Altın Takı

Eşinize/Kız Arkadaşınıza Alacağınız En Şık Altın Hediye Önerileri

Kadınlar zor beğenir, onları ne mutlu eder diye kara kara düşünmeyin. Aslında zor beğenmezler; nokta atışı hediyeler yaparsanız 🙂 Hediye almadan önce sevdiklerinize danışabilir veya bu tarz ilgili blog yazılarındaki önerileri inceleyebilirsiniz, size fikir vereceklerdir. Fakat unutmayın sevdiğiniz kadını en iyi siz tanırsınız, önerileri alın ama son kararı verirken onun zevklerini dikkate alın. Her kadının zevki ve beğendikleri aynı olmaz blog yazılarındaki önerileri görür görmez “evet bu güzel fikir bunu alayım” demek yerine, sevdiğinizin zevklerini gözden geçirin, hatta çaktırmadan ağzından ipucu almaya çalışırsanız işinizi daha da sağlama almış olursunuz.

Yukarda yazılanları dikkate alarak bizim de size bazı hediye önerilerimiz olacak. Çoğu kadını mutlu edeceklerden biri de değerli ve zarif bir takı hediyesidir. Fakat önünüzde sayısız model ve alternatif bulunuyor. Gelin, hangi modelleri tercih edebilirsiniz, en risksiz ve çoğu kadının beğeneceği altın takı modellerini birlikte inceleyelim. Keyifli okumalar 🙂

Genellikle özel günlerde tercih edilen hediyeleri bazen beklenmedik anlarda sevdiğimizi mutlu etmek için de tercih ederiz. Şu an bu yazıyı okuyorsanız büyük ihtimalle ona çok güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanıyorsunuz, onu mutlu etmek için ne araştırmalar yapıyorum diye kendinizle övünebilirsiniz 🙂

Altın bir takı hediyesi ona kendini hem çok değerli hissettirecek hem de uzun yıllar saklamasını, baktıkça sizi hatırlamasını sağlayacaktır. Ayrıca her an üzerinde taşıyabileceği için kendinizi de sürekli hatırlatacaksınız, kesinlikle harika bir hediye seçimi.

Pırlanta Bileklikler

Altın mücevher denilince en garanti ve zarif modellerin başında pırlanta bileklikler gelir. Pırlanta bilekliği tercih etmeniz için fazlaca sebep bulunuyor. Bunlardan ilki zamansız ve modası geçmeyen bir parça olmasıdır. Böylelikle yıllar geçse de takmaktan sıkılmaz, her daim takıları arasında en şık seçeneklerin başında yer alır. Diğer bir önemli sebep ise her kombinle uyum sağlayacak klasik bir model oluşudur. İster çok şık bir elbise ister bir bluz veya gündelik şıklığıyla birlikte çok rahat kombinlenen bir modeldir. Ayrıca elleri sürekli göz önünde olacağı için her baktığında sizi ve ilişkinizi hatırlatmış olursunuz. Çoğu kadının severek taktığı pırlanta bileklikler; bu özellikleri sayesinde mutsuz etme şansınızın imkansıza yakın olduğu bir hediye alternatifidir. Aslı Gold olarak onun beğenisini kazanacak pırlanta bileklik modellerimiz konusunda kendimize güveniyoruz. Buradan modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Zarif ve Anlamlı Kolyeler

Kolye en çok tercih edilen hediye alternatiflerinin başında geliyor. Sınırsız kolye modeli arasından seçim yapmak pek de kolay değil. Bizce kolye seçimlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, onu vücudunun görünür yerinde taşıdığından en risksiz, sade ama bir o kadar da zarif bir seçim yapabilmek. Abartıya kaçmadan yapılan klasik bir seçim hem onu çok mutlu edecek hem de her gün severek takmasını sağlayacaktır.

Kolye seçimlerinde geniş bir ürün yelpazesi sunulduğundan hayal gücünüzü zorlayabilir, sadece size özel anlamlı kolye uçlarını tercih edebilirsiniz. Böylelikle hem sade hem de herkeste bulunmayan bir hediyeyle ona kendini daha özel hissettirebilirsiniz. Aranızda anlamı olan bir obje veya kelime, sevdiğiniz bir hayvan, ilişki tarihiniz veya harfli kolye modelleri beklentinizi karşılayacaktır. Aslı Gold harfli altın kolye modellerini incelemek için sizi şuraya alalım 🙂

Yüzük ve Küpe Seçimi

Yüzük genelde korkulan ve farklı anlamlara yorulabilecek bir hediyedir özellikle de ilişkinin başlarındaysanız biz de yüzük yerine başka alternatiflere bakmanızı öneririz, karşı tarafı korkutmamak adına 🙂 Fakat oturmuş bir ilişkide veya eşinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Yine de altın yüzüğün diğer takılara bir ağırlığı olduğu için ve elde her zaman aynı yüzüğü takmak kadınlar için biraz sıkıcı olacağından bizim pek önermediğimiz bir alternatif.
Küpe ise harika bir seçenek olacaktır. Çoğu kadın bir sürü küpesi olsun ister. Kıyafeti de tamamlayan en güzel aksesuarlardan biri olduğu için şık bir küpeye sevinmemesi çok zor. 2020 yılında tekrar popülerlik kazanan hem de gelmiş geçmiş en zarif modellerden biri olan inci detaylı küpeleri tercih edebilirsiniz. Pırlanta küpeler ise yine çok kurtarıcı olacak en garanti modellerden biridir.

Hediye konusunda kararsız kalanlar için derlediğimiz bu yazının sizlere fikir vermesini diliyoruz. En başta da söylediğimiz gibi seçimlerinizde onun zevklerini unutmayın 🙂

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu