artık takı veya aksesuar olarak görülmeye başlandığının en kesin kanıtlarından bir tanesidir. Gözlük kullanmak şıklık arayışında olanların sade ve birkaç tercihle bile kolay şekilde bunu elde etmesine imkan tanır. Bunun için şıklık ve tasarımları yüz yapısına uygun olarak seçilmelidir. Aksi durumda yanlış ve farklı görüntülerin ortaya çıkması kaçınılmaz bir durum olacaktır. Kullanan kişilerin güneşten korunmak yanında takı olarak kullanması da avantajlı bir işlemdir.

Mevsimine Uygun Takı Kombinleri

Takıların kombinlenmesi için uygun şekilde birbirine uyumlu, modern ve zevke hitap eden bir yapıda tamamlanması gerekir. Ama takıların mevsime göre şekillendirilmesi de çok önemli bir detaydır. Kış mevsimlerinde daha kışlık, örgüleri veya ipleri olan, ağır modeller tercih edilebilir. Ama yaz aylarında bu durum daha sade ve şık parçalardan yana olmalıdır. Elbiselerinizi ağır bileklikler veya kolyelerle kombin yapmak yaz aylarında rahatsızlık veya alerji gibi durumlarla karşı karşıya kalmanız anlamına gelir. Bundan dolayı mevsim faktörünü de ortaya koyarak tasarımlarınıza uyan kolay seçimler yapmaya özen göstermelisiniz.

Modaya Uygun Zevklerinize Paralel

Kombin yaparken takılarınızın illaki modaya uygun veya sadece zevklerinize yakışan şekillerde olmasını beklememek gereklidir. Çünkü takılarınızı doğru kıyafetlerle bir araya getirdiğinizde hem modanın hem de zevklerinizin ötesinde bir şıklık elde etmeniz sağlanır. Mevsim faktörünü unutmadan, renk ve zevklerinize uygun olan tasarımların kullanımı takılarınızın beğenilmesine olanak tanır. Göze hoş gelirken aynı zamanda farkınızı netleştirdiği için kombinizin de dikkat çekmesine neden olur. Bunun için dikkatli ve özen gerektiren seçimler yapılması büyük oranda önemli olandır.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu