Altın Takı

Pırlanta Tasarımcısından Trend Takılar

Takılar kombinlerimizi tamamlayan en özel parçalardandır. Özellikle kadınların sıklıkla kullandığı takılar kadınları daha özel ve daha güzel gösteriyor. Tabii ki de takı seçerken pırlanta tasarımcısından trend takılar seçmek kombinlerinizi daha özel kılacaktır. Pırlanta takılar ışıl ışıl görüntüsüyle sizleri adeta bir yıldız gibi parıl parıl parlatacaktır.

Takı Modelleri

Hayatımızda önemli bir yer kaplayan takılar birden fazla çeşide sahiptir. Bazı kadınlar küpe takmayı bazı kadınlar yüzük takmayı bazıları kolye takmayı bazıları ise bileklik takmayı çok sever. Bunların hepsini birlikte takmayı seven kadınlarda vardır. Bu yüzden set olarak tasarlanan takılar da vardır.

Takı çeşitleri şu şekildedir:

  • Yüzükler
  • Küpeler
  • Kolyeler
  • Bileklikler
  • Halhallar
  • Piercingler
  • Hızmalar gibi her kadına hitap eden takı çeşitleri bulunuyor.

Yüzük Modelleri

Ellerimizi süsleyen ve daha zarif kılan yüzükler birçok modele sahiptir. Yüzüklerde:

  • Altın yüzük
  • Altın tektaş yüzük
  • Altın beştaş yüzük
  • Altın tam tur yüzük
  • Altın harf yüzük
  • Altın erkek yüzük
  • Altın alyans pırlanta yüzük
  • Pırlanta beştaş yüzük
  • Pırlanta tektaş yüzük
  • Pırlanta tamtur yüzük gibi modeller oldukça çok kullanılmaktadır.

Altın yüzükler farklı model ve kesimlere sahiptir Örneğin damla model altın yüzükler, altın yüzükler, çiçek örgü altın yüzükler, dorika altın modern yüzükler, altın bulgari tektaş alyanslar, İtalyan tasarım dorikalı altın yüzükler, göz tasarım altın spor yüzükler, kalemli bombe tasarım altın yüzükler, bonbon ve altın spor yüzükler, çiçek yüzükler gibi birçok yüzük çeşidi vardır. Altın yüzükleri sadece kadınlar değil erkeklerde sıklıkta kullanılır. Erkekler içinde birbirinden farklı ve güzel birçok altın yüzük modelleri vardır.

Tektaş Pırlanta Yüzük

Küpe Modelleri

Kombinlerinizi tamamlayan en özel parçalardan birisi olan küpeler birden fazla modele sahiptir. Küpeler altın küpeler, altın halka küpeler, pırlanta küpeler gibi farklı kategorilerde sınıflandırılabilir. Sallantılı sevenler için tasarlanmış halka küpeler, sallantılı küpeler, uzun zincir küpeler gibi küpeler mevcuttur.

Sallantılı sevmeyenler için minik ve kulağa yapışan küpeler de mevcuttur. Bazı kadınların ciltleri çok hassas olduğu için sahte küpelere karşı reaksiyon gösterebilir. Fakat altın ve pırlanta küpeler bütün ciltler için uygundur. Böylelikle rahatlıkla altın ve pırlanta küpeleri kombinlerinizle tamamlayabilirsiniz.

Kolye Modelleri

Kolyeler hem erkeklerin hem de kadınların kombinlerini tamamlamak için sıklıkla kullandıkları takılardan birisidir. Kolyelerin de birçok çeşidi mevcuttur. Özellikle altın kolyeler, pırlanta kolyeler, altın isim kolyeler, altın harf kolyeler, altın nostalji tasarım kolyeler, altın gerdanlık kolyeler, erkek altın kolyeler sıklıkla kullanılan kolye modellerindendir.

Pırlanta Kolye Modelleri

Özellikle erkeklerin en çok tercih ettiği takılardan birisi olan kolyeler daha zarif ve cool bir görüntü elde etmek için vazgeçilmez bir parçadır. Hem kadınlara hem de erkeklere çok yakışan kolyeler uzun ve kısa modellere sahiptir. Altın de pırlanta kolyeler dışında taşlı, boncuklu kolyeler de mevcuttur.

Bileklik Modelleri

Bilezikler sadece kombinleri tamamlamak için değil ayrıca yatırım yapmak için de kullanılabilen özel parçalardandır. Kolye ve yüzükler de olduğu gibi bileziklerde de kadın ve erkek kullanma oranı oldukça fazladır. Hem kadınlara hem de erkeklere çok yakışan bilezikler kombinleri daha da özel hale getiriyor. Bileziklerde altın bilezik, altın bileklik, altın nazar bileklik, altın erkek bileklik, fantezi bileklik, pırlanta bileklik gibi modeller bulunuyor.

Bilezikler kişinin zevkine göre ince zincirli ya da kalın zincirli olabiliyor. Her kombine uygun tasarım bilezik bulmak oldukça kolaydır. Kolye, yüzük, küpe ve bilezikler bir arada takıldığında daha hoş bir görüntüye imza atıyor. Bir bütünlük oluşturan bu takılar güzel bir kombin ile takıldığında eşsiz bir görüntü sergilemenizi sağlıyor.

Altın Setler

Altın setler, altın günlük takımlar, altın düğün setleri, pırlanta setler olmak üzere üç kategoriye ayrılır. Altın günlük takımlar isminden de anlaşılacağı üzere günlük hayatta kullanılan takı setleridir. Altın düğün setleri ise yine isminden anlaşılacağı gibi düğünlerde tercih edilen takı setleridir. Pırlanta setler ise pırlanta severler için hazırlanmış özel tasarım setlerdir. Altın setler içerisinde genellikle kolye, küpe ve yüzükler yer alır. Fakat sadece kolye ve bileklikten ya da küpe ve bileklikten oluşan altın setler de mevcuttur. Altın setler birbiriyle bir bütün oluşturup daha şık bir görüntü elde etmenizi sağlar. Özellikle düğünlerde gelin ve damada altın takı setleri takılır.

Çocuk Takı Modelleri

Elbette ki takılar sadece yetişkinler için üretilen parçalar değildir. Takılar bebeklerden çocuklara kadar herkesin takabileceği modellerdir. Çocuk takılarında altın bebek iğnesi, altın çocuk künyesi, altın çocuk küpe en çok rastladığımız modellerdir.

Özellikle kulaklarını yeni deldiren çocuklar için en çok tercih edilen altın çocuk küpeler daha sağlıklı bir şıklık getiriyor. Bizler gibi çocuklarda kombinlerini yüzük, küpe, kolye, bileklik gibi takılarla tamamlamak isterler. Onlar içinde tasarlanan altın ve pırlanta takılar mevcuttur.

Altın Halhal ve Altın Piercing Modelleri

Özellikle topuklu ayakkabılar ile kullanılan halhallar hem kombinleri hem de ayakkabıları daha şık bir hale getiriyor. Halhallar da taşlı halhallar, zincirli halhallar, figürlü halhallar, halkalı halhallar, pullu halhallar gibi birçok halhal modeli mevcuttur. Halhallar bileklerinizi daha zarif bir görüntüye kavuşturacaktır.

Piercingler ise birden fazla bölgeye takılabiliyor. Göbek piercingleri ile mayo veya bikininizi daha şık bir görüntüye kavuşturabilirsiniz. Ya da kaş ve kulak piercingleri ile yüzünüzü daha dikkat çekici bir hale getirebilmeniz mümkün.

Piercinglerde diğer takı modelleri gibi sizleri ve kombinlerinizi daha şık ve daha zarif bir hale getirecektir. Kadın ve erkekler için birçok takı modeli mevcuttur. Fakat bu takıların pırlanta ve altın olması daha şık ve daha zarif bir görüntü sağlayacaktır. Böylelikle takılarınız daha çok parlayacak ve kombinlerinizi daha güzel gösterecektir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu