Altın Takı

Tarzınıza Uygun Altın Takı Seçimi

Yazın gelmesi ile beraber kadınların elbise seçimleri de başlamıştır. Yeni elbiseleri tamamlayacak ürünlerden birisi olan kişiliğinizi ve modunuza uygun takı seçimi yapılması gerekiyor. Doğru kombinler ile güzelliğinizi altın takılarla pekiştirebilirsiniz. Takı olarak kullanabileceğiniz ürünleri Aslı Gold web sitesinde üzerinden seçebilirsiniz. Kadın ve erkekler için farklı tarzlarda takı türleri bulunuyor. Bütçe ve tarza uygun takı tasarımlarını kolay bir şekilde seçebilirsiniz.

Tarzınıza uygun olarak seçebileceğiniz takı türleri şunlardır;

  • Altın halhal
  • Altın piercing
  • Yüzük modelleri
  • Küpe modelleri
  • Kolye modelleri
  • Altın set modelleri
  • Altın bilezik modelleri olmak üzere sıralanıyor.

Altın Halhal Modelleri

Altın halhal modeller ayağınıza çok yakışacak ve tarzınızı yansıtacak yaz takılar arasında yer alıyor. Yazın giydiğiniz kıyafetlere, pantolonlara, şortlara ve mayonuza uyum gösteren halhal modelleri içerisinde yer alan ince veya kalın modelleri tercih edebilirsiniz.

Altın Piercing Modelleri

Piercing kullanan kadınların enfeksiyon durumlarına karşı değerli madenlerden üretilen takıları tercih etmelerinde fayda bulanıyor. Kaş, göbek veya istenilen noktaya takacağınız altın piercingler vücudunuza zarar vermeyecek türden olması gerekiyor. Tarzınıza en uygun piercing modelleri tercih ederek farklı bir tarz oluşturabilirsiniz. Birbirinden farklı modelleri olan veya alternatif tasarımlarla dilediğiniz modellere ulaşabilirsiniz.

Yüzük Modelleri

Yüzük modelleri sadece tercihiniz ve tarzınız için değil aynı zamanda kullanacağınız yere göre tercih etmeniz gerekiyor. Taşlı ve oldukça gösterişli olan modellerini daha çok özel davetlerde ve düğünlerde kullanabilirsiniz. Zarif ve sade modelleri ise istediğiniz ve dilediğiniz her alanda kullanma imkanınız bulunuyor. Kadınlar tarafından en çok tercih edilen yüzük modelleri şöyle sıralayabiliriz.

  • Altın yüzük
  • Altın tektaş yüzük
  • Altın tam tur yüzük
  • Altın beştaş yüzük
  • Altın harf yüzük
  • Altın alyans
  • Altın erkek yüzük
  • Pırlanta yüzük

Pırlanta beştaş yüzük olmak üzere sıralanabilir:

Ayrıca evlilik, nişan, kişiye özel ve günlük kullanıma uygun yüzük türleri de bulunuyor. Siz de kendinize en çok yakışan taşlardan üretilen yüzükleri tercih etmek için Aslı Gold web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Altın Küpe Modelleri

Tarzınıza en uygun küpe modellerini seçerken küçük veya büyük küpeler olarak tercihlerinizi yapabilirsiniz. Sallantı küpe modellerinden daha modern tasarımların yanı sıra taşlı fantezi tasarımlı olan türleri de bulunuyor. Altın halka ve pırlanta küpe modellerinden tarzınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Altın Takı Seçimi

Altın Set Modelleri

Kendi tarzınıza veya sevdiklerinizi tarzına uygun bir altın seti alarak düğün davetlerine katılabilirsiniz. Yemek, düğün, nişan veya özel organizasyonlarda kıyafet üzerine en fazla yakışan takılar hiç kuşkusuz altın set takılar olarak biliniyor. Sadece davetlerde değil günlük hayatta kullanabileceğiniz altın setleri dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz. Günlük altın setler, düğün için altın setler ve pırlanta setleri Aslı Gold web sitesinde kolay bir şekilde bulma imkanınız vardır. Gelinliğinizle ile birlikte kullanacağınız veya nişanda taktığınız setlerin bir ömür hatıraların olması için Aslı Gold web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Altın Bileklik Modelleri

İster ileriye dönük yatırım amaçlı ister günlük kullanıma uygun birbirinden şık bileklik modelleri bulunuyor. Yılın modasının trend takıları arasında yer alan bileklikler abartıya kaçan bileceğiniz ve özgürce kullanabileceğiniz altın takılar arasında yer alıyor. Saat yanına en iyi şekilde kullanılacak bir aksesuar çeşidi olan altın bileklikler taşlı ve taşsız modelleri de bulunuyor.

Size Uygun Elbise- Altın Takı Kombinleri

Siyah elbiseler hemen hemen her kadının gardırobunda da bulunan bir kıyafettir. Her kadının dolabında yer alan bu klasik elbise ile hangi takılarla tamamlanması konusunda sizlere şu önerileri sunuyoruz. Siyah elbisenizle gündüz işe giyiyorsanız çok zincirli bir kolye ile kombinleyebilirsiniz. Eğer siyah elbisenizle akşam dışarı çıkmayı tercih ediyorsanız yüz tipinize göre küçük ve orta boyutlarda altın halka küpeler ile kombin yaparak şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Doğru Kombin Nasıl Yapılmalı?

Kadınlar en değerli eşyaları olan takıları genellikle giydikleri kıyafetlerle kombinlemek istiyorlar. Takı tercihleri aynı zamanda kıyafet seçimlerini de etkiliyor. Kadınlar günlük hayatta veya özel günlerde giymiş olduğu elbiselere uygun altın bir takı ile kombinlemeyi çok düşünüyorlar. Çiçekli kruvaze bir elbise ile zarif altın damla bir kolye türü ile güzel bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Ayrıca etek ceket takımımızın rengine uygun takılarınız olan ve baş harflerinizin yer aldığı altın kolyeleri veya çiçek desenli altın kolyeler ile kombin yaptığınızda bütün gözler Üzerinizde olacaktır.

Erkeklerde Takı Tercihi

Günümüzde aksesuarları kadınlar kadar erkekler de kullanıyorlar. Erkeklerde aksesuar olarak saat, yüzük, kol düğmesi kombinleri yapabildikleri gibi kravat kombinleri de yapıyorlar. Erkekler kadınlar kadar aksesuarları önem göstermiyorlar. Bundan dolayı fazla bir alternatiflere de önem vermiyorlar. Erkeklerde en çok dikkat ettiği takılar arasında kol dövmeleri bulunuyor. Kol dövmeleri her dönemde çekici bir özelliği olmuştur. Çoğu erkek kol düğmeleri takım elbiselerini çok güzel kombin ve aksesuar oluşturuyor. Erkekler de kendi tarzlarını yansıtacak aksesuar ve takıları Aslı Gold web sitesinde bulabilirler.

Tarza En Uygun Takıları Seçerken Göz Önünde Bulundurulması Gerekenler

Tarz bir bütün olduğu için tarzınıza en uygun altın takımı seçimi yaparken iyi düşünülmesi gerekiyor. Kullanılan makyaj, kıyafet, kullanım alanları bir bütün olarak düşünülmesi gerekir. Tarz herkese göre farklılık gösteriyorsa da şıklık herkesin sahip olacağı bir durumdur. Şık tasarımlardan üretilen altın modelleri ile her zaman şık ve gösterişli olabilirsiniz. Pırlantanın güzel durmadığı ve yakışmadığı bir tarz hiç yoktur. Spor kıyafetlerinde kullanılan altın takılar sade modeller olsa bile birkaç zincirle veya birkaç bileklikle göz doldurabilirsiniz. Pırlanta veya değerli taşların kullanıldığı altın modelleri özel olarak gideceğiniz bütün mekanlarda kullanabilirsiniz. Kadınlar kendilerine çok değer verdikleri için yanlarında en değerli takılarını da her zaman beraberinde taşırlar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu