Altın Takı

Yaz Kombinlerine Uyum Sağlayacak Altın Takı Önerileri

Güneşin sıcak ışınları ve pırıltısıyla yaz ayları hayatımızın daha da canlandığı dönemlerden biridir. Yazın enerjisiyle bu aylarla beraber çeşit çeşit renklerle giysilerimizi donatır, cıvıl cıvıl olmak isteriz. Bunun yanı sıra yazın kışa kıyasla giyim kombinlerine oranla takı kombinleri daha fazla ön plana çıkar.  Bu sebeple yaz aylarının canlılığının en büyük oyuncularından biri de çoğu zaman takılardır. Takılarınız yaz aylarının sıcaklığına ahenkle uyum sağlayacaktır. Yaz ayları kombinlerinizi göz alıcı hale getirecek altın takı önerilerimizi sizin için derledik, keyifli okumalar dileriz.

Halhallar

Ayak bileziği olarak da bilinen halhallar, özellikle de son yıllarda yaz aylarının vazgeçilmezi oldular. Yazın bilek boy pantolonların tercih edilmesi şort, elbise ve etekleri daha çok kullanmamızın etkisi de çok tabi ki. Hoş görünen vücudumuzun hoş görünen detayları da diyebiliriz. Özellikle de plajlarda mayo veya bikinilerle sık sık kullanılan halhallar kombinlerin sıradanlıktan uzak olmasını sağlarlar. Ayak bileğinize takacağınız bir halhal kombininize küçük kibar bir dokunuş, farklılık ve yürüyüşünüze hava katacaktır. Yazın kullandığınız sandalet, babet veya bilek boyu ayakkabılarınıza uygun halhallar çok yakışacaklar.

Kolyeler

Kolyeler birçok kadının belki de en sık kullandığı takılardır. Kolyeleri yazın da kışın da kullanmayı çok sevsek de yaz aylarında yeri ayrıdır. Boyun bölgemizi süslemek adına kullandığımız kolyeler giysilerimizle bütünleşmeye hazırlardır. Kolyelerle daha sade giyinmeyi tercih ettiğiniz yaz günlerinde kombininize kolayca hareketlilik ve canlılık katabilirsiniz. Veya yazın capcanlı kombinlerinizi daha sade kolyelerle dengeleyerek daha zarif bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Ayrıca birden fazla ince kolyeyi kombinleyerek güneş ışığının enerjisini etrafınıza yansıtabilirsiniz. Seçiminiz ne olursa olsun kombininize uygun altın kolyelerin, ışıltınıza ışıltı katacağı kesin! Aslı Gold’un ışıl ışıl ve özel tasarım altın kolye modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bileklikler

Bileklikler hemen her tarza uyum sağlayabilen takılardır. Yazın her türden kombininize bileklikler ile kolayca hareketlilik katabilirsiniz. Yazın canlılık ve ışıltının yanında bileğinize taktığınız takılar mimik ve hareketlerinize zarafet katacaktır. Sade giyinmeyi tercih ettiğiniz bir günde birden fazla bileklik ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Daha canlı kıyafetler ile daha minimal bir bileklik harika bir tamamlayıcı görevi görecektir. Özellikle de yazın daha sık kullanılan kısa kol ve sıfır kol üst giyim parçalarıyla boşta kalan kollar için bileklikler mükemmel bir takı seçimi oluyor. Aynı zamanda dilerseniz birden fazla bileklik takarak canlılığınızı arttırabilirsiniz. Veya birden fazla bileklik yerine saat ve bileklik kombini yaparak farklı bir görünüme bürünebilirsiniz. Aslı Gold’un zarafet katacak altın bilekliklerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Şahmeranlar

Şahmeranlar yaz günlerinin en havalı takılarından biridir. Son yılların ilgi çeken takıları arasında yer alan şahmeranlar ellerimizi büyüleyici bir havaya sokarlar. Şahmeranlar tarzına fark katmak isteyenler için ideal bir seçenektir. Bu takıların birbirinden farklı modelleri ve kullandığı motifleriyle spor giyim sevenler için de kullanıma açıktır. Zarif bir görünüme kavuşmak için küçük taşlı ince motifleri tercih edebilirsiniz.

Renkli Taşlı Altın Takılar

Renkli taşlı altın takılar size yazın canlılığını iliklerinize kadar hissettirecek. Renkli taşların özelliklerinden biri de taşın cinsine göre kişiye farklı enerjiler sağlamalarıdır. Bütün takı türleriyle sizi bir anda buluşturan bu önerimizle hangi takıyı tercih edecek olursanız olun taşlar renkleriyle ruhunuza bürünecek. İster rengarenk kombinlerinizle, ister daha yalın kombinlerinizde, her kombine kolayca uydurabileceğiniz renkli taşlı altın takılar enerjimizi yükselterek stilimizi tamamlıyor. Dilerseniz birbirinden farklı renkleri de bir araya getirebilirsiniz. Küpeden kolyeye, yüzükten bilekliğe tüm takı çeşitlerine çok yakışan renkli taşlar adeta yazı dışınıza yansıtacak!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu