Altın Takı

Burçlara Uygun Doğal Taşlı Yüzükler Nelerdir?

Burcunuza göre doğal taşları tercih edebilirsiniz. Bu doğal taşlar büyüleyicidir ve sizlere şans getirir. Bu sebeple bu doğal taşları üzerinizde taşımanız daha doğru olacaktır. Burcunuza özel doğal taşlı bir yüzüğü parmağınızda taşıyabilirsiniz. Bu yüzükler sadece kadınlar için değil erkekler içinde doğru bir seçimdir.

Burçlara Göre Doğal Taş Nedir?

Doğal taşlar ya da burç taşları doğduğunuz tarihe göre belirlenebilir. Her burcun kendisine özel bir veya birden fazla doğal taşı vardır. Astral taşlar olarak bilinirler ve eski zamanlardan günümüze kadar gelmeyi başarmışlardır. Bir kişi burcunun doğal taşını üzerinde taşıdığı zaman içindeki gizli gücü uyandırabilir. Ayrıca bu doğal taşlar insanların zihnine ve vücuduna fayda sağlar.

Burçlara Göre Doğal Taşlı Yüzük Takmak Zorunlu Mudur?

Her burç birkaç doğal taşa sahip olabilir. Doğal taşlar bir burca özgü olmaktan ziyade bir yakınlığa da sahip olabilir. Burcunuza göre doğal taşlı yüzük seçebileceğiniz gibi ihtiyacınıza göre de seçim yapabilirsiniz. Burç taşınıza göre yüzük takmak zorunda değilsiniz, başka doğal taşlı yüzük gönlünüzden geçiyorsa onu da tercih edebilirsiniz. Doğal taşların çekimi bu noktada önemlidir.

Doğal Taşlı Yüzükler Neye Göre Seçilir?

Doğal taşlı yüzük almak istiyorsanız ilk baş burcunuza göre seçebilirsiniz. Burcunuzdan ziyade çakraya, niyete veya şifaya göre de seçim yapabilirsiniz. Doğal taşlı yüzüklere baktığınız zaman enerjisini en derinden hissettiğiniz renge göre de seçim yapabilirsiniz. Burca göre doğal taşlı yüzük seçeceksiniz diye bir şart yoktur.

Doğum Ayınıza Göre Doğal Taşlı Yüzükler Nelerdir?

Doğal taşlı yüzükler inanç sistemimizde önemli bir yere sahiptir. Ocak ayında doğduysanız lal taşlı yüzükler tercih edebilirsiniz. Şubat ayında doğan kişiler ise özgürlüklerine düşkün oldukları için ametist yüzük takabilirler. Ametist taşı birçok kişi tarafından çok fazla tercih edilen doğal taşlar arasındadır. Ametist doğal taşlı yüzükler kadınların parmaklarında çok büyüleyici durmaktadır.

Doğal Taşlı Yüzük Modelleri

Mart ayında doğan kişiler genellikle duygusal yapıya sahiptirler. Hassas ve nazik kişiler oldukları için akuamarin ve kan taşı yüzükler tam onlara göredir. Bu doğal taşlı yüzüğü parmaklarına taktıkları zaman enerjilerini daha iyi kullanabilirler. Nisan ayında gözlerini dünyaya açan kişilere uygun doğal taşlar ise kristal kuvars ve elmastır.

Mayıs ayında doğan kişiler hırslı ve azimli yapıya sahiptirler. Bu kişilerin karakterlerine uygun doğal taşlı yüzükler ise zümrüttür. Yaz mevsiminin ilk ayı olan haziranda doğan kişiler doğal taşlı yüzük seçimlerinde inci ve ay taşını tercih edebilirler. Ay taşının enerjisi yüksektir bu yüzden sürekli takılması önerilmez. Sıcağın en derinden hissedildiği ay olan temmuz ayında doğan kişilerin doğal taşı yakut olarak geçer.

Ağustos ayında doğanlar oniks, eylül ayında doğanlar mavi safir, ekim ayında doğanlar ise opal doğal taşlı yüzükleri tercih edebilirler. Kasım ayında doğan kişiler otoriter bir yapıya sahip oldukları için onlara uygun doğal taşlar sitrin ve sarı topazdır. Aralık ayında doğan kişiler ise istikrarlı bir yaşam tarzını benimsedikleri için onlara yakışan doğal taşlı yüzükler ise turkuaz ve mavi topazdır.

Ateş Burçları İçin Doğal Taşlı Yüzükler Nelerdir?

Ateş grubu burçlarının enerjisi oldukça yüksektir. Yaratıcı, iyimser, cesur ve ilham veren kişilerdir. Kendilerini kontrol etmekte zorlanırlar ve duygusallıktan hiç hoşlanmazlar. Ateş grubu burçları ise sırasıyla koç, aslan ve yaydır. Koç burcuna özel doğal taşlı yüzükler ise akuamarin, kan taşı, zümrüt, kristal kuvars, sitrin, elmas ve yakuttur.

Aslan burcu Güneş tarafından yönetilir. Bu sebeple aslan burçları, doğal taşlı yüzük tercih edecekleri zaman kehribar, kaplan gözü, kristal kuvars, yakut ve elması tercih edebilirler. Ateş grubunun üçüncü burcu olan yay burcuna özel doğal taşlı yüzükler ise ametist, safir, dumanlı kuvars ve turkuazdır.

Hava Burçları İçin Doğal Taşlı Yüzükler Nelerdir?

Hava grubu burçları sırasıyla ikizler, terazi ve kovadır. Bu hava grubu burçlarının en önemli özelliği akıllı olmalarıdır. İletişim yetenekleri çok gelişmiştir ve kendilerine herkesi hayran bırakabilirler. İkizler burcuna özel doğal taşlı yüzükler ay taşı, akuamarin, zümrüt, inci ve mavi safirdir. Terazi burcu Venüs tarafından yönetilir.

Terazi burcuna sahip kişiler dış görünümüne çok önem verirler. Terazi burçlarıyla uyumlu doğal taşlı yüzükler akik, kan taşı, pembe kuvars, safir ve zümrüttür. Kova burçları modern kişilerdir. Bu sebeple onlara uygun doğal taşlı yüzükler ise kehribar, ametist, florit, hematit ve turkuazdır.

Toprak Burçları İçin Doğal Taşlı Yüzükler Nelerdir?

Toprak grubu burçları disiplinli ve azimli kişilerdir. Hayal ettikleri her şeyi gerçekleştirme konusunda ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Dayanıklı ve çok güçlü karakterlere sahiptirler. Toprak grubu burçları boğa, başak ve oğlaktır. Boğa burcu insanlar pratik ve çözümleyicidirler.

Boğa burcuna özel doğal taşlı yüzükler mercan, selenit, pembe kuvars, mavi turmalin ve mercandır. Başak burcu insanlar ise analitik ve çalışkandırlar. Başak burçlarına özel doğal taşlı yüzükler ise jasper, peridot, safir, obsidiyen ve turmalindir. Oğlak burçları genellikle güçlü iradeleri ile tanınırlar. Oğlak burçlarına özel doğal taşlı yüzükler onları tam yansıtan ametist, florit, jasper, dumanlı kuvars, siyah turmalin ve mercandır.

Su Burçları İçin Doğal Taşlı Yüzükler Nelerdir?

Su grubu burçları hayalci, duygusal, hassas ve sezgileri çok kuvvetli insanlardır. Su grubunda olan burçlar ise yengeç, akrep ve balıktır. Su grubu burçları değişken ve içe dönük kişilerdir. Yengeç burçları duygusallıkları ile tanınırlar. İyi günlerinde neşeli kişilerdir. Yengeç burcuna özel doğal taşlı yüzükler kalsit, kristal taşı, kalsedon, inci ve ay taşıdır. Akrep burcu ile uyumlu doğal taşlı yüzükler opal, kristal kuvars, obsidiyen, yakut, turkuaz ve sitrindir. Su grubunun son burcu olan balık burcu için doğal taşlı yüzükler florit, kan taşı, ametist, akuamarin ve incidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu