Altın Takı

2021 Yazının Takı Trendleri

Görünümü sayesinde bambaşka bir hava yaratan küpeler, kolyeler, bileklikler ve yüzükler kadınların en sevdiği aksesuarların başında geliyor. Gün içerisinde yapılan kombine göre seçtiğiniz takıların da günün trend modelleri göz önünde bulundurarak yapılması gerekiyor. 2021 sezonun gelmesi ile beraber moda tasarımlarında aksesuarla ilgili yenilikleri beraberinde getirmiş oldu. Geçen yıla göre bu yıl daha cesur ve parlak renkler ön plana çıkıyor. Moda tasarımcılarına göre bu yıl da daha çok retro dokunuşların ön plana çıkacağını dile getirdiler.

2021 yazının takı trendleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Küpeler
  • Kolyeler
  • Bileklikler
  • Yüzükler
  • Halhallar olmak üzere sıralayabiliriz.

2021 Yazının Takı Trendleri

Küpe Seçimleri

Karakteristik ve belirgin özelliğe sahip olan küpeler son bir kaç moda sezonu için mutlaka sahip olması gereken parçalardan olup henüz tahtını başka tarzlara devretmeye niyeti bulunmuyor. Kadınlar tarafından çokça seyredilen küpelerin popülerlikleri de boyutları ile orantılı olarak artıyor. Yeni sezonda küpe tercihleri daha çok büyük ve gösterişli olanlara yöneliyor. Kendi modasını yaratan kişiler en çok tarzlarını küpelerle yapıyorlar.

Vitrinlerde sık sık karşılaşan halka küpelerin modası sürekli devam ediyor. 2021 takı trendleri arasında yer alan yelpaze biçiminde açılan altın renkleri ile zenginleştirilmiş küpelerde sevenler tarafından tercih ediliyor. Son zamanlarda kalp, yıldız ve çiçek gibi formlarda tasarlanmış ve omuz üzerine kadar sarkan küpeler en çok tercih edilen aksesuarlar arasında yer alıyor.

Kolye Seçimleri

Kolye modasında tek bir ürünün kullanım modası günümüzde nerede bitmiş bir duruma gelmiştir. Takı trendlerinden üst üste dört veya beş tane kolyenin vermiş olduğu görüntü dönemin stilini de vurguluyor. Küpelerde özellikle seçilen antika sikke görünümlü altın kolyeler kadınların en önemli favori takıları haline gelmiştir. Ayrıca kolye ucu kullanmak istemeyenler için çok uygun ürünlerden biri olan altın zincir tüm farklı formlarıyla kadınların boyunlarını süslüyor.

Bileklik Seçimleri

Bu yılın trend ürünleri arasında yer alan bileklikler ise iki zıt formun öncülüğünde ilerliyor. ilk olarak kelepçe görünümlü bileklikler, ikincisi ise yine altın renginde küçük zincirlerle dolanmış ve üst üste takılması ile elde edilen daha karmaşık görünümlü olan bileklikler olarak ön plana çıkıyor. Kelepçe formlu takılar ile yeni jenerasyon ve doğal görünümü benimseyen kişiler tarafından daha çok tercih ediliyor. Büyüklük ve gösterişli özellikleri sayesinde yine odak noktası oluyor. Gümüş rengine tutkusu olanlar ise dev incilerle bir araya getirilmiş olan bileklikleri tercih edebilirler.

2021 Yazının Takı Trendleri

Yüzük Seçimleri

Altın yüzükler her dönemde kadınları kullanabilecekleri takılar arasında yer alıyor. Günlük kullanım, özel günler veya davete giderken tamamlayıcı bir aksesuar olduğundan dolayı farklı model ve seçenekleri her kadın tarafından tercih ediliyor. Moda dünyasının her sezon özel tasarımlı yüzük modelleri sunarak kadınların tercihine sunuyor. Yeni sezonda kendinden en çok ses ettiren modeller arasında yer alan trend altın yüzük modelleri yenilenen formlu çeşitlerini Aslı Gold web sitesinde kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Halhal Seçimi

Halhal kullanımı daha çok yaz mevsiminde yaygın görülüyor. Yaratmış olduğu muhteşem görünümüyle kadınların vazgeçilmez aksesuarlarından birisi olmuştur. Halhallar giyilen kıyafet ve ayakkabılarla uyumlu olduğu zaman değişik bir hava yaratıyor. Yaz aylarında şıklığınızı konuşturmak için halhal takıları tercih edebilirsiniz. Şıklığın önemli bir parçası olan örgü halhallar plajlarda kesinlikle bu sene kullanılması gerekiyor. Ayrıca deniz kabuklarından yapılan halhallar yaz mevsiminin en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Takı Seçiminin Püf Noktaları

Takı seçimi yapılırken insanların dikkat etmesi gereken hususların başında vücut şekli, saç modelleri ve o gün giyilen kıyafetin türü geliyor. Takı seçimlerinde en kolay yöntemlerden birisi de küpe seçimidir. Kısa saçlı kadınlar gösterişli ve büyük küpelerle daha şık bir görünüme sahip olabilirler. Bundan dolayı saç modeline göre küpe türlerini de seçebilirler. Uzun saçlı kadınlar ise gidecekleri mekana göre seçimlerini yapmaları gerekiyor. Kolye seçiminde ise yine kısa saçlı kadınlar daha çok iddialı kolyeleri rahatlıkla tercih edebilirler. Ancak uzun saçlı kadınlar ise en çok yakışan modelleri olan ince zincirli, uzun ve kısa kolyeleri tercih edebilirler.

Takılarla Kıyafetlerin Kombini Nasıl Yapılır?

İnsanların giymiş oldu kıyafetler ve takılır onların zevk ve karakterleri hakkında ipucu veriyor. Tercih etmiş olduğum kıyafetler ayrıca o anki psikolojik durumlarını da gösteriyor. Takılan aksesuarlar ise kişinin zevk ve hayat bakışı hakkında bilgi verir. Bunlardan dolayı insanlar bu doğrultuda kıyafet ve takı seçimi yapıyorlar. Kıyafet ve takı seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli husus uyum içinde bir kombinin olmazsa gerekiyor.

Kıyafet ve takılar arasında bir renk uyumu olması kadının daha çok şık olmasını sağlıyor.

Erkeklerde Takı Tercihi Nasıl Olmalı?

Günümüzde erkekler tarafından daha çok yüzük, saat ve kol dövmesi gibi aksesuarları kombini yapıldığı gibi kravat kombini de oluşturuyorlar. Erkekler kadınlar kadar aksesuarlara önem göstermiyorlar. Bundan dolayı fazla bir alternatife sahip olmayan erkekler daha çok kol düğmelerini tercih ediyorlar. Kol dövmesi her dönemde çekici bir özelliğe sahip olduğu için erkekler tarafından sıklıkla kullanılıyor. Bazı erkekler kol Düğmeleri ile takım elbiseleri arasında güzel kombin ve aksesuar oluşturuyorlar.

Trend Takılar Nereden Alınır?

Takıların geçmişi çok eskiye kadar dayanıyor. Eski zamanlarda insanlar büyü, nazar. tılsım ve gizli güçlerden korumak için çeşitli taşlardan yaptıkları takıları kullanıyorlardı. Günümüzde ise artık insanlar giymiş olduğu kıyafetlerle uyumlu ve tarzını yansıtacak takılara önem veriyorlar. Takı dünyasında yaşanan gelişmelerle beraber birçok çeşitli takılarda oltaya çıkmıştır. Aslı Gold hem kadınlar ve hem erkekler için 2021 yılının trend ürünleri müşterilerin hizmetine sunuyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu