Altın Takı

Altın Zincir Kolye Modelleri

Gösterişe ve ihtişama önem veren kadınların favori tercihi olan altın zincir kolye modelleri, yeni sezonda da göz kamaştırmaya devam ediyor. Piyasada birbirinden farklı modellerde ve muhteşem işlemelere sahip olan birçok altın zincir kolye seçeneği bulunuyor. Hem uygun fiyatıyla hem de göz alıcı görünüşüyle kadın müşterilerini cezbediyor.

Altın Zincir Kolye Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Altın zincir kolye satın alırken işçilik, kalite ve bütçe gibi dikkat edilmesi gereken bazı önemli hususlar vardır.

Zincir kolye alırken şu hususlara dikkat edilmelidir;

  • Zincir kolye satın almadan önce mutlaka patent ve ayar damgaları kontrol edilmelidir.
  • Ürünün garanti belgesi ve sertifikalı olmasına dikkat edilmelidir.
  • Satın almayı düşündüğünüz gerdanlıkların beden ölçülerinize uygun olup olmadığı mutlaka kontrol edilmelidir.
  • Ayrıca takıların elbisenizle uyumlu olmasına dikkat edilmelidir.

Altın zincir kolye satın almanın yanı sıra, kolyelerin beden ölçüsü ve elbisenizle olan uyumluluğu da bir hayli önemlidir. Çünkü yapacağınız küçük tercihler ortaya harika kombinler çıkarmanızı sağlıyor. Bu sayede kendi kişisel zevkinize göre bambaşka bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Günlük Altın Zincir Kolye Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Altın Zincir Kolye Modelleri

Günlük kullanım için oldukça uygun olan altın zincir kolye modellerinden dilediğinizi seçerek kendi kombininizi oluşturabilirsiniz. Dilerseniz klasik modellerden veya sportif altın kolye modellerinden tercihler yaparak farkınızı gösterebilirsiniz. Sade bir kıyafetinizin üzerine tercih edeceğiniz beyaz bir altın kolye iyi bir tercih olabilir.

Altın Zincir Kolye Çeşitleri Nelerdir?

Kadınların ilgiyle takip ettiği altın zincir kolyeler model olarak oldukça çeşitlidir. Bu zengin modeller arasında altın zincir kalp kanat kolye, altın zincir göz kolye, altın zincir kutup yıldızı kolye ve çift zincirli altın zincir kolye gibi farklı seçenekler mevcuttur. Altın zincirli güneş kolyeler ile altın zincir yonca kolyeler ise en farklı modeller arasında yer alıyor. Burada tercih konusu ise tamamen bayanların isteğine göre değişiklik gösteriyor. Çünkü her kadının takı zevki farklılık gösterebiliyor. Bu zevki kaliteli ve gösterişli altın kolyelerle tatmak her kadının en doğal hakkıdır.

Altın Zincir Kolyelerin Temizliği Nasıl Olmalıdır?

Altın zincir kolyeleri kullanmak kadar, onların temizliğini yapmak ta bir hayli önemlidir. Ancak bu temizliği yaparken son derece hassas ve dikkatli olunması gerekiyor. Çünkü altın zincir kolyeler yapı itibariyle hassas ürünler arasında yer alıyor.

Zincir kolyeler şu şekilde temizlenir;

  • Altın zincir kolyeler elle yıkanarak temizlenmelidir.
  • Altın kolyeyi yıkamak için ilk olarak bir kap içerisine ılık su doldurulmalı ve birkaç damla kadar bulaşık deterjanı eklenmelidir.
  • Altın kolye hazırlanan suya batırıldıktan sonra birkaç dakika bekletilmelidir.
  • Daha sonra altın kolyenin zincirleri ovalanarak kirlerden arındırılmalıdır.
  • Son olarak zincir kolye bol su ile durulandıktan sonra iyice kurulanmalıdır.

Altın zincir kolyeler hassas bir yapıya sahip olduğundan dolayı alsonic cihazlar tercih edilebilir. Bu konuda detaylı bilgiyi altın kolyeyi satın aldığınız siteden veya kuyumcudan ayrıntılı olarak öğrenebilirsiniz.

Zincir Kolyenin Zarar Görmesi Durumunda Yapılması Gerekenler

Altın zincir kolyeler değerli ürünler olduğundan dikkatli kullanılması gerekiyor. Ancak bazı durumlarda zincir kolyeler çeşitli nedenlerden dolayı kırılma veya kopma sonucunda zarar görebiliyor.

Zincir kolyeniz kırıldığında yapılması gerekenler;

  • Öncelikle kırılan kolyenizi vakit kaybetmeden sertifikanız ile birlikte ilgili satış mağazasına götürmelisiniz.
  • Eğer sorunu kendiniz çözmek istiyorsanız zarar gören kolye halkasını iğne burun pense ile döndürerek diğer halkalardan ayırabilirsiniz.
  • Yerinden kopan parça onarılamayacak düzeyde ise kolye halkasını yine iğne burun pense desteğiyle zıt yöne döndürerek sağlamlaştırabilirsiniz.

Daha önce tecrübesi olmayan birisi kırılan parçayı tamir etmek yerine daha çok zarar verebilir. Bu yüzden hasar ciddi boyutta ise kolyeyi satın aldığınız kuyumcuya götürerek işi ehline bırakabilirsiniz.

Özel Günlerde Hediyelik Zincir Kolyeler

Altın zincir kolyeler kadınların ve genç kızların hayallerini süsleyen en önemli ziynet eşyaları arasındadır. Bu yüzden doğum günü, evlilik yıldönümü ve ilk tanıştığınız gün gibi özel günlerde romantik bir hediye olarak tercih edilebiliyor. Bu durumda önemli olan kız arkadaşınızın veya eşinizin zevkine göre hareket edilerek ona göre alışveriş yapılmasıdır. Spor giyime sahip bir kadın için beyaz altın zincir kolye tercih edilirken, klasik tarza ilgisi olan bir kadın için sarı altın kolye yerinde bir tercih olabilir.

Zarif Hanımların Şık Tercihi Pırlanta Kolyeler

Günlük kullanım veya hediyelik alışverişleriniz için farklı tasarımlara sahip olan pek çok pırlanta kolye modelleri bulunuyor. Estetik ve göz alıcı görünümüyle kadınları etkilemeyi başaran pırlanta kolye çeşitleri vitrinlerde alıcısını bekliyor. Usta işçiliklerle hazırlanan altın kolyelerden dilediğinizi satın alarak sevdiklerinize anlamlı hediyeler sunabilirsiniz. Partnerinize özel günlerde sürpriz yapmak istiyorsanız pırlanta tarzı kolye modelleri doğru bir seçenek olarak görünüyor.

Pırlanta Kolye Çeşitleri

Kadınların fiziki görünüşüne farklılık kazandıran pırlanta kolyeler, modaya olan uygunluğuyla, çeşitliliğiyle ve yepyeni figürlü modelleriyle ön plana çıkmayı başarıyor. Her haliyle kadınların vazgeçilmezi olan pırlanta kolyeler için birçok farklı tasarım harikası yer alıyor. Bu ürünler arasında buket, kalp, yıldız, kar tanesi ve yedi taşlı kolye gibi değişik tarzda pırlanta kolyeler mevcuttur. Safran, mor, koyu yeşil renklerde olan topaz pırlanta kolyeler, kadın alıcılar için modaya esrarengiz bir bakış açısı getiriyor.

Altın Zincir Kolye ve Pırlanta Kolye Fiyatları Nedir?

Pırlanta kolyeler ve altın zincir kolyeler kalite derecesine, işçiliğine ve modeline göre değişiklik gösteriyor. Her bütçeye uygun olan altın ve pırlanta kolye çeşitlerine ulaşmanız mümkündür. Ancak kolye almadan önce mutlaka küçük bir araştırma yapılarak, zaman zaman gerçekleştirilen indirimli kampanyalardan da yararlanılmalıdır.

Kolye Modelleri

Küpe, Yüzük, Bileklik ve Farklı Takılar

Altın zincir kolyeler dışında küpe, yüzük ve bileklik gibi değerli takıları satın alarak kombininizi zenginleştirebilirsiniz. Üzerine isim yazdırabileceğiniz kolyeler, bileklikler ve göz dolduran alyanslar diğer tercihler arasında müşterilerini bekliyor. Tüm bunlar bir arada kullanıldığında ortaya muazzam bir aksesuar takımı çıkıyor.

Takı Koleksiyonları

Takı koleksiyonları ilgili sitenin, kuyumcunun veya satış mağazasının size sunduğu en zengin seçenekler arasında yer alıyor. Altın işçiliğinin kaliteli olmasının yanında, sizlere değerli taşlarıyla ışıltılı bir tercih yapmanıza olanak sunuyor. Katre, okyanus, mihrimah ve promiss koleksiyonu alınabilecek en gözde takı koleksiyonları arasındadır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu