Altın Takı

Anneler Günü Hediye Önerileri

Anneler Günü yaklaşırken annenize, kayınvalidenize ve eşinize özel günleri için hangi hediyeyi alacağınızı düşünmeye başlarsınız. Çok fazla hediye türünün olması ve annenizin hangi hediyeden daha çok hoşlanacağına karar verememek hediye seçiminde zorlanmanıza neden olur. Günlerce düşünmenize sebep olan hediye seçiminden sizleri kurtarmak için anneler günü hediye önerileri hazırladık.

İşte önerilerimiz;

  • Taşlı takı setleri
  • Kalpli kolyeler
  • İsimli takılar
  • İnci küpeler
  • Sonsuzluk kolyeleri
  • Melek figürlü kolyeler
  • Altın gerdanlıklar
  • Altın bileklikler
  • Yakut taşlı yüzükler
  • Çeyrek altınlı bileklikler

Annelerinizi bu özel günlerinde takılarla mutlu etmek istiyorsanız önerilerimizi inceleyebilir ve hediyenizi seçebilirsiniz

Anneler Günü Hediye Önerileri

Annelere Özel Taşlı Takı Setleri

Anneleriniz için hediye olarak takı almayı düşünüyorsanız taşlı takı setlerini tercih edebilirsiniz. Farklı taşların kullanımıyla üretilen bu setler kadınların vazgeçilmezi olan ürünler arasında yer alır. Taşlı takı seti alarak aynı zamanda annenize birden fazla hediye almış da olursunuz. Taşlı takı seti satın almak isterseniz setler de şu parçaları bulabilirsiniz;

  • Kolye
  • Bileklik
  • Yüzük
  • Küpe

Setlerde yer alacak ürünü annenizin zevkine veya kullandığı takı türüne göre seçebilirsiniz. Örneğin küpe kullanmayan anneniz için kolye, bileklik ve yüzük olan taşlı setlerden satın alabilirsiniz.

Sevgiyi Belirten Kalpli Kolyeler

Annelere duyulan sevginin büyüklüğünü anlatmak mümkün olmayabilir. Ancak bu sevgiyi annenize biraz olsun yansıtmak istiyorsanız kalpli kolyeleri hediye olarak tercih edebilirsiniz. Şık tasarımlara sahip kalpli kolyeler annenizi mutlu ederken aynı zamanda sizin tarafınızdan ne kadar sevildiğini de anlamasına yardımcı olur. Kalpli kolyeleri sade kalp detaylı olarak tercih edebileceğiniz gibi değerli taşlar, nazar boncuğu, çiçek ve damla gibi detaylarla üretilmiş olan kalpleri de tercih edebilirsiniz. Kalpli kolyelerimizden anneleriniz için satın almayı düşünürseniz Aslı Gold kalpli kolyelerimizi inceleyebilirsiniz.

Anne İsmi Taşıyan Takılar

Anneler Günü’nde annenizin mutlu olmasını sağlayacak hediye tercihiniz ismini taşıyacak takılar olabilir. Annenize isminin yer aldığı kolye ve bilekliklerden satın alabilirsiniz. Şık tasarıma sahip olan bu takılarla annenizi mutlu ederken aynı zamanda isminin yazılı takıyı kullanmasını sağlayarak ne kadar özel olduğunu anlamasını sağlayabilirsiniz. İsim yazılı kolye ve bileklikler de sonsuzluk ve nazar boncuğu gibi takıya ek yapılan tasarımları da inceleyerek annenizin zevkine uygun seçiminizi yapabilirsiniz.

Sonsuz Sevgiyi Hissettirecek Sonsuzluk Kolyeleri

Anneler sonsuz sevdiği duyduğumuz varlıklardır. Ne yapsak haklarını elbette ödeyemeyiz ancak sevgimizin sonsuz olduğunu onlar için seçtiğimiz hediyelerle gösterebiliriz. Bu konuda sonsuzluk tasarımlı kolyeler en önemli araçtır. ∞ işaretinin kolye tasarımlarında kullanılmasıyla çok şık kolyeler üretilir. Sonsuzluk figürünün yer aldığı kolyeyi isim yazılabilen kolye tercih ederek annenizin ve kendinizin ismini yazdırma şansı bulabilirsiniz. Bu sayede anneniz hediyenizi taşırken sizi de yansıtır.

Sonsuz sevginizi hissettirmenize yardımcı olacak sonsuzluk kolyelerini eşinize anneler günü hediyesi olarak da almayı tercih edebilirsiniz. Sizin çocuğunuzu doğuran o eşsiz kişiye sonsuzluk kolyesi alarak unutamayacağı bir anneler günü yaşatabilirsiniz. Aldığınız kolyeye sizin, eşinizin veya çocuğunuzun isminin yazılmasını sağlayabilirsiniz.

Annelere Özel İnci Küpeler

İnci takılarda tercih edilen taşlar arasında yer alır. Doğada zor bulunması ve istiridye içerisinden çıkarılması gibi sebepler incinin eşsiz taş olmasını sağlar. Annenize hediye olarak inci detayına sahip olan küpe alabilirsiniz. Ona az bulunabilecek hediyenin sahibi yaparak mutlu edebilirsiniz. Ayrıca son dönemlerde insanlar tarafından trend haline gelen incili bir takıya sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Hediyenizin inci küpe ile sınırlı kalmasını istemezseniz kolye veya yüzükten oluşan inci takı seti almayı tercih edebilirsiniz.

Melek Figürlü Altın Kolyeler

Melek figürü kolye tasarımlarından sıklıkla tercih edilen bir figürdür. Şüphesiz melek olarak adlandırılabilecek en önemli varlıklar annelerdir. Bu nedenle anneniz için tercih edeceğiniz kolyede melek figürünün bulunmasını isteyebilirsiniz. Aslı Gold ürünlerimiz arasında melek figürlü altın kolye modellerimiz vardır. Bu modellerimizi inceleyerek annenize bir melek olduğunu anlatacak kolye beğenebilir ve onu anneler gününde sevindirebilirsiniz.

Annelere Özel Altın Gerdanlıklar

Nostaljiye önem veren anneniz varsa onun için nostaljik takı çeşitlerinden satın alabilirsiniz. Altın gerdanlıklar anneniz için alabileceğiniz nostaljik takılar arasında yer alır. Halat, zincir ve asimetrik şekilleriyle dikkat çeken gerdanlıkları annenizin kullanmasını ve kullandıkça sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz.

Aslı Gold olarak nostalji ve yeni tasarım modellerini bir araya getirerek hazırladığımız altın gerdanlık modellerimizi inceleyerek annenizin tarzına uygun hediyenizi belirleyebilirsiniz. Anneniz gösterişli ürünleri seviyorsa gösterişli olan gerdanlıkları sade ürünleri seviyorsa sade tasarlanan gerdanlıkları satın alabilirsiniz.

Zarif Altın Bileklikler

Anneniz ya da anneler gününü kutlayacağınız eşiniz için tercih edebileceğiniz takılar arasında tektaş detaylı altın bileklikler de yer alır. Özellikle hediye alacağınız kişi bileklik kullanmayı seviyorsa ona alabileceğiniz en iyi hediyeyi bulmuşsunuz demektir. Satın alacağınız bilekliğin üzerinde baget, tektaş, markiz ve damla taşı olmasını tercih edebilir ve bu sayede zarif bir hediye seçiminde bulunabilirsiniz. Bunun yanı sıra bileklikler de pırlanta bulunmasını da tercih ederek annenize maddi açıdan da değerli bir hediye alabilirsiniz.

Anneler İçin Yakut Taşlı Yüzükler

Anneler günü hediyeniz de değerli taşların bulunmasını isteyebilirsiniz. Bu durumda yakut, zümrüt ve elmas taşlarını içeren ürünler seçmeniz gerekir. Hediyenizin mutluluk ve güven getirmesini isterseniz tercih ettiğiniz taş yakut taşı olabilir. Yakut taşı kullanılarak yapılmış şık yüzükleri anneniz için seçebilirsiniz. Yakut taşının mutluluk getirdiğine inanılır sizlerde aldığınız bu hediyeyle annenizin kendisini mutlu hissetmesine yardımcı olabilirsiniz.

Annelere Özel Çeyrek Altınlı Bileklikler

Kadınların vazgeçemedikleri aksesuarlar arasında yer alan takılarda çeyrek altın sıklıkla kullanılır. Özellikle son dönemlerde çeyrek altınlı zarif bileklikler üretilmeye ve kadınlar tarafından tercih edilmeye başlanmıştır. Anneler Günü için hediye arayışınızı çeyrek altınlı bileklikler sayesinde sonuca ulaştırabilirsiniz.

Sepet zinciri, Halep zinciri ve gulet zinciri gibi farklı zincirlere çeyrek altının takılmasıyla tasarlanan bu bilekliklerden tarza uygun seçim yapabilirsiniz. Çeyrek altınla bileklikleri eşiniz ve anneniz için satın alarak ikisini birden mutlu etme şansı da elde edebilirsiniz. Anneler Günü için daha fazla takı ve hediye önerisi arıyorsanız Aslı Gold ürünlerimizi inceleyerek beğeneceğiniz takılardan satın alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu