Altın Takı

2020 Altın Takı Trendleri

Harika kombinlerinizi tamamlamak ve parlamak için mücevherlerin gücünü bilmeyen yoktur. Evet! Bunda hemfikiriz, ama o mücevherler hangileri?
Hangi takı modelinin en uygun, en göz alıcı, en trend olduklarını belirlemek önemsiz bir konu değildir, bunları bildiğiniz taktirde kombinlerinizi kusursuz bir şekilde tamamlar ve dikkatleri üzerinize çekecek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Doğru takı seçimiyle, kıyafetlerinizin kavuştuğu yeni etki sizleri şaşırtabilir.

Basit kolyeler veya halka küpeler gibi her şeyle uyum sağlayan bazı kurtarıcı modeller en sıklıkla tercih edilen takı çeşitleri olsalar da, sadece belirli zaman ve mekânlarda takılabilen renkli, ışıltılı ve kristal açısından zengin olan daha özel ve gösterişli olan takı modelleri de her kadının koleksiyonun da bulunması gerekir.

“Modadan etkilenmem, moda benim kendime yakıştırdığımdır” diyenleriniz olsa da gündemden uzak kalmamanız ve sürekli değişen trendlerin altın takı modellerinde ne durumda olduğundan haberdar olmanız adına 2020 Altın Takı Trendleri yazımızı sizler için hazırladık. Çayınızı, kahvenizi alın ve okumaya başlayın; belki de “tam benlik!” dediğiniz bir trendle tanışabilirsiniz.

Küpelerde Metal Kombinasyonu

Kadınların 2020 mücevherleri arasında muhteşem ve ışıltılı görünümü yakalamak için küpeler tabi ki ilk sırada geliyor. İster kısa ister uzun ve asılı olsun, küpelerin rolü her zaman aynıdır: yüze ışık vermek. Her zaman bunu yapmayı ve hatta yüzün şeklini yeniden tasarlamayı başarırlar.
Son moda haftalarının podyumlarını incelediğimizde, çoğunlukla çember küpelerin, metal veya taş küreler ile kombine edilmiş olduğunu fark ediyoruz. Bu özelliklere sahip küpeleri kullandığımız takdirde çok sevilen halka küpeleri sıradanlıktan çıkarıyor ve bambaşka bir tarza kavuşturuyoruz. Halka küpeler 2020 yılında da popülerliğini sürdürmeye devam ediyor ama daha özgün haliyle.

Model konusunda anlaştık, küpenin boyutuna nasıl karar vereceğiz? Küpe boyutu seçimi önemsiz gibi görünse de aslında yüz şekli ve yüz büyüklüğünü inanılmaz derecede etkiler. Çok küçük bir küpe sade ve minimal tarzı tamamlayacağı gibi, eğer çok küçükse de küpe fark edilmeyebilir. Benzer şekilde yüzünüze oranla çok büyük olan bir küpe de demode ve abartı görünmenize sebep olacaktır. Çok büyük olmayan bir boyutu seçerseniz, kolye seçiminiz ile de aksesuarlarınızı tamamlayabilirsiniz.
Alternatif olarak, küpelerinizi istediğiniz herhangi bir şeyle, daha fazla veya daha az değerli metal toplarla veya diğer sembollerle kalpler, yıldızlar, harfler ve çok daha fazlası gibi takılar ile özelleştirip sadece kendinize özgü modeller oluşturabilirsiniz.

Barok İnci Modası

Bu yıl; düzensiz, küresel olmayan şekilli inciler, modern kadının en sevdiği mücevher olmak üzere geri döndü. Dünyanın en büyük moda markalarının podyumlarında sıklıkla gördüğümüz inci modası zariflik ve sadeliği aynı anda sunuyor. Rose altından yapılmış oval veya sıkışmış bir inci, güzel bir kadının boynunda veya kulak loblarında mükemmel görünüşe sebep oluyor. 2020 yılı inci modasını geri getirme ve takılarınızda sıklıkla kullanmak için harika bir yıl.

Farklı Altın Renklerini Birleştirmek

Genelde farklı altın renkli takıları aynı anda kullanmayı birçoğumuz sevmeyiz, ya hepsi beyaz altın olsun ya sarı altın ya da rose olsun diye savunuruz. 2020 yılında bu kuralı yıkmaya başlayabilirsiniz. Moda öncülerini dikkatle incelediğimizde bunu sıklıkla uyguladıklarını görüyoruz. Sadece sevdiğiniz parçaları toplayın ve giyin. Rose altın bu yıl çok popüler olmasa da eğer isterseniz bunu da ekleyebilirsiniz.
Sarı altın küpe, beyaz ve sarı altın bilezik ve beyaz altın yüzük yığılmış bir kombinasyon ile trendleri yakından takip ettiğiniz ortada olacaktır. Ne kadar farklı renk takınız varsa hepsini çıkarın ve istediğiniz gibi kombinleyin 2020 yılı trendleri size bu özgülüğü sunuyor.

Takılarda Taş Kullanımı

Takılarda Taş Kullanımı

Kübik zirkonya takılar bu yıl en iyi arkadaşımız oluyor. Günlük ve resmi durumlar için mükemmel mücevher olan kübik zirkon, herhangi bir kıyafeti sorunsuz bir şekilde tamamlayacaktır. Elmas benzeri görünüm, çoğu kıyafetin büyük bir fiyata karşı karşıya kaldığı zamansızlığı verir. Ayrıca, en iyi kübik zirkonya mücevherlerimizden bazıları mevcut kıyafet favorilerinizle karıştırabileceğiniz, eşleştirebileceğiniz ve koordine edebileceğiniz farklı renklerde mevcuttur.

Zincir Modası

2020’nin bu sezon podyuma çıkardığı bir numaralı mücevher trendi zincir mücevher oldu. Kolaylıkla kombinlerinizde yer verebileceğiniz zincir bağlantı trendi herhangi bir ortama ve zamana uyum sağlayacaktır. Zincir mücevher modası 90lar trendlerine dönüşün bir kanıtıdır o yıllarda da severek kullanıldığını görüyoruz. Kıyafetinizi başka bir seviyeye yükseltmek için bilezik veya kolyelerinizde zincir modasından yararlanabilirsiniz.

Altın Vazgeçilmezliği

2020’nin getirdiği mücevher trendlerinden bazıları cesur ve yeni olsa da, her zaman klasik için bir yer var! Bu zamansız sarı metal bir patlama ile geri dönüyor hem de bu sefer her zamankinden daha şık bir halde. Vintage bir hava katan altın kolyelerden, kendini konuşturan bilekliklere kadar, bu yıl altınları en sevdiğiniz şekilde kobinlemek sizlere kalmış. Sade bir altın kolyeyi topuz ve makyajlı-makyajsız bir görünümle eşleştirin; iş, özel bir davet veya hatta resmi bir etkinlik için hazırsınız bile. 2020 trendlerine uygun olarak özel tasarlanan altın kolye modellerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Damla Küpe Trendi

Klasik-şık giyinmeyi seviyorsanız, size uyacak bir trend haberimiz var: damla küpeler. Koleksiyonunuza bu muhteşem küçük eklemeler, zarif bir görünümü tamamlamak için ihtiyacınız olan tek şey olacak. Geçmiş yılların stil kraliçelerinin sıklıkla tercih ettiği damla küpeler, günlük stilinize zarafet getirmenin harika bir yoludur. Eğer tarzınızı zarif ve şık olarak tanımlıyorsanız damla küpelerin, 2020 yılında en sevdiğimiz mücevher trendlerinden biri olacağını güvenle söyleyebiliriz.

Bahsettiğimiz 2020 yılı trendleri arasından hoşunuza gidecek modelleri keşfedebilir veya yazılanları da dikkate alarak kız arkadaşınıza, eşinize, annenize hediye fikirleri edinebilirsiniz.

Eski trendler tekrar moda olabiliyor. Altın zamanı geçmeyen bir yatırımdır, onlara iyi ve temiz bakarsanız 10 yıl önceki bir takınızı yeniden moda olduğunda severek kullanabilirsiniz. Sizler için özenle hazırladığımız altın takı temizliği nasıl yapılır yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu