Altın Takı

Altın Bileklik Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Altın bileklik, birçok kadının takmaktan zevk aldığı aksesuar ürünlerinin başında yer alıyor. Vücudumuza direk olarak temas eden bu aksesuarlar, doğru şekilde seçilmediği zaman cilt problemlerine bile yol açabilir.

Bu nedenle doğru altın bileklik seçimi yapmak çok önemlidir. Bu takının vücudunuzda herhangi bir alerjik reaksiyon yaratmaması için yapım malzemelerine dikkat etmelisiniz.

Gerçek altından yapılan altın bileklikler cildinize hiçbir şekilde zarar vermez. Çünkü altın, insan vücuduna uyum sağlayan maddelerden biridir. Bu nedenle uzun yıllar kullanılabilir. Bundan dolayı gerçek altından yapılan altın bileklik modellerini tercih etmelisiniz.

Ürünün sağlıklı olduğuna karar verdikten sonra diğer hususlara da dikkat etmeniz gerekiyor. Aksesuarın sağlıklı olması doğru bir altın bileklik tercihi yaptığınız anlamına gelmez.

Sağlık konularının yanı sıra estetik konularına da bakmalısınız. Altın bileklik alırken bilek ölçüsüne ve tipine uygun tercihler yapmalısınız.

Tercihlerinizi özel ve günlük kullanımlara uygun şekilde yapmanız gerekiyor. Bu detayı atlamamanız doğru kombinler yapabilmeniz açısından gereklidir. Altın bileklik, bileğinize ve kombinlerinize yakışmalıdır.

Altın Bileklik Nedir?

Altın Bileklik Nedir?

Tamamen gerçek altından yapılan altın bileklik, kadınların vazgeçilmezlerinden biri olarak biliniyor. Bu takıların yapımında kullanılan tüm malzemeler orijinaldir. Ayrıca herhangi bir sağlık riski taşımazlar. Altından yapılmalarından dolayı maddi değerleri yüksektir. Hem özel hem de günlük olarak kullanılmaya uygundurlar.

Altın renginin ön planda olduğu altın bileklik ile şık kombinler oluşturabilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize hediye edebileceğiniz, çok şık ürünlerdir. Bu ürünlerde kullanılan altın ayarı 14 ya da 24 olarak karşımıza çıkar.

Altın Bileklikler Nasıl Kombinlenir?

Çeşitli modellerle satışa sunulan altın bileklikler, farklı şekillerde kombinlenebilir. İki farklı ayarda satılan altın bileklikler içerisinden kendinize uygun olan modeli tercih ederek şık ve tarz kombinler oluşturabilirsiniz. Altın bileklikler, özellikle de klasik giyim kombinlerinde ideal bir seçimdir.

Altın bileklik kullandığınız zaman altın kolye ve altın küpe kullanarak da kombinlerinizi destekleyebilirsiniz.

Özel davetler ve ofis hayatı için de uygun olan altın bileklikler, bileğinizde şık bir duruş sergilerler. Yaz mevsiminde bileğiniz açık olacağı için daha kalın altın bileklik modellerini tercih edebilirsiniz.

Altın zincir bileklik modellerini ise daha zarif kombinlerde kullanabilirsiniz. Bileklik modelleri altın tercihinde bulunarak birbirinden özel modellere ulaşabilirsiniz.

Altın Bileklik Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Altın bileklik almak isteyip nasıl bir seçim yapması gerektiğini bilemeyen insanlar, genellikle yanlış tercihler yaparlar. Bu nedenle altın bileklik seçiminde dikkat edilmesi gereken hususları iyi bilmelisiniz.

Bu tür aksesuarlar, bileğinizin güzelliğini ortaya çıkarırken aynı zamanda kombinlerinizi de ortaya çıkarırlar. Bilekliği seçmeden önce bilek tipinize ve bu aksesuarı hangi alanda kullanacağınıza dikkat etmelisiniz.

Bunun yanı sıra ürünün gerçek altından yapıldığından emin olmanız da gerekiyor. Bu hususta ürünün ayarını kontrol etmeniz yeterlidir. Gerçek altından yapılan altın bileklerde ayar özelliği bulunmaktadır. Bu özelliğe baktığınız zaman aldığınız aksesuarın hangi ayarda yapıldığını rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Altın Bileklik Çeşitleri Nelerdir?

Altın Bileklik Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Altın bileklik çeşitleri şunlardır:

  • Nazar boncuklu
  • Damla taşlı
  • Markiz taşlı
  • Kar tanesi
  • Baget taşlı
  • Yıldız
  • Kalp

Gibi altın bileklik modelleri bulunuyor. Bu model çeşitliliğin yanı sıra ayar çeşitliliği de bulunuyor. Dilerseniz 14 ayar dilerseniz de 24 ayar altın bileklik satın alabilirsiniz.

Altın Bileklik Fiyatları

Altın bileklik seçiminde dikkat etmeniz gereken bir diğer husus ise fiyattır. Altın bileklik fiyatları, ürünün modeline ve ayarına göre değişiklik gösteriyor.

14 ayar altın bileklik fiyatları, 24 ayar altın bileklik fiyatlarına göre biraz daha uygundur. Altın takıdan vazgeçmeyen kişiler 14 ayar ürünleri tercih edebilirler.

Sık Sorulan Sorular

Altın Bileklik Kaç Ayar Olur?

Altın bileklik 14 ayar ya da 24 ayar olarak tasarlanır.

Altın Bileklik Kaç Gram Olur?

Altın bilekliğin gramı kullanılan altın ayarına ve bilekliğin modeline göre değişiklik gösterir.

Altın Bileklikte Ayar Yazar Mı?

Altın bilekliğin üzerine damgalanan sayılara bakarak ayarını tespit edebilirsiniz.

Sonuç

Altın bileklik almak isteyen kişiler, ne tür hususlarda dikkatli olmaları gerektiğini iyi bilmelidirler. Öncelikle altın adı altında satılan ama gerçek olmayan aksesuarlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

En başta paranızın boşa gitmemesi için bu tür durumlara karşı tedbirli hareket etmelisiniz. Böyle bir duruma düşmemek için güvenilir bir firmadan alışveriş yapmanız daha uygundur.

Aslı Gold, bu konuda kendini ispatlamış bir firmadır. Bu firmada aradığınız tüm altın bileklik modellerini bulabilirsiniz. Hatta bileklik dışında farklı altın aksesuarlara ulaşabilirsiniz. Aslı Gold, tasarlamış olduğu tüm ürünlerde altın madenini kullanıyor. Aksesuarların bazılarında 14 bazılarında ise 24 ayar altın kullanılmıştır. Firma, tüm ürünlerinde garanti sunar.

Ayrıca siteden yapacağınız alışverişlerde güvenlik önlemleri bulunuyor. Bu sayede dilediğiniz ürünü rahatlıkla alabileceğiniz bir firmadır.

Aslı Gold, altın bileklikler başta olmak üzere daha birçok üründe kalitesini kanıtlamıştır. Ayrıca almış olduğunuz üründe eksiklik ya da kopma meydana geldiği zaman bu sorunun çözümü için de Aslı Gold’a başvurabilirsiniz. Ancak ürün üzerinde oynama yapılmamalıdır.

Altın bileklik seçiminde firma, fiyat ve kalite kriterlerine dikkat etmeniz gerekiyor. Bilekliği seçerken tarzınızı da göz önüne almalısınız.

Kullanım amacınıza uygun bir model seçmeniz önemlidir. Ayrıca bileğinizin kalınlığı önemli bir detaydır. Altın bileklik almadan önce nasıl bir model aradığınızı bilmelisiniz.

Ürünün gerçek altından yapılıp yapılmadığına da bakmalısınız. Bunun için ürün üzerinde yazan sayılara bakmanız yeterlidir. Bu sayılar sayesinde bilekliğin hangi ayarda olduğunu bulabilirsiniz. Böylece ayar ile fiyat karşılaştırmasını yapabilirsiniz.

Seçtiğiniz bilekliğin bileğinize uygun olduğundan emin olun. Ürün çeşitlerini dikkatli bir şekilde inceleyin. Eğer özel bir gün için altın bileklik alacaksanız daha iddialı tercihler yapmaya gayret edin.

Daha fazla altın takı içeriği için -> https://blog.asligold.com/altin-taki/

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu