Altın Takı

Küçük Halka Küpe Kombinleri

Takı arasında en çok tercihlerden biri olan küpelerin farklı farklı modelleri tasarlanır. Bu modeller arasında en çok rağbet gösterilenler arasında halka küpeler yer alıyor. Bayanların severek kullandığı halka küpelerin büyük ve küçük olmak üzere farklı boyutlarda tasarımları yapılıyor.

Şık bir tasarıma sahip olan halka küpeleri giyeceğiniz kıyafetlerinizle doğru şekilde kombin yapabilmeniz önemlidir. Eğer kombinleme işlemleriniz ile takınızı doğru orantıda kullanırsanız ortaya son derece hoş bir görüntünün çıkmasını sağlamış olursunuz. Bayanlar için küçük halka küpe kombinleri nasıl yapılmalıdır dikkat edilmesi gereken bir konu olarak karşımıza çıkar.

Küçük Halka Küpe Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Büyük halka küpelerin yanı sıra küçük halka şeklindeki küpelerinde kullanma ihtiyacı söz konusu olabiliyor. Yüzü büyük, geniş olan kişiler için büyük halka küpeler tercih edilirken çok fazla büyük yüze sahip olmayanlar için küçük halka küpeler kurtarıcı oluyor.

Küçük tasarlanmış olan halka küpeleri kullanırken;

  • Yüz hattınıza yakışıyor olması
  • Kaliteli firmalardan temin edilmesi
  • Yüzün boyutuna uygun şekilde olması
  • Kıyafete uygun modellerin seçilmesi

Dikkat edilmesi gereken bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bu hususlara dikkat edildiği zaman hem bir bütünlük oluşturabilir hem de şık görünebilirsiniz.

Halka Küpe Model Ve Kombinleri

Küçük Halka Küpeler İle Kombin

Küçük halka küpeler ile güzel bir kombin oluşturmaya başlamanız mümkündür. Eğer ki dışarı çıkarken seçtiğiniz kıyafet elbise olacaksa elbisenin nasıl bir tasarıma sahip olduğu göz önünde tutulmalıdır. Desenli bir elbise giymeyi düşünüyorsanız o zaman küçük halka küpenizde çok fazla işleme olmamasına dikkat etmelisiniz.

Çünkü halka küpenizde çok fazla desen, işleme ve parıltı olursa bu sefer gözün yorulmasına neden olur. Giyeceğiniz elbisenizi arka tarafa atacak ve istemediğiniz karmaşık bir görüntünün oluşmasına neden olacaktır. Fakat elbiseniz sade ve herhangi bir desene sahip değilse o zaman küçük halka küpenizi taşlı, şekilli seçerek güzel bir kombin oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Küçük Halka Küpelerin Abiye Elbiselerde Kullanımı

Şık bir yere davet edildiğiniz zaman en az elbiseniz kadar kullanacağınız takıların da büyük bir öneme sahip olduğunu unutmamalısınız. Abiye elbisenin modeline göre doğru halka küpe seçimleri yapabilirsiniz. Tercih edeceğiniz halka küpeniz gümüş, pırlanta ya da altın malzemelerden tasarlanmış olabilir. Fakat önemli bir yere gidiyorsanız altın veya pırlanta halka küpeler önemli bir kurtarıcınız olur.

Abiye elbisenizin daha iddialı şekilde görünmesini sağlar. Kullanacağınız özel halka küpeler sayesinde tüm insanların gözlerinin üzerine çevrilmesini sağlamaya başlayabilirsiniz. Özel tasarıma sahip olan küçük halka küpeniz ile abiye elbisenin güzel bir uyum içerisinde olmasını sağlayabilirsiniz. Abiye elbiseniz balık model şekilde seçildiyse o zaman daha ufak boyutlarda halka küpe seçebilirsiniz. Ayrıca taşsız sade bir abiye elbiseler için farklı şekillerde tasarlanan halka küçük küpeleriniz yardımcı olur.

Altın Küçük Halka Küpe Kombinleri

Altın küçük halka küpelerde birçok bayanın beğendiği tasarımlardan biri oluyor. Çok büyük halka küpeler bayanların bazıları için kaba gelebiliyor. Doğal olarak halka küpe yoluna başvuracak olanlar daha çok küçük boyutlu şekilde hazırlanmış olan altın halka küpeleri seçiyor. Halka küpeniz altından ise o zaman mutlaka şık bir kıyafet giymelisiniz. Deri kıyafetler, abiye elbise, dekolteli elbiseler altın küçük halka küpeler ile güzel bir uyum içerisinde olur. Aynı zamanda görünüş açısından bakıldığı zaman daha seksi bir hatlar çizmenize yardımcı olur.

Altın Halka Küpe

Pırlanta Küçük Halka Küpeler

Altın haricinde son zamanda pırlanta küçük halka küpeler içinde özel bir ilginin oluşmuş olduğunu söylememiz mümkündür. Pırlanta küçük halka küpeleri kullanırken güzel , kibar bir elbise tercih edebilirsiniz. Saçlarınızı at kuyruğu ya da topuz modeli haline getirmeniz son derece güzel durmanıza yardımcı olur. Böylelikle istediğiniz şıklığa çok kolay şekilde ulaşabilme şansına sahip olur ve kendinizi ayna karşısına geçtiğiniz zaman beğenirsiniz.

Küçük Halka Gümüş Küpe Kombini

Gümüş halka küçük küpelerin diğer küpe tasarımlarına oranla daha farklı yerlerde kullanabilme özelliği vardır. Şık bir etek, elbise, özel iş yeri resmi kıyafetlerin yanı sıra spor kombinleme ile de kullanılabilir. Şık yırtıklı bir pantolon, omuz yaka body ile gümüş küçük halka küpelerinizi kolay şekilde kombinlemeyi başarabilirsiniz.

Çok fazla bir şey yapmanıza gerek kalmadan gümüş küçük halka küpeyi pek çok yerde kullanabilmeniz mümkün olur. Özellikle seçeceğiniz kıyafetleriniz sade ve çok fazla iddialı bir yanı yoksa gümüş tasarım halka küpeleri kullanarak kombinde bir hareket olmasını sağlayabilirsiniz.

Küçük Halka Küpe Saç Modellerinde Nasıl Kullanılır?

Küçük halka küpe kullanıyorsanız saçlarınızı toplamanız gerekir. Eğer ki seçeceğiniz halka küpenizin boyutu büyük olsaydı daha çok açık saçlarla kombinleme yapılması daha doğru olurdu. Fakat küçük halka küpelerin toplu saç ile daha güzel bir şekilde göründüğünü söyleyebiliriz. Bu yüzden saç şeklinizi topuz, örgü ya da at kuyruğundan birini yaparak küçük halka küpenizi kullanabilirsiniz.

Küçük Halka Küpelerle Spor Kombini

Daha sportif bir görünüm içerisinde olmak isteyebilirsiniz. Spor görünümlerinizde de takı konusunda küçük halka küpe modellerini seçebilirsiniz. Tulum, tişört, kot pantolon gibi spor kıyafetlerle halka küçük küpelerinizin kombin edilmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle spor görünümün dışına çıkmamış olurken, küpenizi doğru şekilde kullanmayı başarmış olursunuz. Sadece klasik kombinleme işlemlerinde değil aynı zamanda spor giysileri kullanırken bile küçük halka küpeleri kullanabilirsiniz.

Küçük Halka Küpe İle Klasik Kombin Oluşturma

Modern görüntünün yanı sıra klasik bir görünümü açığa çıkartmak isteyebilirsiniz. Klasik kombin daha çok resmi kurumlara gidecek olan kişiler açısından son derece kurtarıcı olmayı başarıyor. Kalem etek, gömlek ve ceket kombine bir de küçük halka küpeleri dahil edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu