Altın Takı

HER KADININ SAHİP OLDUĞU TAKI MODELLERİ

Takılar Kadınlar için Ne İfade Ediyor?

Şuan erkeklerin de takıları kullanıyor olmasına rağmen takı dediğimizde aklımıza ilk gelen kadınlar oluyor. Kadınlar giydikleri ve taktıklarıyla kendilerini yansıtarak ön plana çıkarlar. Takılar kadınların ışıltılı görünmesini sağlarken aynı zamanda onları şık ve zarif bir görüntüye taşır. Kimi zaman sade kimi zaman şatafatlı bir görünüme kavuşturan takılar modanın en zarif parçalarından olmakla birlikte kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer almaktadır.  Küpe, kolye, bileklik, bilezik, halhal gibi takılar en çok kullanılan takı modellerindendir.  Bu kadar farklı takı modelleri arasından her zevke hitap eden takıların olmaması imkansız! Her kadın kombinlerini zevklerine göre takılarla tamamlayarak kendi ruhunu yansıtır ve dikkatleri üzerine çeker.

Her kadının farklı zevkleri olmasına rağmen mutlaka hemen hemen tüm kadınların sahip olduğu takılar vardır. Bunlar bazen günlük hayatta sadeliğini yansıtan bazen davetlerde ve özel günlerde şıklığını ve göz alıcılığını yansıtan takılardır.

Tüm Kadınların Aksesuar Dolabında Bulundurduğu Takı Modelleri

Pırıltılı Tektaş Küpe

Şıklık ve zarifliği beraberinde getiren tektaş küpeler, her elbiseyle kolayca kombinlenebilen hem ışıltısından hem de sadeliğinden söz ettirebilen takılardan bir tanesi diyebiliriz. Her kadının aksesuarları arasında mutlaka bulundurması gereken kurtarıcı takılardan olan pırıltılı küpeleri dilediğiniz kıyafetlerinizle tamamlayabilirsiniz.

Aslı Gold’un sizin için özenle tasarlamış olduğu pırlanta tektaş küpelere göz atabilirsiniz. Üstelik daha gösterişli pırlantalardan oluşan farklı küpe modelleri de sizin için satışta! Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sallantılı Taşlı Küpe

Özellikle özel günlerde ve akşam davetlerinde kullanabileceğiniz göz alıcı takı modellerinden. Dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz bu gösterişli küpelerden en az bir çift aksesuarlarınız arasında durmalı.

Halka Küpe

Daha çok günlük hayatta kullanılan pek çok farklı modelleri bulunan halka küpeler de vazgeçilmezlerimiz arasında yerini alıyor. Dilerseniz günlük hayatınızda dilerseniz sadelikten yana olduğunuz bir kombininizin tamamlayıcısı işte tam da bu küpeler!

Aslı Gold’un sizlere sunmuş olduğu altın düz halka küpelere aksesuarlarınız arasında yer açın! Hem de toplu ve burgulu modelleri de mevcut. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İnci Kolye

Dilediğiniz kombininizle tamamlayabileceğiniz sizi hem sade hem de şık gösterebilecek takılar arasında bulunan modellerden. İnci küpelerinizle birlikte saçlarınızı toplayarak güzel bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

Aslı Gold’un tasarlayıp sizlere sunmuş olduğu sadelikten yana olan altın inci kolye hem günlük hayatınızda hem de özel günlerinizde daha zarif görünmenizi sağlayacak. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Volumetrik  Gösterişli Kolye

Büyük volumetrik kolyelerle bütün dikkatleri üzerinize çekerek gerçek bir cazibe merkezi olabilirsiniz.  Kombininize hareket katmak ve kendinizi yansıtmak için iyi bir seçim olan bu kolyeler genellikle gece kıyafetleriyle birlikte kullanılıyor.  Dilerseniz günlük hayatınızda da kullanabileceğiniz farklı renklerdeki taşlardan oluşan bu kolyelerden kesinlikle aksesuarların arasında olmalı!

Madalyon Kolye

Geçmişten günümüze kadar uzanan madalyon kolyelerin hepsi fotoğraf koyulan modellerden oluşmazken pek çok farklı modelleri vardır. Birkaç kolye üst üste takarak günlük hayatınızda kullanabilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle ürettiği altın madalyon kolyeye isterseniz fotoğraf koyabilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yüzük

Aksesuarlarınız arasında özel günlerde ve gündelik hayatınızda kullanabileceğiniz birkaç yüzük modeline yer açın! Zevklerinizi yansıtacak bu takılar bu takılar çevrenizdekilerin gözlerini kamaştıracak.

Aslı Gold’un özenle tasarlamış olduğu altın farklı renklerden oluşan baget yüzük günlük hayatınızda ve özel günlerde ışıltılı görünmenizi sağlayacak.  Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu