Altın Takı

Halka Küpelerin Bitmeyen Trendi

Spor, şık, zarif veya gösterişli birbirinden farklı birçok tarza uyum sağlayan, günlük kombinlerin de kurtarıcı takısı olan halka küpeler kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yerini alıyor. Her kadının aksesuarları arasında en az birkaç çift bulunan halka küpe modelleri uzun yıllar popülerliğini sürdürecek gibi görünüyor. Hal böyle olunca uzun ömürlü halka küpelere ihtiyaç daha da artıyor.

Bu yazımızda her sezon olduğu gibi, bu sezon da trendler arasında yerini korumaya devam eden halka küpe modellerinden ve halka küpelerin nasıl kombinlenebileceğinden bahsedeceğiz. Sizlere şimdiden keyifli okumalar dileriz. ☺

Halka Küpe Modelleri

Taş Detaylı Halka Küpeler

Minimal veya büyük formlardaki halka küpelerin farklı renklerdeki değerli taşlarla süslenmiş modelleridir. İş hayatında klasik kombinlerde, özel gün veya davetlerde şık ve zarif kombinlerde taş detaylı halka küpeleri tercih ederek göz alıcı parıltıyı yakalayabilirsiniz.

Burgu Halka Küpeler

Özellikle altın burgu halka küpelerle çok sık karşılaşıyoruz. İnce veya kalın formlu burgu halka küpeleri günlük kombinlerinizde, iş hayatınızda veya yemek davetlerinizde kurtarıcı aksesuarınız olarak kullanabilirsiniz.

Düz Halka Küpeler

Özellikle spor veya günlük kombinlerde tamamlayıcı aksesuar görevini üstlenen, hiçbir detay barındırmayan düz halka küpeler, halka küpeler arasında en çok kullanılanların başında geliyor. Tişört, pantolon ya da eşofman hatta spor ayakkabı gibi birçok parçayla uyum sağlayan düz halka küpelerle bu sezonda da sık sık karşılaşacağız. 

Toplu ve Boncuk Detaylı Halka Küpeler

Farklı renklerdeki boncuk veya top detayları barındıran halka küpe modelleri arasında nazar boncuklular da yerini alıyor. Renkli toplu veya boncuklu halka küpeleri günlük kombinlerde, klasik iş kombinlerinde ya da davetlerde kullanabilirsiniz. Hemen hemen her tarza kolaylıkla uyum sağlayabilecek top ve boncuk detaylı halka küpeler şıklığınızı bir üst seviyeye taşıyacak.

Aslı Gold Küpe

Halka Küpeler Nasıl Kullanılmalıdır?

Halka Küpelerin Detaylarına ve Boyutlarına Dikkat

Her aksesuarda olduğu gibi halka küpelerin de farklı tarz ve formları birbirinden farklı stilleri yansıtmaktadır. Halka küpelerin renkleri, boyutları veya farklı detayları yansıttığı tarzı etkileyecektir. 

Genelde küçük formlara sahip halka küpeler klasik tarzlara, büyük formlara sahip halka küpeler ise daha spor tarzlara daha fazla uyum sağlamaktadır. Elbette her küpe modelinde veya her kombinde bu fikir geçerli olmayabilir. Gösterişli detayları bulunan büyük halka küpeler özel günlerde kombinlerin tamamlayıcısı olabileceği gibi, geniş formlara sahip halka küpeler de klasik kombinlerin şık detayı olabilir. 

Halka Küpe Seçerken Yüz Tipine Dikkat

Halka küpe tercih ederken yüz tipinizi de dikkate almanız gerekebilir. Yuvarlak yüz tipine sahipseniz, geniş formlardaki halka küpeler yüzünüzün olduğundan daha da geniş görünmesine sebep olabilir. Bu nedenle geniş yüz hatlarına sahipseniz daha küçük formlara sahip, minimal halka küpeler arasından seçim yapmak sizin için daha doğru bir tercih olabilir.

Halka küpeleri straplez ya da kayık yaka gibi boyunun açıkta kaldığı kıyafet modelleriyle kombinlemeyi tercih ederek yüzünüzün olduğundan geniş görünmesini önleyebilirsiniz.

Halka Küpelerle Saç Modeli

Halka küpeler dağınık, toplu, örgülü, her saç modelinde kullanılabilir. Ancak küpelerinizi vurgulamak ve dikkatleri küpelerinize çekmek isterseniz toplu saç modelleri ve halka küpeler ile mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz. Taş detaylı halka küpe modelleri özel günler ya da davetler için kullanıldığında at kuyruğu saç modeli şahane bir seçenek olabilir.

Halka Küpeleri Diğer Takılarla Kombinleme

Parıltılı modellerden taş detaylı ya da büyük formlara sahip halka küpeler oldukça dikkat çekici ve gösterişli olduğundan özel günlerde ya da davetlerde uyumlu başka takılarla tamamlanabilir. Ancak özellikle günlük kombinlerde sadece halka küpe ideal bir takı seçeneği olarak karşımıza çıkabiliyor. Dikkat çekici detaylara sahip halka küpeler günlük kombinlerde farklı takılarla birlikte kullanıldığında yorucu bir görüntü ortaya çıkabilir. Bu nedenle böyle bir görüntü ortaya çıkmaması için halka küpelerle takı kullanacaksanız minimal takıları tercih etmek daha mantıklı olacaktır.

Aslı Gold’un özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu, her tarza ve yaşa uygun, birbirinden farklı göz alıcı detaylara sahip halka küpeleri daha yakından incelemek için altın halka küpe kategorisine göz atmalısınız. Sezonun en trend halka küpe modellerini daha yakından takip edin! Ürünleri bir an önce sepetinize ekleyerek size özel indirimlerden ve kampanyalardan yararlanın.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu