Altın Takı

Yılbaşı Konseptine En Uygun Takı Modelleri

İşte yepyeni bir yıl daha kapımızı çalıyor. Yılbaşı severek geçirdiğimiz özel günlerden birisidir. Yeni bir yıl, yeni beklentiler, geni aşklar, yeni mutluluklar, yeni hedefler, yeni hayaller gibi bir sürü anlamları taşımaktadır.

Yılbaşı gecesi konseptinde kırmızı rengi ön planda olurken, yeşil bir çam ağacı ve kar taneleri ortamı süsleyebilir. Takılar ise hem kadınların hem de erkeklerin vazgeçilmezi haline gelmişken, yeni yıl konseptinde olmazsa olmazımızdır.

Sizlere yeni yılın en güzel mutlulukları getirmesini diliyor ve yeni yılınızı kutluyoruz.

Bu yazımızda yılbaşı konseptine uygun takıları inceleyeceğiz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz. J

Kar Tanesi Figürlü Takılar

Altın takılar, pırlanta kolyeler ve kar tanesi figürlü takılar yılbaşı gecesinin baş tacı olacak. Yeni bir yılın geldiğini hissettirecek, kar beyazını yansıtacak, kar tanesi figürlü altın küpe kolye veya bilekliklerle zarifliğinizi ve şıklığınızı yansıtabilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu altın kar tanesi kolye ile yılbaşı gecesinde kar beyazının ışıltısını üzerinizde hissedeceksiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu altın kar tanesi küpe, şıklığınızı yansıtarak, yeni yıl konseptinize çok yakışacak. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kırmızı Renkli Takılar

Yeni yılda bize eşlik eden, en çok tercih edilen renk kırmızı diyebiliriz. Kırmızı elbiseler, kırmızı şapkalar, kırmızı hediye kutuları, kırmızı çamaşırlar kullanılıyor da neden kırmızı takılar kullanılmasın? Yılbaşı gecesinde size eşlik edecek en güzel takılarınız kırmızı rengi barındırabilir.

Yılbaşı gecenizde kırmızı rengi barındıran kolye, bileklik, küpe ve yüzükleri tercih etmelisiniz.

Aslı Gold’un özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu kırmızı taşlı minimal altın kolyeyle yılbaşı gecenizi süsleyin. Kırmızıyı üzerinizde taşıyın. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu kırmızı taşlı altıntoplu kolyeyle yılbaşı kombininizi tamamlayın. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Aslı Gold’un sizler için özenle tasarladığı altın kırmızı taşlı yüzük yılbaşı gecenizde sizlere edebilecek en güzel takılardan. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Çam Ağacı Figürlü Takılar

Yeni yılın gelişini hissettirecek, çam ağacı figürlü takılarla yılbaşı gecesi kombininizi tamamlayabilirsiniz. Çam ağacı figürlü kolyeler yılbaşı konseptinize çok yakışacak.

Yeşil Renkli Takılar

Yeni yıl konseptine en çok uyum sağlayacak bir diğer renk ise yeşil. Çam ağacının rengi yeşili yılbaşı kombinlerinizde kullanırken takılarınızda da kullanmayı unutmayın. Hatta kırmızı ve yeşil renklerinin birlikte olduğu takıları tercih ederek yılbaşı gecesinin gözdesi olabilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle tasarlayarak sizlere sunmuş olduğu yeşil damla taşlı altın kolye ile yılbaşı gecenizi süsleyin. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu yeşil baget taşlı altın yüzük yılbaşı gecenizde parmaklarınızın ve ellerinizin zarafetini ortaya çıkartacak. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İnci Detaylı Takılar

Yeni yıl konseptinde kullanabileceğiniz diğer bir renk olan beyazı barındıran inci takılarla da gecenin kombinini tamamlayabilirsiniz. Renkli bir kıyafet kombini yaptıysanız, takılarınızın sade olmasından yanaysanız, yılbaşı kombininizi inci takılarla tamamlamalısınız.

İnci kolye, bileklik, küpe veya yüzükleri tercih edebilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle üreterek sizlere sunmuş olduğu altın inci kolyeyle şıklığınızı ve zarifliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Aslı Gold’un sizler için özenle ürettiği altın sallantılı inci küpe yılbaşı kombininizin tamamlayıcısı olacak. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu