Altın Takı

Erkek Takı Modelleri

Takı denildiğinde genellikle aklımıza kadınların kullandığı kolyeler, küpeler, yüzükler ve bileklikler gibi ışıltılarını yansıtacak mücevherler gelse de aslında durum böyle değildir. Eskiden erkekler için seçenekler oldukça sınırlı olmasına rağmen neyse ki günümüzde artık öyle değil. Erkekler de kolyeler, bileklikler, saatler, kol düğmeleri, küpeler gibi birçok takı modellerini kullanarak şıklıklarını yansıtabilir ve kombinlerini tamamlayabilir. Özellikle son zamanlarda erkeklerde takı ve aksesuar kullanımının oldukça arttığını görüyoruz. Yani takılar hem erkeklerin hem de kadınların vazgeçilmezleri haline gelmiş aksesuarlardır diyebiliriz.

Bu yazımızda erkek bileklik, kolye ve küpe modellerini inceleyeceğiz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz. J

Birbirinden farklı birçok modelleri bulunan erkek takılarının da sürekli değişmesiyle birlikte her sezon farklı takı trendleriyle karşı karşıya kalıyoruz. Her sezon ise sürekli karşı karşıya kalmaya devam ettiğimiz takılar genelde minimal takılardır. Fazla gösterişli olmayı tercih etmiyorsanız kombininizi minimalist takılarla tamamlayarak göz alıcılığı yakalayabilirsiniz.

Erkek Bileklik Modelleri

Bileklik ve bilezikler takı takma konusunda tereddütler yaşayan erkekler için iyi bir başlangıç olabilir. Aynı zamanda bileklikler erkekler için asil ve tarzlarını yansıtabilecekleri özel aksesuarlar arasında yer almaktadır.

Sade tek renk veya renkli ipli, renkli boncuklu, deri, metal, gümüş veya altınlardan oluşan birçok farklı erkek bileklik ve bilezik modelleri bulunmaktadır.

Metal Bileklikler

Şıklığınızı ön plana çıkartacak, her tarza uygun modelleri bulunan metal bileklikler arasında gösterişli ve sade olanları da var.

Fakat çok gösterişli modeller kombininizi tamamlamak yerine tüm ilgiyi üzerine çekeceğinden çok fazla kullanmanızı önermiyoruz. Bilekliklerin asıl amacı kusursuz bir görünüm sağlamak için kıyafetlerinizi tamamlayıp, özel bir detay oluşturmalarıdır. Metal bileklikleriniz mutlaka kıyafetlerinizle alakalı olmalı, tarzınızı yansıtmalıdır.

Örneğin sarı dikişleri bulunan bir ceket tercih ettiyseniz, gold bir bileklik seçimi ve bilekliğinizle aynı renkte yüzük seçimi yaparsanız muhteşem bir görünüm ortaya koyabilirsiniz.

Aslı Gold’un tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu pana detaylı altın kral bilekliği iş hayatınızda takım elbiselerinizle kombinleyerek oldukça şık bir görünümü yakalayabileceğiniz gibi, günlük hayatınızda kazaklarınızla da kombinleyerek hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Gümüş veya altın renklerindeki metal bileklikleri takım elbiselerle kullanabileceğiniz gibi triko bir kazak veya siyah asil bir tişörtle de kombinleyebilirsiniz. Kazak ve tişörtlerle yaptığınız kombinlerde sade şıklığınızı ön plana çıkartacaksınız.

İp Bileklikler

Yün bileklik olarak da adlandırılan bu modeller hem erkek hem de kadınlar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Birçok farklı renklerden oluşan ip bilekliklerin her tarza uygun modelleri bulunmaktadır.

İp bilekliğinizin renklerini kıyafetlerinize uygun tercih ederek kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu siyah ipli altın dambıl erkek bilekliği günlük kombinlerinizde kullanarak göz alıcılığı yakalayabilirsiniz.

Deri Bileklikler

Erkek aksesuarları içerisinden en çok tercih modeldir diyebiliriz. Bu kadar sevilerek, sık tercih edilmesinin sebebi ise kemer, cüzdan, ceket gibi birçok aksesuar ve dış giyim ürününde kullanılan bir malzeme olması olabilir.

İş hayatında, günlük hayatta kıyafetlerinizle tamamlayarak kullanabileceğiniz bu aksesuarın da birçok farklı rengi ve modelleri mevcut.

Her tarza uygun modelleri bulunan deri bileklikler genellikle günlük kombinlerde tercih ediliyor. Kombinlerinizde kullandığınız deri bilekliklerle kendi tarzınızı yansıtabilir, sade kombinlerinizi deri bilekliklerle hareketlendirebilirsiniz.

Künye Bileklikler

Geçmiş zamanlarda kullanılmaya başlanıp daha sonra moda haline gelen ve günümüzde halen kullanılmaya devam eden künye bilekliklerle Retro tarzı yakalamak mümkün.  Ortada bir plaka bulunan bilekliğin malzemesi gümüş ya da altındır.

Ülkemizde en çok bebeklere ve erkek çocuklarına hediye edilerek plaka kısmına isim yazılan bilekliklerdir.

Boncuk Bileklikler

Boncuk bileklikler maliyet, renk ve model açısından birçok farklı alternatife sahip. Boncuk bileklikler arasından seçim yaparken giyilen kıyafeti ve gidilecek mekanı göz önünde bulundurmak faydalı olabilir.

 

İş hayatında ve günlük hayatta kullanılacak kıyafetlere uygun renklerde boncuklardan yapılmış bileklikler tercih edilebilir.

Aslı Gold’un tasarlayıp, sizlere sunmuş olduğu birbirinden farklı renkleri ve modelleri olan bilekliklere mutlaka göz atın.  Aslı Gold’un erkek bileklik modellerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Erkek Kolye Modelleri

Son zamanlarda oldukça fazla kullanılmaya başlanan erkek kolyelerinin ipli, uzun zincirli, çubuklu, boncuklu, deri ve birçok farklı figürleri taşıyan modelleri bulunmaktadır.

Zincir Kolyeler

Stile uygun doğru zincir seçildiğinde, doğru kombinle bütünleştirildiğinde, uzun zamandır modası geçmeyen ve hala trendliğini koruyan bir aksesuar haline gelmiştir.  Zincire takılan bir kolye ucuyla özel anlamlar taşıyan bir öğe haline de gelmiştir.

Altın renkli zincirleri taşımak oldukça gösterişli ve lüks bir tercihtir. Bu nedenle kıyafet ve aksesuarları çok dikkatlice seçmek gerekir.

Madalyonlu Kolyeler

Çok farklı sembol ve simgeler arasından tarzınıza ve kişiliğinize en uygun olanı tercih etmelisiniz. Gömlek, kazak ve tişörtlerle kullanabileceğiniz madalyon kolyeler oldukça tarz görünmenizi sağlayacaktır.  Bu kolyeleri sade zincirlerle birlikte çoklu olarak kullanabilirsiniz.

Minimalist Kolyeler

Erkek aksesuarları arasında minimalist takılar en üst sıralarda yerini alıyor. Deri, ip üzerine ya da zincir üzerine taş veya sade bir kolye ucu en çok tercih edilen minimal kolyelerden biri.

Genelde kazak ve tişörtlerle kombinlenen sade ve şık bu kolyeler hala trendliğini korumaya devam ediyor.  Spor veya şık kombinlerinizi minimalist kolyelerle tamamlayarak mükemmel bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Erkek Küpe Modelleri

Son zamanlarda daha sık karşılaşmaya başladığımız erkek küpelerinin de birbirinden farklı renk ve modelleri bulunuyor. Genellikle minimal olanlarının tercih edildiği bu aksesuarların siyah, gri ve lacivert renkleri daha fazla kullanılıyor.

Halka, pırlanta ve birbirinden farklı figürleri barındıran birçok farklı erkek küpe modellerinin de trendleri zaman zaman değişiklik gösteriyor.  Son zamanlarda ise halka ve pırlanta erkek küpe modelleri hala popülerliğini korumaya devam ediyor.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu