Altın Takı

Altın Takı Alışverişlerinizde Aslı Gold’u Tercih Etmeniz İçin 5 Sebep

Altın takıları, çoğu kişinin de tercihi ettiği gibi özel günlerin özel hediye seçenekleri arasında olabilir. Hele ki hediye alacağınız kişi altın takıları çok seviyor ise düşünmeniz için hiçbir neden yoktur. İster sürpriz hediye olarak isterse de beklenen bir hediye olarak altın takı alacaksanız muhtemelen küçük bir araştırma içerisine gireceksiniz. Eskiden sadece kuyumculardan alınan altınlar artık internet dünyasında yaşanan gelişmeler ve yeni web sitelerinin farklı alanlarda hizmet sunmalarıyla birlikte altın ve takı dünyası da bu internetteki yerini aldı. Ancak altın gibi değerli madenlerin ister kuyumcudan isterse de internet üzerinden alınması siz müşterilerimizi haklı olarak tedirgin ediyor olabilir. Bu doğrultuda yapacağınız altın takı alışverişi için %100 güveneceğiniz bir markayı tercih etmeniz sizi daha güvende hissettirecektir. Aslı Gold ailesi olarak geçmiş müşteri memnuniyetlerini göz önünde bulundurarak yeni müşterilerimizin de güven ve isteklerini tam olarak karşılayacağımız yönünde kendimize olan güvenimiz tam. Bu özel alışverişiniz için Aslı Gold’u tercih etmeniz bizler için çok değerli. Bize verdiğiniz güven ve değer her zaman karşılıklı, sizi üzmeyen marka olarak her müşterimizin yanındayız.

1.Sonsuz Müşteri Memnuniyeti

Müşterilerimize, aldıkları ürün ve hizmetin en iyi kaynağından aldıklarını hissettirmek için elimizden gelen tüm hizmeti veriyoruz. Müşterilerimizin bizden memnun ve ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayarak ayrılmaları bizler için oldukça önem arz ediyor.

Ücretsiz Kargo hizmetimiz ile internet sayfamız üzerinden yaptığınız alışverişlerde ürün dışında ek bir ücret ödemenize gerek kalmadan ücretsiz teslimat ile ürünleri hiçbir sorun olmadan, sağ salim evinize kadar ulaştırıyoruz.

15 Gün İade/Değişim seçeneğimiz sayesinde sıkıntı veya herhangi olumsuz durumda da çok kolay bir şekilde İade/Değişim seçeneğinden faydalanabilirsiniz. Bu durumda da İade/Değişimin nedenini öğrenerek size daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalara devam ediyor aynı zamanda istek ve taleplerinizi karşılamak için tüm çalışmaları yapmaya hazır haldeyiz.

3 Yıl Bakım Ve Tamir –  Sadece ürünü alırken değil aynı zamanda da ürünü aldıktan sonra siz müşterimiz ile bağlantılarımızı devam ettirmeye ve memnuniyetinizi arttırmak için çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Ürün ile ilgili çok kolay bir şekilde bize ulaşarak ürününüzün Bakım ve Tamir durumları ile yakından ilgileniyoruz.

%100 Güvenli Alışveriş – İnternet üzerinden yapmış olacağınız %100 güvenli alışverişin sizlere garantisini veriyoruz. Sanal POS yani online ödeme özelliğimiz mevcuttur unutmayın ki, bankalar veya BDDK Lisanslı Ödeme Hizmetleri sunan şirketler internet sitelerini ve satıcıları POS vermeden önce inceliyor. Şirketimiz bu konuda tam güvence veriyor. Ayrıca ödemeyi bir süre beklettiği için iade sorunu daha az yaşanıyor. İstediğiniz e-ödeme yolu ile kolay aynı zamanda da güvenli ödeme yapmanızı sağlayacak hizmetleri sizlere sunuyoruz.

Bunların yanı sıra 3D Secure güvenlik sistemini kredi kartı ödemelerinde kullanılıyoruz. Korkmadan alışverişinizi tamamlamanız için en güvenilir ödeme yöntemlerini sizler için edindik.

Kapıda Ödeme – İnternet üzerinden kolay bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. Fakat internet üzerinden büyük bir tutarı ödeme yapmaktan çekinen değerli kullanıcılarımız için “kapıda ödeme” seçeneğimiz de mevcuttur.

8 Taksit – Bütün bunların yanı sıra aynı zamanda alışverişlerinizde sizlere 8 Taksit seçeneği de sunuyoruz.  İsteyen müşterilerimiz kolaylıkla bu seçenekten de faydalanabilir.

2.İnternet Alışverişinde En Güvenilir Kuyumcu Markasıyız

Gelişen ve büyüyen internet dünyasında artık altın takı mağazaları ve satışları da kendi yerini bulmuştur. Fakat altın gibi değerli madenlerin son kullanıcılar tarafından sahte mi, gerçek mi olduğunu anlamaları bir hayli zordur. Unutmayın ki ciddi miktarlarda maddi yatırımlar yapılan altın ve takı sektöründe güvenlik her zaman dikkat edilmesi gereken bir husustur. Gerçek altın ile sahte veya karışım altının bir birinden ayırt edilmesi ile ilgili detaylı makale yazmıştık. Makalemizi de okumak isterseniz tıklayabilirsiniz. Böyle bir yatırımı internet ortamında yaptığınızda ise daha da dikkatli olunması gerekir. Son dönemlerde internetten altın alışverişinin yaygınlaşması beraberinde sahtecilik sorunuyla karşılaşma ihtimalinizi de arttırabilir.

Aslı Gold ailesi olarak daha geçmiş tüm alışverişlerimizde müşterilerimize bu konuda güven veriyoruz. Asligold.com web sitesindeki tüm ürünler Aslı Gold’un garantisi altında, sertifikasıyla birlikte satışa sunulmaktadır. Ürünlerin garanti süresi 1 yıldır. 1 yıl boyunca satın almış olduğunuz ürünlerin bakımları firma tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. (Tamir ve bakım gönderilerinde kargo ücreti müşteriye aittir.) Bununla birlikte Aslı Gold, satın aldığınız ürünleri uzun yıllar boyunca kullanabilmeniz için gerekli olan desteği sağlamak için her zaman yanınızdadır.

3.Trendlere Uygun Geniş Ürün Yelpazesi

Çok önemli konulardan biri de ürün çeşitliliğidir. İnternet sayfamızda her müşteri zevkine ve isteğine göre ürünümüz bulunmaktadır. Sitemizde 5 ana başlık ve 28 alt başlıktan oluşan farklı kategorilerde her zevke uygun ürün modellerimiz sürekli yenilenmektedir. Bu 28 alt başlık içerisinde her kişinin zevkine ve tarzına uygun vazgeçilmeyen geniş ürün yelpazemiz sizleri bekliyor. Sayfa içerisindeki arama motoru yardımıyla da dilediğiniz ürünü kolaylıkla aratabilirsiniz.

Aslı Gold ailesi olarak her zevke sahip siz değerli müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılamak için altın takı trendlerini sıkça takip ediyor ve özel tasarlanan ürün modelleri ile ürünlerimizi siz müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Her yeni modaya uygun olacak şekilde sürekli ürün yelpazemizi güncel tutuyoruz.

Sadece sizler için geliştirilen en özel Aslı Gold tasarımlı altın takı modellerimiz sizleri bekliyor. Kendinizi veya sevdiğiniz kişileri özel hissettirmek için Aslı Gold sizlere özel tasarımlı ürünler sunuyor. Hiçbir kadının hayır diyemeyeceği bu özel tasarımlar ile sizlere özel fiyat ve yüksek kalitenin sözünü veriyoruz.

4.Hem Uygun Fiyat Hem Kaliteli Ürün Modelleri

Takı tasarımının tarihi mirasından esinlenerek aynı zamanda kurumsal geleneklerimizi koruyarak, tasarımda üretim gücümüzü kullanarak sektörde e-ticaret alanında tüm ilklerin ve online altın takı satış markası olmaya devam ediyoruz. Bunların yanı sıra tüm müşterilerimize olduğunca uygun fiyat, kaliteli ürün üretimi ve yenilikçi tasarım anlayışımızla müşterilerimizin kendilerini mutlu ve özel hissetmelerini sağlamayı esas alıyoruz. Bu doğrultuda hem web sayfamızda hem de sosyal medya hesaplarımızda sürekli yapmış olduğumuz mevsimsel indirimler, özel günlerde yapılan indirimler ve siz müşterilerimize ayrıca yaptığımız özel indirimler ile her anlamda sizlerin yanında olmaya ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yüzden de vakit kaybetmeden indirimleri yakalamak için seni web sayfamıza davet ediyoruz. Tıklayarak ürünlerimizi hemen inceleyebilirsiniz.

5.Sosyal Medyada da Her Zaman Sizinle Olan Aslı Gold

Günümüz dünyasında sosyal medya yaşantımızda sıkça kullandığımız bir yer haline gelmiştir. Bir ürün almaya karar verdiğimizde veya aldıktan sonra çoğumuz markanın sosyal medya sayfalarını inceliyor, ürünler ve marka tutumu ile ilgili oradan da bilgi almaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda Aslı Gold ailesi olarak biz de facebook ve instagram hesaplarımızı aktif bir şekilde kullanıyoruz. Çeşitli ürünlerimiz ile ilgili sürekli yaptığımız güncel paylaşımlar ile sosyal medyada da sizlerle buluşuyoruz. Paylaşımlardaki yapılan yorumlar bizler için çok değerlidir. Ürünlerimiz ile ilgili yaptığımız bu paylaşımlarda ürün ilgili detaylı bilgileri sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Merak ettiğiniz soruları bizlere oradan da sorabilir, ürünlerimiz ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilir ve diğer müşterilerimizin gönderilerimize yapmış oldukları yorumları da inceleyebilirsiniz.

Sizin zevkinizi herkes bilsin! Müşterilerimizi kendilerini özel hissetmeleri için seçmiş oldukları bütün harika tasarımları sosyal medya hesabımızda paylaşıyoruz. Yapmış olduğunuz bu zevkli alışveriş ile insanlara fikir konusunda da yardımcı olabilirsiniz. Aktif kullandığımız, model ve  duyuruları paylaştığımız @asligoldcom isimli instagram hesabımızda da sizleri aramızda görmeyi çok isteriz.

Sizin ve sevdikleriniz için özenle hazırlanmış kargo paketlerimizde, sizleri küçük hediyeler de bekleyebilir ?  Şimdi zaman kaybetmeden sizleri ürünlerimizi incelemeniz için sayfamıza bekliyoruz. En özel alışveriş deneyimini yaşamanız için: www.asligold.com!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu