Altın Takı

Harfli Altın Kolye Kombinleri

Kelimelerin ve harflerin gücüne her daim inananlar için parlayan harfler Aslı Gold’da yer alıyor. Harfli kolyeler her bir dönemin gözdesi olmuş hatta bununla beraber klasikleşmiş bir takı oluyor. Kendi adının yahut da sevdiği bireyin isminin baş harflerini kolye aracılığı ile beraber göstermek yahut da sevgisini bu şekilde yeniden dillendirmeyi düşünenlerin her daim ilk tercihi.

Kalbinizin hemen üzerinde yer alan harfli kolye bu sayede kalbinizin sürekli en kıymetlisinin buraya yakın olmasını her zaman sağlıyor. Altın harfli kolyelerin pırlanta ile beraber taçlandığı bu modellerin her birinde ayrı bir tasarımlarıyla göze çarpıyor. Harflere kimi vakit nazar boncuğu kimi vakitte de melek kanatları zaman zaman eşlik ediyor.

Bazı modellerde ise mavi olan arka plan kendisini tekrarlıyor ve mavinin en güzel olan tonu, ismin baş harfini daha da ön plana her zaman çıkarıyor. Stilinde yalınlığı seven kişilere pembe altın ve pırlanta birleşimi altın şekilde harfler hitap ederken çarpıcı isteyenlere kışkırtıcı mavi tonu sürekli hitap ediyor. Özel günlerde verilebilecek şekilde hediyeler arasında ilk sıralarda her daim harf kolyeler yer alıyor. Aslı Gold sitesinde parmaklarınıza takabileceğiniz şekilde mükemmel yüzük seçenekleri bulunmaktadır.

Altın Harfli Kolye

Özellikle son yıllarda oldukça popüler harfli kolye modelleri, günlük giyim tarzında kadınların tercih ettiği kolyeler arasında yer alıyor. Günlük şekilde giyime uygun yapıları ile harfli kolyeler, kot pantolon ve tişört gibi kıyafetler ile sıklıkla tercih ediliyor. Sade bir giyim tarzı ile birlikte kullanılan altın harfli kolyeler, hem adınızın baş harfini sürekli olarak taşımanızı, hem de tarzınızın daha dikkat çekici olmasını sağlıyor. Harfli kolyelerde altın malzeme kullanılmakla birlikte gösterişli tarzlara uygun model seçeneği de bulunuyor.

Altın Harfli Kolye Modelleri

Harfli kolyeler son yılların en trend kolye modelleri yer alıyor. Yüzlerce farklı tasarım seçeneği, ilgi çekici yazı fontları ve kolyelerde altın gibi süsleyici taşlar, bu kolyelerin seçeneklerinin sınırsıza hale gelmesini sağlıyor. Harfli kolyeler zarif görüntüleri manevi anlamları nedeni ile edilmektedir. Sadece kendi isminizin aynı zamanda sevdiğiniz ya da yakınlarınızın baş harflerini kolye tercih ederek bu kişiler yanınızda olmasa bile sürekli olarak yanındaymış gibi hissetmenizi her daim sağlayabilirsiniz.

Harfli kolyeler, özel günlerde hediye olarak da alınmaktadır. Harfli kolyelerin sade ve düz modelleri günlük kullanım için tasarlanmaktadır. Altın kolye zincirinin uç kısmında sadeliği korumak adına aynı malzeme ve renklerden harf kısmı yer almaktadır. Böylece günlük şekilde gösterişe kaçmadan mütevazı ve şık bir tarz da mümkündür. Bununla harfli kolyelerin çok daha taşlı modelleri, özel günler adına üretilmektedir.

Altın Harfli Kolye Modelleri

Kadınlar için Harfli Kolye Modelleri

Harfli kolyeler kadınlar için tasarlanmaktadır. Kolyelerin farklı renk, malzeme seçeneğine ek olarak farklı tasarım seçeneği de bulunuyor. Böylece kendi tarzınıza uygun kolyeleri tarzınızı yansıtabilirsiniz. Özel olarak tasarlanan sertifikalı harfli altın kolye koleksiyonları ise kullandığı kalitesine önem veren kadınlar için özel olarak tasarlanıyor. Harfli altın kolye modellerinde genellikle altın kullanılmaktadır.

Altın kolyeler, parlak ve gösterişli yapısı ile en çok tercih edilen modeller arasındadır. 18 ayar altınların diğer özelliği ise beyaz altın gibi farklı renkte tasarlanabiliyordur. Altın, saf halde kullanıma elverişli için kolye yapımında kullanılan altın, saf kullanılmak yerine çeşitli tercih edilmektedir. Altın harfli kolye modelleri hem olarak tek başına hem de altın kaplama tasarlanmaktadır.

Altın kolyelerin görüntüsünü de birleştirebilirsiniz. Altın kaplama kolyelerde dikkat edilmesi gereken en nokta ise su ile temaslardan kaçınılmalıdır. Her ne kadar altın suya karşı maksimum şekilde düzeyde koruma sağlıyor olsa da kaplama yapılarak kolyelerin su ile teması, yüzeyde olan altın kaplamanın zamanla aşınmasına sebep olabiliyor. Bu gibi durumlarda ise altının üst tabakasında bulunan kaplamada aşınmalar ve renk bozulması sorunlar görülebilir. Bu sebeple altın kaplama kolyeler kullanırken suya karşı koruma yapılması oldukça önemlidir. Tasarlanan altın kolyeler, yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı garanti kapsamına alınıyor.

Altın harfli kolyenin kullanımı esnasında yaşanabilecek tüm olumsuz durumlarda, garanti kapsamında kolyelerin temizlik yahut bakım işlemlerini gerçekleştirmektedir. Sertifika sistemi ile kolyenin içeriği hakkında daha detaylı bilgiler, böylece uygun kullanım koşullarına çok fazla dikkat edebilirsiniz. Aynı vakitte kolyelerin sertifika sistemi ile garantiye alınması, bakım yahut da onarım işlemlerinde çok daha profesyonel adımlar atılmasını her daim sağlamaktadır.

Altın Harfli Kolyelerin Kullanım Alanları Nelerdir?

Altın harfli kolye modellerinin tasarım detaylarına uygun farklı kullanım alanları bulunmaktadır. Altın malzemelerden üretilmekte olan altın harfli kolye çeşitleri genel anlamda sade yapısı ile dikkat çekiyor. Sade ve gösterişli bu kolye modelleri genel anlamda kalitesi ile ön plana çıkmakta ve günlük kıyafetlerin daha dikkat çekici hale gelmesini sağlamaktadır.

Bu sebeple daha sade tasarım detaylarına sahip harfli altın kolyeler günlük yaşamda tercih ediliyor. Altın harfli kolye modellerinde genel anlamda daha sade tasarımlar seçilmektedir. Bu kolyeler, altın ve günlük kıyafetlerde tercih edilen kot pantolon yahut tişörtler ile daha uyumlu bir tarz tasarımın daha dikkat çekici bir hale gelmesini sağlıyor. Pırlanta harfli altın kolye modelleri ise genel anlamda daha özel günlerde tercih ediliyor.

Genel anlamda elbiseler ile birlikte tercih edilen bu kolyeler, elbiselerin çok daha dikkat çekici görünmesini sağlıyor. Siz de özel gün ve gecelere katılırken, altın harfli kolyeniz ile kombininizi tamamlayabilir yahut da sevdiklerinizin ya da kendi isminizi boynunuzda taşırken bütün gözlerin üzerinizde toplanmasını sağlayabilirsiniz. Harfli altın kolyelerde pırlantanın yanında daha uygun fiyat avantajları sunmak adına altın gibi farklı taşlar da tercih edilmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu