Altın Takı

Altın Zincir Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Kadınlar modaya olan düşkünlükleri kadar aksesuar kullanımlarıyla da ön plandadırlar. Aksesuar seçimleri takıdan yana kullanmayı seven hanımlar özellikle de altın tercih ediyor.

Altın takı çeşitleri arasında öne çıkan altın zincir bileklik modelleri ve fiyatları değişiklik gösteriyor. Kullanılan altının ayarı, işçiliği ve tasarımı, altın zincir bileklik fiyatlarını etkiliyor. Geleneksel ve modern çizgilerin bir arada kullanıldığı altın zincir modelleri, kadınların bileklerini süslemeye devam ediyor.

Özel tasarımların, geleneksel tasarımlarla birleşmesi sonucunda ortaya enfes estetik dokunuşlar çıkıyor. Altın bileklik çeşitleri o kadar geniş bir perspektife sahip ki; sporda, öğlen yemeğinde, piknikte, romantik bir yemekte ya da özel günlerde takabileceğiniz en nadide parçalardan oluşur.

Altının işçilikle buluşması sonucunda ortaya inanılmaz parçalar çıkar. Tüm kadınların giyim ve hayat tarzına uygun olarak işlenen bileklikler her yaşa ayrı bir değer katar. Kimi kadınlar geleneksel tarzı benimserken, kimi talep sahipleri ise kendi şahıslarına özel çizgiler oluşturan altın bileklikleri tercih ediyor.

14 Ayar Altın Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Kadınların hayatında büyük bir alana sahip olan mücevher tutkusu; her bütçeye uygun hale getirilebiliyor. Altının farklı ayarlarda satılmasının bir nedeni de budur. 14 ayar altın bilekliklerde her bütçeye uygun olan bileklik modelleri arasında yer alıyor. 14 ayar altın bileklikler farklı taşlarla da işlenebiliyor. Hemen hemen her kadının tercih edebileceği estetikte olan 14 ayar bileklikler tüm giyim tarzlarına uygun olarak da kullanılabilir.

Altın Künye Modelleri ve Fiyatları

Tüm kıyafetlerinize uygun olarak takabileceğiniz özel altın bileklik tasarımlarını bulmanız oldukça kolay. Altın işlenebilen bir maden olduğu için aklınıza gelen tüm özel tasarımları altın bileklik halinde kullanabilirsiniz. Altın künye ise çocukluktan itibaren kullanılan bir bileklik çeşididir. Genellikle isim yazan ve nazar boncuğu taşıyan çocuk bileklikleri artık yerini çift bilekliklerine bıraktı. Yıldönümlerinin tarihlerini ya da sevdiğiniz kişinin ismini altın künyelerinizde taşıyabilirsiniz.

Altın Bilezik Fiyatları

Altın Bileklik Fiyatları 2021

Farklı modelleri ile kadınların aklını başından alan altın bilekliklerin modelleri kadar fiyatları da farklılık gösteriyor. Her model işçiliği ile beraber satış fiyatını etkiliyor. 4,18,22 ve 24 ayar altın bileklikler kullanılan taşların özellikleri ve işlenme metoduna göre fiyatlandırılıyor.

İnce işçilik taşıyan altın bileklikler sade bileklik fiyatlarına göre cepleri daha fazla yakıyor. En popüler modellerin başında gelen hark bilekleri ile künyeler arasında da fiyat farklılığı vardır. Altın bilekliğin kaç gram olduğu ve taşlı olup olmadığı da piyasa fiyatını etkileyen bir başka etkendir.

Altın Zincir Bileklik Mavi Boncuklu

Mavi boncuğun uğuruna olan inanç yüzyıllar öncesine dayanıyor. İnsanlar nazar boncuğunun ve mavi boncuğun koruyucu bir gücü olduğuna inanır. Dolayısı ile bu gücü yanlarında taşımak amacı ile aksesuarlarında taşıma ihtiyacı duyuyor. Bu durum altın mücevherlerde de karşınıza sık sık çıkabilir. Özellikle son dönemin en popüler takılarında mavi boncuk kullanımın ne kadar arttığını görebilirsiniz. Mavi boncuklu altın zincir bileklikler birçok kadının bileğini süslüyor.

Altın Zincir Bileklik Kadın

Altın zincir bilekliklerin tasarımından satışına gelene kadar birçok ustanın elinden geçtiği bilinen bir gerçektir. Ancak onu bileğinde taşıyan kadında kendisinden bir şey katabilir. Klasik bir takıyı kendi aksesuarları ile olağanüstü bir şekilde yeniden yorumlayan kadınlar için sayısız bileklik modeli bulunuyor.

En popüler altın zincir modelleri aşağıdaki gibidir.

  • İsim künyesi bileklikler
  • Nazar boncuklu ya da mavi boncuklu bileklikler
  • Pullu zincir bileklikler
  • Uzayyolu bileklikler
  • Samanyolu bileklikler
  • Çeyrekli pullu bileklikler
  • Hasır bileklikler
  • Kalın zincirli ya da ince zincirli bileklikler

Altın kullanmaktan keyif alan hanımlar için birçok farklı anlama gelen taşı altın bileklikler tasarlanıyor. Kişiye özel olan bilekliklerin yanı sıra geleneksel kullanımdan vazgeçmeyen kadınlar için de altın bileklik kullanımı günlük hayatlarının bir parçası haline gelmiş durumda.

Altın Zincir Bileklik İnce

Altın kullanmayı seven ancak daha minimal bir tarzı benimseyen hanımlar için önerilen bileklikler kesinlikle ince zincirli olan modellerdir. Bu modeller genellikle harf, sayı ya da uğurlu bir simge ile tasarlanıyor. Hanımlar günlük hayatlarında bu bilekliği istedikleri ortamda, istedikleri kombinle kullanabiliyorlar. Altın zincirli ince bileklikleri tercih eden kadınlar, saat taktıkları bileklerinde birden çok ince altın bileklik takarak farklı bir imaj da yaratabilirler.

Altın Zincir Bileklik Fiyatları

Altın zincir bileklik fiyatları; işçilik dahil olarak hesaplanıyor. Piyasada belirlenen altının gram maliyetinin üzerine işçilik ve kullanılan taş varsa onun da maliyeti eklendikten sonra alıcıya sunuluyor. Ünlü tasarımların piyasaya sunduğu ince altın bileklikler ile sıradan bir yerden aldığınız bilekliğin fiyatının aynı ya da benzer olmasını beklememelisiniz. Kullanılan taşların garanti belgesinin olması da fiyattaki yelpazeyi genişleten başka bir ölçüttür.

Altın Zincir Bileklik Bilezik Modelleri

Pullu Zincirli Altın Bileklik

Seneler öncesinde de kadınların büyük bir keyifle kullandığı pullu bileklik modelleri yeniden gündemde. Altının kullanımı her yüzyıl olduğu gibi bu yüzyılda tüm sürat devam ederken modellerde ki eski dönüş de oldukça dikkat çekici. Pullu modelleri tercih eden kadınlar, modern dokunuşlarla da bu parçaları uzun bir süre kullanabiliyor. Pullu altın bileklik tercihleri genellikle mavi boncuklu tasarımlarla da süsleniyor.

Çeyrek Bileklik Pullu

Geleneksel kullanımın en belirgin ve anlamlı özelliği ise; pullu bileklikler ile kullanılan çeyrek ayrıntısıdır. Çeyrekle birlikte kullanılan altın ve pullu bileklikler sevenleri ile muhteşem bir uyum içinde bir görüntü veriyor. Modern yansımalarının yanı sıra eskiye özlemin de bir yansıması olan çeyrekli pullu altın zincir bileklikler, sizlere özel kombinler şeklinde de satılabilir. Kullanımı da oldukça kolay olan geniş ömürlü altın bilekliklerden pullu bileklikler, en zarif takılardan birisidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu