Altın Takı

SON DÖNEMİN MODASI: SAÇ AKSESUARLARI

Özellikle de son zamanlarda hızla popülerliği artan takı modellerinden biri de saç aksesuarları. Saç aksesuarları hem günlük hayatta hem de özel günlerde kombinlerin küçük ama etkili tamamlayıcılarından da biri aynı zamanda. Hem yazın hem de kışın dört mevsim de kullanılabilir olmalarıyla kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yerini almış. Kadınların saçlarına renk ve ışıltı katan, dikkat çekmelerini sağlayan ve bunlarla birlikte saça şekil vermeyi de kolaylaştıran moda dünyasında da çok fazla kullanılan bu aksesuarlar sevilen saç modellerine ulaşmayı oldukça kolaylaştırıyor. Her tarza kolayca uyum sağlayabilen muhteşem saç aksesuar modellerini sizler için derledik? Keyifli okumalar dileriz.

Taşlı Tokalar

İster tel toka olsun, ister çıtçıt tokanın her haline zarif ışıltılı taşlar çok yakışıyor. Hemen hemen her tarza uyum sağlayabilmelerinin yanında çok da yaygın olan taşlı tokaları neredeyse her takıcıda kolayca bulabilirsiniz. Her saç modelinde kullanabileceğiniz bu tokalarla şık bir görünüme kavuşacaksınız. İncili tokalar ile zarif bir görünüş yakalarken, parıltılı taşlı tokalar ile dikkati anında güzel saçlarınıza çekebilirsiniz. Kolay kullanımı ile kombininize ekleyeceğiniz bu küçük dokunuş tüm havanızı değiştirecek!

Saç Küpesi

Saç küpesi aslında daha çok son zamanlarda popülaritesi artan saç aksesuarlarından biri. Bohem tarzda saç küpeleri, şık, ponponlu, spor ve birçok farklı tarzda saç küpeleri ile kolayca farklı ve dikkat çekici bir görünüş yakalayabilirsiniz. Özellikle sade kombinlerinizde saçlarınıza ışıltı ve hareket katmak için bu aksesuarları örgülü saç modelinizle tamamlayarak kullanabilirsiniz.

Saç Bantları

Eski zamanlardan beri saç aksesuarları arasında yerini korumaya devam ediyor diyebiliriz. Genellikle spor ve günlük kombinlerle kullanılırken aynı zamanda özel günler ve davetlerde de kullanıldığında saçlarınızı oldukça modern ve şık bir hale getirebilir. Toplu, açık her saç modelinde kullanılabilen bu aksesuarlarla mükemmel bir görüntüye kavuşabilirsiniz! Tabi kullandığınız saç bandının renkleri, deseni ve kalınlığı kombininiz için çok önemli.

Taçlar

Işıltılı, sade ve spor kombinlerinize taçlar çok yakışacak! Taşlı ve ince taç modellerini gece davetlerinde saçların ışıltısını arttırmak, sade ve şık bir kıyafeti tamamlamak için kullanabilirsiniz. Daha spor, sade olan metal taçlar ve farklı kumaşlardan yapılmış olan renkli taç modelleri ise günlük hayatınızda kullanabileceğiniz aksesuarlardan olabilir.

Fiyonklu Tokalar

Önceki zamanlardan beri kullanımı hala süren fiyonklu tokalar hem özel günlerinizde hem de günlük hayatınızda kullanabileceğiniz aksesuarlar arasında. Çıtçıtlı ve lastikli modelleri de bulunan bu tokaları toplu ve açık saç modellerinizde kullanabilirsiniz. Kumaş ve tek renkten oluşan veya pırıltılardan oluşan büyük fiyonk tokaları özel davetlerinizde saçlarınızı toplayarak kullanırsanız kıyafetinizin daha şık görünmesini sağlayabilirsiniz.  Desenli fiyonk tokaları ise genellikle günlük kıyafetlerinizle birlikte kullanarak tatlı ve hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Mini fiyonklu tokalar ise açık saçlarınızı süsleyebileceğiniz güzel bir seçenek olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu