Altın Takı

Bebek ve Çocuk Takı Modellerini Keşfedin

Bebek ve çocuklar için özenle tasarlanmış olan altın takı modellerini keşfederek hem kendi çocuğunuz hem de arkadaşlarınızın çocukları için hediye seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Özellikle aile ve arkadaş çevrenizde yeni doğan bir bebek veya yaş günü yaklaşan çocuklar için hediye seçimi yapacaksanız altın takılar cazip bir düşünce olabilir.  Çocukların zevklerini ve ilgilerini göz önünde bulundurarak seçim yapmanız onları daha mutlu edecek kullanım açısından size de kolaylık sağlayacaktır. Göze hitap edecek şekilde tasarlanan bu takılarda şıklık ve zariflik önemli bir detaydır.

Aslı Gold’un özenle tasarlayıp sizlere sunmuş olduğu bebek ve çocuk takı modelleri arasında bebek iğneleri, çocuk künyeleri ve çocuk küpelerinden oluşan yüzlerce farklı tasarım yer alıyor. Birçok değerli taşların kullanılarak süslendiği yüzlerce farklı model arasından sizlere hitap edecek olan ürünlere ulaşmak çok kolay.

Bebek ve Çocuk Takı Modelleri

Altın Bebek İğneleri

Aslı Gold’un özenle tasarlamış olup zariflik ve şıklık içinde size sunduğu çocuk takıları arasında bebekler için altın iğne modellerine göz atmalısınız. Üzerinde isim yazılı, dua yazılı, nazar boncuk ve birçok farklı figürü barındıran bebek iğneleri arasında modelleri inceleyerek karar verebilirsiniz.

Ailenizin veya arkadaşlarınızın yeni doğan bebekleri için anlamlı ve unutulmaz bir hediye düşünüyorsanız Aslı Gold’un tasarladığı maşallah yazılı ve nazar boncuklu olan bu altın bebek iğnesi sizin için mükemmel bir seçenek olacaktır. Üstelik özel hediye kutusu seçeneğinden de yararlanabilirsiniz. Daha ayrıntılı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Aslı Gold’un özenle tasarladığı dua ve isim yazılı aynı zamanda değerli taşlarla süslenmiş olan altın bebek iğnesi sizin için çok şık bir hediye seçeneği olacaktır. Özel hediye kutusu seçeneğinden de yararlanabilir, daha ayrıntılı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Altın Küpeler

Aslı Gold tarafından tasarlanmış olan bebek ve çocuk takı modelleri arasında kız çocukları için farklı taşlardan ve renklerden oluşan hem sadelikten hem gösterişten yana olan farklı küpe modelleri mevcuttur. Bu modeller arasında göz gezdirerek çocuğunuza ve size hitap eden ürünlere kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Renkleri ile ilgi çekici olan ayıcıklı ve taşlı bu ürün çocukların çok hoşuna gidecek, severek kullanacakları küpe seçeneklerinden. Üstelik özel hediye kutusu seçeneğinden de yararlanabilir, daha ayrıntılı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Oldukça zarif bir duruşu olan tek taş küpe daha sade bir görüntüye sahip. Özel hediye kutusu seçeneğinden de yararlanabilir, ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Altın Künyeler

Aslı Gold tarafından tasarlanmış olan bebek ve çocuk takı modelleri arasında zevklerinize uygun ürünleri kolaylıkla bulabileceğiniz farklı künye ve bileklik modelleri mevcuttur. Hem zariflik hem şıklık hem de sadelikten yana olan künye ve bileklik modelleri farklı taşlardan oluşturulmuş isim yazılı seçenekleri ile sizleri bekliyor.

 

Hem kız hem de erkek bebek ve çocuklar için sadelikten yana olan Aslı Gold’un bu ürünü de farklı modelleri gibi birlikte sizleri bekliyor. Üstelik bu modele ücretsiz olarak isim yazdırabilir özel hediye kutusu seçeneğinden de yaralanabilirsiniz. Daha detaylı incelemek için buraya tıklayınız.

Hem kız hem de erkek bebek ve çocuklar için günlük kullanıma uygun nazar boncuklu hareketli bir görüntüye sahip olan bileklik de güzel bir seçenek. Üstelik özel hediye kutusu seçeneğinden de yararlanabilirsiniz. Daha detaylı incelemek için buraya tıklayınız.

Aslı Gold sayfasını ziyaret ederek size özel fiyat seçeneklerinden yararlanabilir, yüzlerce farklı tasarım arasından sizlere hitap edecek olan ürünlere kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu