Altın Takı

2021 Altın Takı Trendleri

Birçok kadın ve erkek stiline uygun aksesuarlarla kendini daha iyi hissetmek, tarzını yansıtmak ve göz alıcılığı yakalamak için takı ve mücevherleri kullanır. Kombinlerinizin son dokunuşu ve tamamlayıcıları takıların trendleri ise her sezon değişiklik gösterebiliyor.

Yeni bir yıla bu kadar az bir zaman kalmışken, 2021’in takı trendlerini şimdiden merak ettiğinizi biliyoruz. O zaman gelin birlikte o takı trendlerine göz atalım. J

Halka Küpeler

Takılar arasında her zaman popülerliğini korumaya devam eden halka küpelerle 2021’de de çok sık karşılaşacağız. Kombinlerinizin kurtarıcı halka küpeler bu sezon da sizlerle birlikte olacak.

Günlük kombinlerinizde sade halka küpelerle spor şıklığını yakalayabildiğiniz gibi iş hayatınızda da daha küçük formlara sahip ve klasik tarzınıza uygun halka küpelerinizle resmi şıklığınızı yansıtabilirsiniz. Özel günlerinizde ise daha gösterişli parıltı detaylı halka küpelerle göz alıcılığınızı yansıtabilirsiniz.

2021’in halka trendlerine Aslı Gold’dan ulaşabilirsiniz. Altın ve renkli taşlı halka küpeyle şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle tasarlayıp sizlere sunduğu, her tarza uygun ve birbirinden farklı birçok modeli bulunan halka küpeleri daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Pırlanta Küpeler

Bu sezon da trendler arasında yerini koruyacak olan pırlanta küpeleri, günlük hayatınızda, iş hayatınızda ve özel günlerinizde kombinlerinizin tamamlayıcısı olarak kullanabilirsiniz.

Gösterişli ve sade her stile uygun birçok modeli bulunan pırlanta küpeler için en az bir çiftlik yer ayırmalısınız.

Aslı Gold’un sizler için özenle tasarlamış olduğu pırlanta baget küpe ile ışıltınızı gözler önüne sereceksiniz.

Geometrik Formlu ve Sallantılı Küpeler

2021’de geometrik formlu takılar da en üst sıralarda yerini alacak. Hatta çiftleri birbirinden farklı, uyumsuz küpelerle de oldukça sık karşılaşmaya başlayacağız.

Geometrik formlu ve sallantılı küpeler yeni sezon da tarzınızı yansıtacak.

Aslı Gold’un üreterek sizlere sunmuş olduğu siyah zirkon taşlı üçgen küpe ile günlük hayatınızda veya özel günlerde kombinlerinizi tamamlayarak zarifliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz.

Zincirli Kolyeler

Minimal veya gösterişli birçok modeli bulunan zincirli kolyeler arasından her tarza ve her kombine uyum sağlayacak parçalar bulmak çok kolay. 2021 yılında zincirli kolyelerle çok fazla karşılaşacağız. Bu kolyeleri spor ve klasik kombinlerinizde kullanabileceğiniz gibi özel günlerinizde abiye kombinlerinizde de kullanabilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu renkli taşlı spor altın zincirli kolye ile günlük şıklığı yakalayabilirsiniz.

Pırlanta Kolyeler

Sade ve gösterişli birçok modeli bulunan pırlanta kolyelere de 2021 yılında sıkça rastlayacağız. Kıyafetlerinizi ve gidilecek ortamı göz önünde bulundurarak pırlanta kolye modelleri arasından seçimler yapabilirsiniz.  Pırlanta kolyeler günlük kombinlerinizin tamamlayıcısı olabileceği gibi, özel davet kombinlerinizin de mükemmel bir dokunuşu olabilir.

Aslı Gold’un özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu safir taşlı pırlanta kolye ile özel günlerinizde ışıltınızı gözler önüne serebilirsiniz.

Renkli Taş Detaylı Yüzükler

Renkli taşlara sahip yüzükler yeni sezonda her tarzda kombinin tamamlayıcısı olacak. Renkleri ile göz alıcığı sağlayacak olan bu parıltılı yüzüklere şimdiden takı kutunuzda yer açın!

Aslı Gold’un özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu altın auqa marine taşlı yüzük ile günlük şıklığı yakalayabileceğiniz gibi, özel günlerinizde de parıltı zarifliğinizi yansıtabilirsiniz.

Kalın Formlu Yüzükler

Kalın bantlı yüzüklerle 2021’de çok sık karşılaşacağız. Bu yüzükler genellikle taşlarla süslenerek ve gösterişli modellere bürünerek karşımıza çıkacak.

Aslı Gold’un özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu kalın bantlı bir forma sahip martina üçgen taşlı altın yüzük günlük ve klasik kombinlerinize eşlik edebileceği gibi, abiye kombinlerinizin de tamamlayıcısı olabilir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu