Altın Takı

Gelinlik Ve Takı Seti Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Gelinlik, her genç kızın hayalini süsleyen son derece önemli ve özel bir elbisedir. Bundan dolayı genç kızlar düğünleri sırasında her şeyi kusursuz olmasını istiyorlar. Evlenecek olan çiftlere düğün günlerinin yaklaşması ile beraber büyük heyecan yaşarlar. Bu heyecan içerisinde tercih edilecek gelinlik, takılar ve aksesuarlar da yer alıyor. Düğünlerde özellikle gelinlik ile tercih edilecek takı seti gelinler için büyük bir önem ifade ediyorlar. Gelinler bu takılar sayesinde göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip oluyorlar. Bu doğrultuda gelin adayları için şu gelinlik türleri için önerebileceğimiz takı seti modelleri bulunuyor.

  • Straplez gelinlikler için takılar,
  • İnce askılı gelinlikler için takılar,
  • Kalın askılı gelinlikler için takılar,
  • Kapalı yakalı gelinlikler için takılar,
  • Tek omuzlu gelinlikler için takılar,
  • Kayık yaka gelinlikler için takılar,
  • V yaka gelinlikler için takılar,
  • Sırt dekolteli gelinlikler için takılar,
  • Vintage gelinlikler için takılar,
  • Düşük omuzlu gelinlikler için takılar olacak şekilde sıralama yapılabilir.

Gelinliğinizi Muhteşem Takılar ile Tamamlayın

Herkesin bildiği gibi kıyafetlerini tamamlayan en önemli unsurlardan birisi hiç kuşkusuz takılardır. Gelinliğinizle eşsiz güzelliğe sahip takıları tamamlayarak göz kamaştırıcı bir güzelliğe kavuşabilirsiniz. En güzel takılarla gelinliğinizi ve düğününüzü taçlandırabilirsiniz. Gelinliğinizin tarzına, detaylarına ve kesimlerine uygun en güzel takılara sahip olabilirsiniz. Bu doğrultuda gelinlikle uyumlu gösterilen gerdanlık, küpe, bileklik ve çeşitli gelin saatlerini tercih edebilirsiniz. Bu noktada Aslı Gold modanın yeni trend takıları siz değerli müşterilerine sunuyor. Kendinizi moda dergilerinde gibi hissedeceğiniz gelinliklere uyumlu takıları kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Straplez Gelinlikler İçin Takı Modelleri

Omuzlarına fiziğine güvenen pek çok gelin adayı son dönemde straplez gelinlikleri tercih ediyorlar. Eğer sizde düğününüzde tercihiniz straplez bir gelinlikten yana olacaksa üzerine son derece gösterişli bir şalla görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca saçınızı topuz yaparak omuzlarını ön plana çıkarabilirsiniz. Boynunuza takacağınız son derece güzel ve gösterişli bir gerdanlık ile bütün gözleri kendi üzerinize çekebilirsiniz. Straplez gelinlik modelleri ile büyük taşlı küpeleri de tercih etmenizde fayda bulunuyor. Bunların yanı sıra elmas, inci ve pırlanta takı modelleri ile straplez gelinlikler ile tercih edebileceğiniz takı modelleri arasında yer alıyor.

İnce Askılı Gelinlikler İçin Takı Modelleri

İhtişamlı ve gösterişli parçalardan hoşlanan gelin adayları inci askılı bir gelinlik modeli tercih ettiğinde takı olarak görkemli kolyeleri kullanabilirler. İnce veya kalın fark etmeksizin birbirinden şık kolye modellerini ince askılı gelinlik modellerinde tercih edebilirler. Ayrıca ince askılık gelinlik modellerinde boynunuzu boş bırakarak seçiminizi şık küpelerden yana kullanabilirsiniz. Aslı Gold sürekli gelin adayların yanında olarak zümrüt. yakut gibi büyük küpe modellerinin gelin adaylarına sunuyor.

Kalın Askılı Gelinlikler İçin Takı Modelleri

​​​​​​Kalın askılı gelinlik modelleri son zamanlarda en çok gelin adaylarının karşısına çıkan modeller arasında yer alıyor. Kalın askılı gelinlik modellerini tercih edenler boynunuzu ve kulağınızı boş bırakmanız gerekiyor. Bu seherde daha şık sarı görünüm elde edebilirsiniz. Kalın askılı gelinlik modelleri için bileklik, şahmeran ve büyük yüzükleri tercihlerini yapabilirsiniz.

Gelinlik Ve Takı Seti Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Kapalı Yaka Gelinlikler İçin Takı Modelleri

Kapalı yaka gelinlik modelleri daha çok kış aylarında evlenen kişilerin tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Hakim yaka veya bisiklet yaka olarak da tercih edilen bu gelinliklerle sade takılalım kullanmasıyla son derece şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. İnci küpeler, tektaş pırlanta küpeler veya yüzükler kapalı yaka gelinlik modeli ile tercih edilen takılarım başında geliyor.

Tek Omuzlu Gelinlikler İçin Takı Modelleri

Tek omuzlu gelinlikler, zor takı seçimi yapılacak modeller arasında bulunuyor. Gerekli bilgiler dikkate alınarak tek omuzlu gelinliklerle doğru takı tercihi yapabilirsiniz. Tek omuzlu gelinlikleri de mümkün olduğunca boyna takı takılmaması gerekiyor. Gelin takı modelleri arasında yaygın olan şahmeran bir bileklik, iddialı bir bilezik veya tek taraflı sallanan bir küpe ile mükemmel bir tercih yapabilirsiniz.

​​​​​​Kayık Yaka Gelinlikler İçin Takılar

Kolye takılmayan bu tarz gelinlikler de gelinler daha çok küpe, bilezik, yüzük ve saç aksesuarlarına kullanabilirler. Küpe seçiminizi gelinliğin yaka kısmında bulunan işlemeler göz önünde bulundurarak yapılması gerekiyor. Sade ve taşsız yakalar da gösterişli bir küpe kullanmanız durumunda çok şık bir hava oluşturabilirsiniz. Ayrıca taş işlemeli ve gösterişli yakalarla beraber kullanabileceğiniz sade küpeler tercih edebilirsiniz. Gelinlerin vazgeçilmezi olan gelin tacının da yaka kısmında bulunan işlemelere göre seçebilirsiniz.

V Yaka Gelinlikler İçin Takı Modelleri

V yaka gelinliklerde yer alan iddialı göğüs dekoltesinin gölgelenmesi için takı seçiminde dikkatli olması gerekiyor. İşlemelerle ve dantellerle süslenen V yaka gelinlik modelleri için takı seçiminde son derece sade olan takı modellerden yana tercih yapılmalıdır. Bu modeller gösterişli ve ihtişamlı olduklarından dolayı farklı bilezik modelleri, bileklikler ve yüzükler gelin takıları için yeterli oluyor. Bu doğrultuda Aynı türden iki bilezik satın alınıp iki kola takılarak simetrik bir görünüm yakalayabilirsiniz. Zarafetin ön planda olduğu V yaka gelinlik modellerinde genellikle beyaz altın tercih edilmesinde fayda bulunuyor.

Gelinlik Modelleri İçin Doğru Takı Almanın Kolay Adresi

Günümüzde kadınlar tarafından kullanılan çok sayıda aksesuar bulunuyor. Giyim tarzlarını ve saç modellerine uygun olarak takılan takılar sayesinde kadınlar kendilerini mutlu ve güzel hissederler. Özellikle genç kızların en güzel anları olan düğünlerde tercih etmiş olduğu gelinliklere uyum gösterecek takılara daha çok önem veriyorlar. Aslı Gold gelin adaylarına, genç kızlara ve bütün kadınlara hoş ve güzel görünmesi için geniş ürün yelpazesi ile farklı model ve tasarımlarda takıları sunuyor. Web sitesinde yer alan kategoriler sayesinde trend olan takılara kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Yazımızda evlenecek çiftler için gelinlik ve takı seti uyumu nasıl olmalıdır? sorusuna cevap olacak detaylı bir şekilde bilgiler paylaştık.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu