Altın Takı

Takıda 2020-2021 Sonbahar Trendleri

Kombinlere en güzel dokunuşları yapan takılar vazgeçilmez aksesuarlarımız arasında yerini alıyor.  Doğru takı seçimleri yaparak oldukça sade ve eksik görünen bir kıyafeti muhteşem bir görüntüye kavuşturmak bizim elimizde.

Geçmişten gelen trendleri modernlik çerçevesi içerisinde günümüze taşımaya devam eden moda şık, rahat, havalı ve kullanışlı seçenekleri bizlere sunuyor. Yaz aylarına yavaş yavaş veda ederken sonbahar trendlerine kucak açıyoruz.  Peki, bu sezonda hangi takılarla daha çok karşılaşacağız?  Yeni sezonda dikkat çekici gümüş, altın ve vintage takılarla karşılaşabiliriz. Yeni sezonda karşılaşacağımız takı modellerine gelin birlikte göz atalım.

Tasma Kolyeler

Chocker olarak da adlandırılan tasma kolyeler 90’lı yılların modasıydı. Vintage kolyelerin bu sezon da karşımıza çıkacağından bahsetmiştik. Birbirinden farklı tasma kolyelerle boynunuzun zarif görünmesini sağlayabilirsiniz. Spor, şık, rahat birçok farklı tarza uygun tasma kolyelerle sezonun trendlerini yakından takip edin!

  1. Büyük Kolyeler ve Uzun Zincirler

Zincirli ve büyük taşlarla süslenmiş olan veya deniz kabukları, yıldız, çiçek, hayvan figürlerine sahip kolyeler bu sezonun gözdesi haline gelecek. Sonbahar trendlerinden ön plana çıkan boğazlı ve salaş kazakların üzerine zincirli büyük kolyelerinizi üst üste takarak da iddialı ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu sezon da çok karşılaşacağımız uzun zincirleri spor ve şık kombinlerinizletamamlayarak tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.

Özellikle zincir modasının devam etmesi altın tonlarının da kombinlerde yerini almaya devam etmesini sağlıyor. Tabi bunlarla birlikte minimalist tasarımlar da bu sezon etkisini korumaya devam edecek.

Aslı Gold’un tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu madalyon altın kolyeyi sonbahar kombinlerinizle tamamlayarak şıklığınızı gözler önüne serebilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kristal Küpeler

Kristal küpelerle de bu sezonda çok fazla karşılaşacağız. Sadece görmeye alışkın olduğumuz simetrik küpeler değil birisi kısa birsi uzun olan simetrik olmayan küpeler de oldukça fazla kullanılacak küpe modellerinden.  Değişikliklere açık olarak simetrik olmayan kristal küpeleri de tercih ederek tarzınıza ayrı bir hava katabilirsiniz.

Gösterişli ve parıltılı kristal küpelerle kombinlerinizi tamamlayarak etrafınıza ışık saçabileceğiniz bir sonbahar sezonu sizleri bekliyor.

Aslı Gold’un değerli ve parıltılı taşlarla süsleyerek üretmiş olduğu pırlanta sallantılı küpeyle zarafeti yakalayın. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Vintage Küpeler

Nostaljik parçalara aksesuarlarınız arasında yer vermenin tam zamanı. Yeni sezonda karşılaşacağımız küpe modellerinden olan vintage küpelerin şıklığınızın ve zarifliğinizin göstergesi olmasına izin verin.  70li ve 80li yılların küpelerinden ilham alınarak oluşan bu trendi takip ederek, birbirinden farklı modellerde ve renklerde olan nostaljik küpeleri taşıyarak havalı stilinizi oluşturun.

Aslı Gold’un tasarımlarından olan yeşil taşlı nostalji küpeyle vintage tarzınızı ön plana çıkartın. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Aslı Gold’un sizler için üretmiş olduğu nostaljik küpe, kolye ve yüzük tasarımlarını incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Modern İnci Trendi

İncileri her sezon olduğu gibi bu sezonun da trendleri arasında görmeye hazırız. Bazen klasik bazen de farklı tarzlarımıza eşlik eden inci takılar bu sezon yine modernlikten yana. Sofistike ve olgun bir görünüm sağlayan inciler farklı tasarımlarla birleştiğinde daha güzel bir hava yaratıyor. Bu sonbahar sezonunda da inci takılarınızı aksesuarlarınız arasında bulundurun ve modern stilinizi klasikliğin dışına çıkarak yaşayın!

Üstelik inci kolyelerinizi üst üste takarak tarzınıza farklı bir hava katıp, klasikliğin dışına çıkabilirsiniz. Bu sezon inci takılarınızla şıklığınızdan ve zarafetinizden bahsettireceksiniz.

Aslı Gold’un tasarımlarından olan inci altın bilekliği yaz kış her mevsimde ve her tarzda severek kullanacaksınız. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu