Altın Takı

Ayak İçin Takı/Aksesuar Modelleri

Takı deyince aklınıza ne geliyor? Küpe, bileklik veya saat mi?  Peki ya ayak yüzüğü desek ne düşünürsüz? Olmaz öyle şey demeyin günümüzde artık pek çok sanatçının da es geçmediği takılmasının kendinize şıklık ve elitlik getireceği takılardan olan ayak takı modelleri artık bijuterilerde çok satılanlar rafında yerlerini almış durumda.

Bize sorarsanız ayak takıları kadınları çok şık gösteriyor ve aynı zamanda farklılık katıyor. Kombininize küçük bir ekleme yaparak iyi bir stil yakalayabilirsiniz. Mesela güzel bir yaz akşamı arkadaşlarınızla buluşacaksınız giydiğiniz bir sandaletin üzerine Aslı Gold bir halhal takmanız sizin hem kombininizi canlandıracak hem de stilinize farklılık katacaktır. Aynı şekilde ayak yüzüğü ve ayak şahmeranı seçenekleriniz arasında. En sevilen takı grupları arasında olan ayak takıları Aslı Gold ile birlikte sizlerle.

Halhal

Minik bir eklemeyle mükemmel bir auranız mı olsun istiyorsunuz. Ayak bileğinize zariflik katan bu takı aynı zamanda ayak bileziği olarak da tanınır. Hindistan’da yüzyıllardır kullanılan ve vücut sağlığına iyi geldiği söylenen halhal günümüze batı dünyasının en modern takılarından birisi. Yazın plajlarda, bilek boy pantolonlarla veya bir şort, elbise gibi bileği gösteren kıyafetlerin altına tercih edilen halhal şıklığınıza şıklık katabilir. Ayrıca ayak bileğiniz yanı sıra çizmelerinize de renk katacak kullanışlı bir aksesuar. Aksesuarlarınız arasında kesinlikle bulundurmanız gereken halhal Aslı Gold kalitesiyle takı koleksiyonunuza renk getirecek. Halhal modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayak Yüzüğü

Yazın terlik sandalet gibi parçaları giymeyi çok seviyoruz. Hem rahat hem de pratik olan bu parçalar yazları oldukça kullanışlı. Peki sandalet ve terlik ve benzeri parçalar kullandığımızda kullanmamız gereken en farklı ve gösterişli takı hangisidir desek? Aklınıza ilk olarak ayak yüzüğü geldiğini tahmin eder gibiyim. Ayak yüzüğü günümüzde herkes tarafından kullanılmasa da sizin tarzınızı farklılaştırmanın en kolay ve zarif yolu. Takacağınız bir ayak yüzüğü hem tarzınızı farklılaştıracak hem de ilk kez görenlerin sizi fark etmesini sağlayacaktır. Bizden söylemesi aksesuar listenize bir de ayak yüzüğü ekleyin. Takılar genellikle ayak kısmında kullanılmıyor olsa da artık modern kombinlerde olmazsa olmaz parçalardan biridir. Ayak yüzüğü ise ayak takısının yıldızıdır. Aslı Gold kalitesi ve avantajlarıyla aksesuarlarınız arasındaki en nadide ve farklı ürün olan ayak yüzüğü sizin için en güzel seçim.

Ayak Şahmeranı

Daha çok ayak yüzüğü ve hal halın birleşimi gibi görünen ayak şahmeranı ayak takıları arasındaki en zarif parçalar arasında. Genelde havuzlarda, plajlarda kullanılan ve stilinize inanılmaz derecede etki eden şahmeranlar sadece burada da değil dilediğiniz yerde kullanabileceğiniz tabuları yıkan harika bir aksesuar olarak karşınıza çıkıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu